Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ: "Καύσιμα νοθευμένα - κρύψιμο & Κομπασμός της ΑΑΔΕ"

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ  684 02.12.2019

Η μόνιμη τακτική να αυτοθαυμάζεται ο ΑΑΔΕ κος Πιτσιλής για το αποδοτικό έργο του στον εντοπισμό φοροδιαφυγής και όταν για αυτούς που κλέβουν και εμάς προσωπικά, τους πολίτες καταναλωτές, να φοράει μπροστομούνα και να μην τους διαπομπεύει και να δημοσιοποιεί τα ονόματά τους, όπως έχει υποχρέωση όπως άλλωστε και κάνει και για τους μεγαλοοφειλέτες, είναι πολύ σιχαμερή και επικίνδυνη πρακτική.
Είναι προσβολή για την ίδια την κυβέρνηση και παροχή κουκούλας στα πρατήρια με λαθραία και ακατάλληλα καύσιμα, ώστε να μην μπορούν, να τους τιμωρήσουν και οι πελάτες τους καταναλωτές.

Δείχνει την μονοκατευθυντικότητά του και μόνο τον αυτοθαυμασμό του ως Δημόσιος Λειτουργός φοροσυλλογής.  

Ε, αυτό δεν φθάνει όταν κινδυνεύει η περιουσία του πολίτη και κρύβει τα ονόματα και τα στοιχεία των συλληφθέντων.

Ο ΕΦΕΤ, δημοσιοποιεί πάντα τα καταστήματα που εντοπίζει ακατάλληλα προϊόντα.


Το ΥπΑν πάντα δημοσιοποιούσε τα πρατήρια νοθευμένων καυσίμων, ΤΩΡΑ ΤΙ ????

Από όλους τους κ.κ. που ανέβηκαν θριαμβευτές στο πάνελ, εμείς οι πολίτες καταναλωτές που μας πότισαν με τα αφορολόγητα οινοπνεύματα στα καταστρεπτικά καύσιμα, απευθύνουμε και απαιτούμε την δημοσιοποίηση των πρατηρίων αυτών.

……αναμείγνυαν παράνομα τους χημικούς διαλύτες και έτσι αύξαναν τον όγκο κατά την πώληση στην αντλία του καυσίμου , γλιτώνοντας έτσι την πληρωμή φόρων στο κράτος, αλλά προκαλώντας βλάβη τόσο στην τσέπη των καταναλωτών όσο και στον κινητήρα των αυτοκινήτων -οι οποίοι είναι κατασκευασμένοι για να λειτουργούν το νόμιμο καύσιμο και όχι με την προσθήκη νάφθας και αιθανόλης.…….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου