Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Η Καλαμάτα είπε «όχι» – Στα Τρίκαλα τα παγκόσμια σχέδια για την Ελλάδα – Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/12/blog-post_2490.html

Όλα συμβαίνουν τώρα, αλλά ελάχιστοι τα αντιλαμβάνονται...
Σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων και την e-trikala, η Vodafone παρουσίασε την «έξυπνη» πόλη του μέλλοντος Vodafone Giga City 5G.


«Βασική μας προτεραιότητα αποτελεί η δημιουργία σύγχρονων Δήμων που μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες των πολιτών μας. Στο πλαίσιο αυτό, ένας βασικός πυλώνας ανάπτυξης για τις τοπικές κοινωνίες, παραμένει η δημιουργία τηλεπικοινωνιακών υποδομών», τόνισε ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου.

Το 5G θα βασίζεται κυρίως στο Internet of Things που είναι μία έννοια που αφορά τα αντικείμενα της καθημερινότητας μας – από βιομηχανικές μηχανές μέχρι wearable συσκευές που χρησιμοποιούν ενσωματωμένους αισθητήρες για την συλλογή δεδομένων & την ανάληψη κάποιας δράσης σε αυτά μέσα σε ένα δίκτυο.

Εκατοντάδες εκατομμύρια μικροτσίπ θα είναι συνδεδεμένα σε μέσα μαζικής μεταφοράς, προϊόντα, από μπουκαλάκια χαπιών μέχρι ποτιστήρια, κ.α., αναφέρουν οι προωθητές του 5G και του ίντερνετ των πραγμάτων. Όπως λένε το 5G θα είναι το αποκλειστικό χαρακτηριστικό των αστικών περιοχών και δεν αποκλείεται αργότερα, η αναβαθμισμένη μορφή του να χρησιμοποιείται και στην δικτύωση ανθρώπων, οι οποίοι ενδεχόμενα δεχθούν εμφυτεύματα στον οργανισμό τους.

Οι έξυπνες πόλεις και μαζί οι πολίτες που ζουν σε αυτές, όλοι και όλα δικτυωμένα σε έναν παγκόσμιο ιστό.

Ποιος θα ελέγχει αυτόν τον παγκόσμιο ιστό;

Στην παρουσίαση αυτό που ακούστηκε και έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν πως «κανείς δεν μπορεί να σταματήσει το καινούριο».

Ευχόμαστε το καινούριο να είναι πράγματι προς όφελος των ανθρώπων, μολονότι ο πλανήτης, κατά τα φαινόμενα δεν διοικείται από φιλάνθρωπους.

Αλλιώς όλο και… κάτι θα βρεθεί το σταματήσει.

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν λεωφορεία χωρίς οδηγούς, χειρουργική εξ αποστάσεως αλλά και τρισδιάστατα ολογράμματα που θα χρησιμοποιούνται στην εκπαίδευση των παιδιών.

Η τεχνολογία είναι ωφέλιμη, αρκεί να μην πέσει στα λάθος χέρια. Ειδάλλως ο εντυπωσιασμός που απορρέει από αυτήν είναι σε θέση να περάσει μια «γλυκιά υποδούλωση», την οποία οι άνθρωποι ουδέποτε θα αποδέχονταν με τα όπλα.

Μάλιστα στην Καλαμάτα, η οποία είπε «όχι» στο 5g, πολίτες φοβούνται πως θα περνάει μέσα από το σώμα μας.








ΦΩΤΟ pexels


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου