Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Δεν σώζεται με επικοινωνιακές συλλήψεις η κυβέρνηση

http://www.antinews.gr/action.read/antitheseis/den-sozetai-me-epikoinoniakes-sullipseis-i-kubernisi/10.139842
Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Του Factor X Jr

(Ανανεωμένο) Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζει τις επικοινωνιακές συλλήψεις η κυβέρνηση με προφανή στόχο να ρίξει στάχτη στα μάτια των απογοητευμένων ψηφοφόρων της λόγω της μετεκλογικής ανακολουθίας της.

Δυστυχώς όμως το μόνο που καταφέρνει είναι να γελοιοποιείται.
Με τις συγκεκριμένες αστυνομικές επιχειρήσεις απλώς να επισκιάζουν τα ψέματα μιας ακόμη... λαοπρόβλητης κυβέρνησης, μέχρι να ξεφουσκώσει η προπαγάνδα των φιλοκυβερνητικών μέσων.
Μακάρι τα όσα τραγελαφικά εκτυλίχθηκαν χθες στο Κουκάκι να μπορούσαν να σκεπάσουν την αποτυχία της.
Και μακάρι επίσης, η πομφόλυγα της μάχης με τους μπαχαλάκηδες να βοηθούσε πραγματικά στην αποκατάσταση του αισθήματος ασφαλείας.
Κάτι που αποδεικνύεται από το καθημερινό αστυνομικό δελτίο. Όπου διαπιστώνεται ότι η ανασφάλεια ζει και βασιλεύει και επί Μητσοτάκη.
Συν ότι με το λάδι στη φωτιά που ρίχνει η αβελτηρία του ΠΡΟΠΟ, είναι πιθανό να έχουμε ανθρώπινο θύμα επειδή κάποιος... επίδοξος νεοτρομοκράτης θα θελήσει να εκδικηθεί για τους... συντρόφους του.
Οριακά αποτράπηκε αυτό το ενδεχόμενο τις προάλλες με την βόμβα που δεν έσκασε.
Εκτός κι αν είναι αυτός ο στόχος του Κάλαχαν. Το... κυνήγι της νέας τρομοκρατίας.
Άλλωστε το αίμα και η βια ως γνωστόν... πουλάνε.
Ας ελπίσουμε ότι σύντομα οι κυβερνώντες θα αντιληφθούν τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την... επικοινωνιακή εκστρατεία καταστολής και θα συμπεριφερθούν με την απαιτούμενη υπευθυνότητα.
Ίσως έτσι κατανοήσουν και την ανάγκη αλλαγής ρότας για την συνολική πολιτική τους που οδηγεί τη χώρα στο γκρεμό, μπας και αποτραπεί η επαπειλούμενη εθνική συντριβή.
Ούτε έξι μήνες δεν έχουν κλείσει στην εξουσία και η φθορά τους θυμίζει αυτή του ΣΥΡΙΖΑ στο ανάλογο διάστημα.
Στα εθνικά ο εθνομηδενισμός τους είναι αντίστοιχος με των... προδοτών που κατηγορούσαν προεκλογικά για να υφαρπάξουν ψήφους. Δεν φτάνει που χωρίς αιδώ προέβησαν στην κυβίστηση της ντροπής όσον αφορά την επαίσχυντη συμφωνία, προτάσσουν ανερυθρίαστα και την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου.
Στο μεταναστευτικό ομοίως. Πήραν την σκυτάλη από τον Τσίπρα και με την ίδια ζέση... μπολιάζουν την ελληνική κοινωνία με «πρόσφυγες» από χώρες που δεν έχουν πόλεμο. Προφανώς αυτό ήταν το αντάλλαγμα που δώσανε στις Βρυξέλλες για να αποτραπεί η επιβολή νέων μέτρων. Η μετατροπή της Ελλάδας σε αποθήκη ανθρώπινων ψυχών.
Κουβέντα ωστόσο από τον κύριο Μητσοτάκη για την μείωση των πλεονασμάτων που κραύγαζε προεκλογικά προς άγραν ψήφων.
Πέρα από κάποιες ανάσες ζωής στην ετοιμοθάνατη μεσαία τάξη, έτερον ουδέν.
Για να μην πούμε για την υποσχετική σχετικά με τα 100 δισ. επενδύσεων που οσονούπω θα καταντήσει… κυβερνητικό ανέκδοτο.
Είπαμε, ό, τι βγει θα βγει από το πολυδιαφημισμένο καζίνο. Μάλλον η περιβόητη εκτόξευση της οικονομίας θα γίνει με ουσίες, οινοπνεύματα και εταίρες.
Ανεβασμένες καταστάσεις...
Αφήστε λοιπόν τις... εντυπωσιακές παπάτζες με τα ΕΚΑΜ νεοφιλελεύθερα αδέρφια και κοιτάξτε να δείτε πως θα συμμαζέψετε τα ασυμμάζευτα.

ΥΓ. Η Χρυσή Αυγή γιατί έπεσε στα μαλακά; Μήπως τελικά ισχύουν τα περί πρόωρων εκλογών και ο Μητσοτάκης... βγήκε πάλι παγανιά για ψηφαλάκια;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου