Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Η αλήθεια για τον εποικισμό VI (του Παναγιώτη Λιάκου)

https://www.newsbreak.gr/apopseis/48864/i-alitheia-gia-ton-epoikismo-vi/

Δεδομένο 46ο: Η ενασχόληση με τους εποικιστές της Ελλάδος προβάλλεται ως μια ιδεολογική, «ηθική» ενασχόληση, αλλά είναι κατά κύριο λόγο οικονομική.
Οι ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα δεν χρησιμοποιούν καλές προθέσεις για τις συναλλαγές τους, αλλά χρήμα. Διαθέτουν από εμπορικά πλοία μέχρι θαλαμηγούς και απασχολούν πολυάριθμο προσωπικό «εθελοντών», οι οποίοι βιοπορίζονται μέσω του «ανθρωπισμού» τους.
Δεδομένο 47ο: Ο εποικισμός της Ελλάδος δεν είναι συγκυριακό φαινόμενο ή καπρίτσιο της τύχης. Το χρήμα και η εργασία για την επιμελητεία που έχουν απαιτηθεί για τη διεκπεραίωση της μετακίνησης εκατομμυρίων ανθρώπων, οι οποίοι περνούν μια σειρά από χώρες, δείχνει ότι όλο αυτό είναι αποτέλεσμα σχεδιασμού.
Δεδομένο 48ο: Η χρήση, ως πολιτικό επιχείρημα και «εργαλείο» για την ολοκλήρωση αυτού του σχεδίου, της μετακίνησης ισλαμιστών Αφροασιατών από κύκλους που έχουν συμφέροντα από την αλλοίωση της πληθυσμιακής σύνθεσης της χώρας μας, αλλά και των υπόλοιπων ευρωπαϊκών χωρών, δεν γίνεται από τις φτωχές τάξεις των δυτικών χωρών, αλλά από την οικονομική, πολιτική και πνευματική ελίτ τους.
Δεδομένο 49ο: Η μεσαία τάξη, που θα μπορούσε να προβάλλει σημαντικές αντιστάσεις στην απόπειρα κατάργησης του θεσμού των εθνικών κρατών, είναι αντικείμενο συστηματικού και σφοδρού οικονομικού πολέμου, με βασικά οπλικά συστήματα που χρησιμοποιούνται σε βάρος της την υπερφορολόγηση και την ανεργία.
Δεδομένο 50ό: Η μεσαία τάξη στην Ελλάδα έπειτα από δεκαετή πίεση που έχει υποστεί από το μνημονιακό καθεστώς έχει υποβιβαστεί οικονομικά στην κατηγορία της μικροαστικής τάξης ή έχει εξωθηθεί σε μετανάστευση. Δεν είναι λίγα τα μέλη αυτής της τάξης που αποτελούν πλέον εξαθλιωμένο, περιθωριακό τμήμα της εργατικής τάξης (άστεγοι, άποροι με σταδιακές επιδοματικές ενισχύσεις κ.λπ.).
Δεδομένο 51ο: Η αλλαγή πληθυσμού είναι μια από τις πολεμικές επιχειρήσεις που πραγματοποιούνται από τον κύκλο των σχεδιαστών της Νέας Τάξης. Ο αντικειμενικός στόχος, στην περίπτωση της χώρας μας, είναι η πλήρης διαγραφή της εικόνας που έχει ο πληθυσμός για την έννοια και το περιεχόμενο της ελληνικότητας – από τη θρησκεία και τις παραδόσεις μέχρι την Ιστορία και την καθημερινότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου