Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ: Τράπεζα Πειραιώς 2,80€ προμήθεια σε τέλη κυκλοφορίας 22€!

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ  690 04.01.2020
Ο Μαλικουλές ή Μαλιχουλές, των τραπεζών με τις πληρωμές μας προς το Δημόσιο !!
Όσοι δεν είχαν web banking πήγαν με την εκτύπωση στην τράπεζα, που να ήταν τράπεζα και όχι χασάπικο, πειραιώς, και πλήρωσαν τα τέλη κυκλοφορίας των 22 ευρώ και η τράπεζα ζήτησε και εισέπραξε Προμήθεια/Comision 2,80 €.
Δηλαδή πάνω από 10% του ποσού που κατέθεσε ο οφειλέτης (22€) για να πάει στην εφορία ως τέλη κυκλοφορίας.
Ο πελάτης πλήρωσε 22,80 € για να πάνε τα 22 € στο δημόσιο και, για να τα μεταφέρει !!! που γίνεται αυτόματα αλλά όχι αυθημερόν, η τράπεζα ζήτησε για τον κόπο της 2,80 €.
Το πότε θα τα πάει αυτόματα και όχι σε σακούλα με το αυτοκίνητο ασφαλείας, δεν ξέρουμε, ούτε μας το έχει γνωρίσει ο ΑΑΔΕ κος Γ. Πιτσιλής.
Εάν μεν μεταφέρονται αυτόματα στον γενικό λογαριασμό του Δημοσίου, τότε δεν υπάρχει η παράνομη και απόλυτα απαγορευμένη έμμεση χρηματοδότηση της τράπεζας από το δημόσιο με προστιθέντα από το δημόσιο τον πολίτη οφειλέτη του δημοσίου.
Εάν μεταφέρονται μετά από αριθμό ημερών, τότε υπάρχει η παράνομη και απόλυτα απαγορευμένη έμμεση χρηματοδότηση της τράπεζας από το δημόσιο με προστιθέντα από το δημόσιο τον πολίτη οφειλέτη του δημοσίου.
Σε αυτό υπάρχει απόλυτο σκοτάδι, της σχέσης ΑΑΔΕ – Τραπεζών, προς εμάς τους πληρωτές. Αυτό είναι άσχετο με την αισχρότητα της προμήθειας 2,80 €.
Η κοροϊδία δε και προς τον ίδιο τον Πρωθυπουργό που απηύδησε με το υπερφόρτωμα των πολιτών, επικυρώθηκε και από το σώου της  Επιτροπής Ανταγωνισμού.
Στο Dealing Room της, η κάθε τράπεζα από τα διαθέσιμά της πουλάει (νοικιάζει) για 10 λεπτά, για 2 ώρες, για 2 ημέρες, τα ποσά που αναζητούν άλλοι που συμμετέχουν στην διακίνηση κεφαλαίων.
Π.Χ. Για να ικανοποιήσει τον πελάτη της που ζητάει 100.000 € για να αγοράσει μετοχές στο χρηματιστήριο σήμερα και να τις πουλήσει αύριο ή και αυθημερόν στο κλείσιμο, Η ‘‘κ’’ τράπεζα, ενώ δεν έχει άμεσα διαθέσιμα, τα αναζητά από την προσφορά από εκείνην που ανακοινώνει ότι διαθέτει 100.000 € για 12 ώρες με αντίστοιχο τόκο.
Η π.χ. εν λόγω τράπεζα που έχει διαθέσιμα τα εισπραττόμενα τέλη για 2 ??? μέρες (π.χ) μέχρι να τα αποδώσει στο δημόσιο, μπορεί και πουλάει πολλές φορές 100.000 € με αντίστοιχο τόκο, για 4 12ώρα αντίστοιχα, ή για πολλούς μικρότερους χρόνους στην ζήτηση.
Εδώ λοιπόν γίνεται ο μαλικουλές ή μαλιχουλές αυτός με τα λεφτά του δημοσίου, χωρίς να γνωρίζουμε αν παίρνει και το δημόσιο από τους τόκους των πωλήσεων/ενοικιάσεων των δικών του χρημάτων από την διακίνησή τους στα Dealings Rooms των τραπεζών που εισπράττουν για λογαριασμό του δημοσίου.
Έχουμε ανάγκη μιας απάντησης σε αυτά, από τον υπεράνω ΑΑΔΕ κο Γεώργιο Πιτσιλή, πριν τυχόν αντικατασταθεί, ώστε να είμαστε σύμφωνοι εν γνώσει μας, και εμείς που συμμετέχουμε σε αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου