Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

5 χρόνια από την Αγιοκατάταξη του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ, ο τούρκος έχει στο ζωνάρι του τις προφητείες του ΟΣΙΟΥ και έρχεται.

https://epanastasilae.blogspot.com/2020/01/5.html
13 Ιανουαρίου 2015 η Αγιοκατάταξη του Οσίου Παισίου του Αγιορείτου.
Χαίροις των οσίων η καλλονή και των ασκουμένων οδηγός και υπογραμμός. Χαίροις μοναχών το στέφος και η δόξα, Παϊσιε τρισμάκαρ, Άθωνος καύχημα.
13 Ιανουαρίου, μεγάλη ημέρα για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ των καιρών μας. Μνήμη της Αγιοκατάταξης του Οσίου Παισίου του Αγιορείτη εις τας δέλτους της Εκκλησίας μας.
Η Εκκλησία του ΧΡΙΣΤΟΥ, στρατευόμενη και Θριαμβεύουσα πάντα θα αιωρείται μεταξύ γης και ουρανού, προσομοιάζουσα τους Αγγελικούς χορούς. Έτσι όσα σπρωξίματα και να δεχτεί εδώ κάτω στην γη θα ισορροπεί με το Πνεύμα της Θυσιαστικής Αγάπης της.
Το 1995 μάθαμε από σεβαστή Γερόντισσα τα παρακάτω που σαν αποκαλύψεις της δόθηκαν και για τις οποίες αρθρογραφήσαμε παλαιότερα.

«–Παιδί μου ο Γέροντας (τότε) Παίσιος είναι ΑΓΙΟΣ (δεν είχε γίνει η επίσημη αγιοκατάταξη του).

–Μου το είπε η ίδια η ΠΑΝΑΓΙΑ αμέσως μετά την κοίμηση του.

–Και η ίδια η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ συμπλήρωσε ότι ο Καλόγερος αυτός την ευαρέστησε περισσότερο από κάθε άλλο Μοναχό Αγιορείτη για αυτό και έχει την παρρησία να ανεβοκατεβαίνει τους Ουρανούς , όπως μας τους ανέφερε ο Απόστολος Παύλος.

Έμεινα αποσβολωμένος από τα λεγόμενα της σεβαστής αυτής Γερόντισσας, η οποία συνέχισε…
-Αυτά που σου είπα να κάνεις ΤΑΜΑ και να τα αποκαλύψεις στην πρώτη μνήμη της Αγιοκατάταξης του Γέροντα που θα γίνει σύντομα (όπως και έγινε το 2015) και μάλιστα τότε η Πατρίδα θα περνάει κρίσιμες στιγμές που στο τέλος θα διαπαιδαγωγήσουν το Έθνος μας.»

Την ώρα που σπρώχνουν τον τούρκο ερεθίζοντας τον εναντίον της Ελλάδος υπάρχουν ΑΓΙΟΙ που πονάνε για εμάς στα ουράνια σκηνώματα,  γιατί δεν υπάρχει η «μετάνοια  αλεξικέραυνο»  που θα μας σώσει. 

Μακάρι να υπάρξει…

Ι.Μ. Κουτλουμουσίου, ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ – 7η Νοεμβρίου 1992. 
Ντοκουμέντο: Ο Άγιος Παΐσιος εν ζωή  βαριανασαίνει με πόνο για αυτά που θα περάσει η Ελλάδα και η Εκκλησία 

«Αυτό βλέπουμε, αυτό επισημαίνουμε. 


Πέρα από τους εκκλησιαστικούς χαιρετισμούς με τους πνευματικούς ταγούς ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ αποσύρεται πίσω σε μια γωνία μέσα στο Καθολικό της Ι.Μ. Κουτλουμουσίου, ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ – 7η Νοεμβρίου 1992 και βαριανασαίνει σύγκορμος. 

Πονάει από αυτό που γνωρίζει ότι έρχεται για την ΕΛΛΑΔΑ και την ΕΚΚΛΗΣΙΑ μας . 

Το τι θα τραβήξουμε σαν Πιστός Λαός σε χέρια δυσκολεμένων ηγετών. 

Κρύβεται επιμελημένα αλλά ο φακός συλλαμβάνει το μεγαλείο του ΠΟΝΟΥ ενός Μεγάλου ΑΓΙΟΥ των ημερών  μας. 

ΒΙΝΤΕΟ που τον εικονίζει εις Πατριαρχική Ιερά Ακολουθία της Ι.Μ. Κουτλουμουσίου, ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ – 7η Νοεμβρίου 1992. 
Μεγεθύνετε την εικόνα στο 3: 58 και ας συμπάσχουμε  μαζί ΤΟΥ»

ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ : ΝΕΟ σπάνιο ΒΙΝΤΕΟ εις ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ- Ι.Μ.Κουτλουμουσίου (1992) - Ακούγεται Διδάσκων


Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ τόνιζε «είναι τόσα πολλά τα σημεία των καιρών που πρέπει να κοιμάσαι με τα τσαρούχια για να μην καταλαβαίνεις τίποτε»   

Και εμείς φαίνεται ότι κοιμόμαστε, ενώ δίπλα μας  συντελούνται φοβερά πράγματα …  

Στα καλά καθούμενα σκοτώνονται νέοι άνθρωποι.  

Γονείς προσέχετε τα παιδία σας, ο Χάρος βγήκε παγανιά και θέλει να ξεπαστρέψει τον Ελληνικό ανθό.  

Εξουσίες αυτού του πολυαδικημένου τόπου προσέχετε, βιώνουμε την χειρότερη ιστορική  συγκυρία από συστάσεως του νέο ελληνικού κράτους.  

Όσοι έχετε ακόμη λεβεντιά και φιλότιμο οπλισθείτε με θάρρος και υπομονή.  

Οι γείτονες στα σύνορα  θα δείξουν τον χειρότερο πρόσωπο τους .  

Οι δήθεν φίλοι μας τα βρίσκουν τις τελευταίες ώρες με τον τούρκο. Άραγε πόσα ιμάτια ξεπουλήθηκαν;  

Τα ίδια ερωτήματα με τα παρακάτω  μπορούμε να καταθέσουμε πάλι στον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ και να πάρουμε από τα χείλη του ΠΝΕΥΜΑΤΟΦΟΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, όπως αυτές καταγράφηκαν από την Ιερά Μονή του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ στην  Σουρωτή στην οποία βρίσκεται και ο χαριτόβρυτος τάφος του, Παγκόσμιο πλέον Εκκλησιαστικό προσκύνημα 

« – Γέροντα πως τα βλέπετε τα πράγματα; 

– Εσείς πως τα βλέπετε; 

– Εμείς τι να πούμε, Γέροντα; Εσείς να μας λέγατε. 

– Η ησυχία που επικρατεί με ανησυχεί. Κάτι ετοιμάζεται. Δεν έχουμε καταλάβει καλά σε τι χρόνια ζούμε ούτε σκεφτόμαστε ότι θα πεθάνουμε. Δεν ξέρω τι θα γίνει, πολύ δύσκολη κατάσταση! 

Η τύχη του κόσμου κρέμεται από τα χέρια μερικών, αλλά ακόμη ο Θεός 
κρατά φρένο. 

Χρειάζεται να κάνουμε πολλή προσευχή με πόνο, για να βάλει ο Θεός το χέρι Του. Να το πάρουμε στα ζεστά και να ζήσουμε πνευματικά. Είναι πολύ δύσκολα τα χρόνια. 

Έχει πέσει πολλή στάχτη, σαβούρα, αδιαφορία. Θέλει πολύ φύσημα, για να φύγει. 

Οι παλιοί έλεγαν ότι θα έρθει ώρα που θα κλωτσήσουν οι άνθρωποι. Πετάνε τους φράκτες, δεν υπολογίζουν τίποτε. Είναι φοβερό! Έγινε μία βαβυλωνία. Να κάνουμε προσευχή να βγουν οι άνθρωποι από αυτήν την βαβυλωνία. Διαβάστε  την προσευχή των Τριών Παίδων, να δείτε με πόση ταπείνωση προσεύχονταν και τον 82 ο Ψαλμό: «Ο Θεός, τις ομοιωθήσεταί σοι, μη σιγήσεις…». Αυτό πρέπει  να γίνει, αλλιώς δεν γίνεται χωριό. Θέλει Θεϊκή επέμβαση»  
«ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ:«ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ, ΛΟΓΟΙ; ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ»ΙΕΡΟΝ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟΝ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ» 

Το ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΣΙΟΥ  

Μετανοήστε – Ομολογήστε – Ενωθείτε με ΧΡΙΣΤΟ για να ακούσετε το:  

Ευαγγελίζου ΕΛΛΑΔΟΣ Γη Χαρά Μεγάλη. 

Γράφαμε  ανήμερα  την 13ην Ιανουαρίου 2015 

¨η ώρα η καλή¨ για την ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ
Βγήκαν ¨οι δημοσκοπήσεις¨ του Ουρανού που πάντα συμφωνούν με τα τελικά αποτελέσματα. Πάντα ΑΓΙΟΣ στις ψυχές των Ελλήνων Ρωμιών…
Από εχθές ΑΓΙΟΣ εις τας δέλτους της Ανατολικής Ρωμαίικης Ορθόδοξης Εκκλησίας. 

¨ Συνῆλθεν, ὑπό τήν προεδρίαν τῆς Α. Θ. Παναγιότητος, ἡ Ἁγία καί Ἱερά Σύνοδος εἰς τήν τακτικήν συνεδρίαν αὐτῆς σήμερον, Tρίτην, 13ην Ἰανουαρίου 2015, πρός ἐξέτασιν τῶν ἐν τῇ ἡμερησίᾳ διατάξει ἀναγεγραμμένων θεμάτων.
Κατ᾿ αὐτήν, ἡ Ἁγία καί Ἱερά Σύνοδος: α) ὁμοφώνως ἀποδεχθεῖσα εἰσήγησιν τῆς Κανονικῆς Ἐπιτροπῆς ἀνέγραψεν εἰς τό Ἁγιολόγιον τῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας τόν μοναχόν Παΐσιον Ἁγιορείτην καί ..¨
Ἐν τοῖς Πατριαρχείοις, τῇ 13ῃ Ἰανουαρίου 2015 http://www.romfea.gr/index.php



Στην πιο κρίσιμη στιγμή για το Γένος των Ελλήνων Ορθοδόξων ο Πνευματοκίνητος Γέροντας Παίσιος ¨ ο νέος Πατρο-Κοσμάς¨ θα τιμάται ¨εν ύμνοις και ωδαίς πνευματικές¨. ΤΟ ΠΑΡΑΚΛΗΤΟ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ¨ σύστησε ¨ δια του Αγίου Πατρός Παισίου του Αγιορείτη την βέβαιη πορεία της Αναγέννησης του Έθνους των Ελλήνων.

Να γιατί σήμερα μας πήραν ακόμη και την αναπνοή ακριβώς γιατί μπορούμε αν θέλουμε να βγάλουμε Πραγματικούς Αγίους και στις ημέρες μας που επικρατεί το ¨αντίχριστο πνεύμα¨. 
Είναι πια σίγουρο ότι το ¨μνημόσυνο¨ του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ του Αγιορείτη θα ψέλνετε εις τους αιώνες των αιώνων στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ. https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ  

Μνήμη Δικαίου και Πολύ Μεγάλου ΑΓΙΟΥ 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου