Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Η Ελλάδα, όπως την ξέραμε, τετέλεσται…

http://www.antinews.gr/action.read/politiki/i-ellada-opos-tin-kserame-tetelestai-/2.138443

Του Strange Attractor

Από το 2009 είχα αρχίσει να γράφω (σποραδικά) για το μεγάλο πρόβλημα τη λαθρομετανάστευσης.
Η οποία θέριευε την παραβατικότητα και την εγκληματικότητα.

Θυμόσαστε τι γίνονταν πέριξ της πλατείας Ομονοίας, ή αργότερα στην πλατεία Βικτωρίας;
Με καθημερινά μαχαιρώματα, συρράξεις, κλπ;
Θυμόσαστε έναν νεαρό πατέρα που τον σφάξανε πρωί πρωί έξω από το σπίτι του για μια … κάμερα;
Τότε, το όλο πρόβλημα ήταν ακόμη περιορισμένης έκτασης, και δεν απασχολούσε την πλειονότητα των νεόπλουτων Ελλήνων, οι οποίοι ασχολούνταν με πιο σοβαρά θέματα, όπως το που τραγουδάει ο Κιάμος, και πόσο κάνει η νέα Καγιέν.
Λίγο μετά επέλασε και η οικονομική κρίση, οπότε το συγκεκριμένο ζήτημα μπήκε εντελώς στην άκρη.
Με αποτέλεσμα να το εκμεταλλευτούν τα αναπόφευκτα νεοελληνικά φρούτα, οι διάφοροι επιτήδειοι επαγγελματίες αλληλέγγυοι δηλαδή, και να τρώνε με χρυσά κουτάλια, την ώρα που ο μέσος πολίτης ασχολούνταν με τα χαράτσια, τα διόδια, και τον ΕΝΦΙΑ. Και την ώρα που η κυβέρνηση ασχολούνταν με τα σπρεντς και τα ομόλογα…
Τα λαμόγια όμως εκεί. Να ζουν πλουσιοπάροχα εκμεταλλευόμενοι τον «πόνο» και την «δυστυχία», πουλώντας «ανθρωπισμό».
Το 2011 ξεκίνησε κι ο εμφύλιος στη Συρία, είχαμε και την «αραβική άνοιξη» του Ομπάμα, και να ‘σου ξαφνικά πως μια μικρή μπίζνα γίνεται χορός εκατομμυρίων.
Με εκατοντάδες ΜΚΟ να στήνουν πάρτι.
Με την κυρά Τασία και την «ΑΝΑΣΑ» της να κάνουν χρυσές δουλειές.
Και με τον περιθωριακό Σύριζα, με τις 13 συνιστώσες του (μέχρι και μαοϊκούς είχε) να μεταμορφώνεται σε συνήγορο των απανταχού δυστυχισμένων, και να εκμεταλλεύεται πολιτικά και κυρίως ψηφοθηρικά, όλους τους «φιλάνθρωπους» σερσερήδες του καναπέ.
Χώρια η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, και άλλα τέτοια περίεργα γκρουπούσκουλα, που μέσα στο γενικό χάος και στο μπάχαλο αποκτούν λόγο ύπαρξης.
Και μετά ο Σύριζα έγινε κυβέρνηση, και όλη αυτή η ιδεοληπτική πολιτική στο τομέα του «προσφυγικού» έγινε επίσημη πολιτική του κράτους.
Ανοιχτά σύνορα και έτσι… με τον Αλέξη, τον Κουράκη, και τα άλλα παιδιά να διαφημίζουν σε ολόκληρο τον πλανήτη ότι ανοίξαμε και σας περιμένουμε.
Και με την κυρά Τασία που λέγαμε να ζει το δικό της όνειρο, παρέα με την Αντζελίνα Τζολί, την Σούζαν Σάραντον, και τις γιαγιάδες της Κω, που ακόμη περιμένουν το Νόμπελ...
Να θυμηθούμε βεβαίως και τον «εγκληματολόγο» Πανούση, τον πρώτο υπουργό Προ.Πο του Σύριζα, που μόλις ανέλαβε καθήκοντα μάζεψε τις κάμερες και πήγε στην Αμυγδαλέζα για να ρίξει τα τείχη και τους φράκτες του ανάλγητου Σαμαρά.
Αγνοώντας (καθηγητής εγκληματολογίας επαναλαμβάνω) πως αν αμολήσεις χιλιάδες νταβρατισμένους και άφραγκους τριτοκοσμικούς χύμα στο κύμα, το μόνο που θα πετύχεις είναι η αύξηση της εγκληματικότητας!
Βέβαια, ποιος έχασε το μυαλό για να το βρουν οι συριζαίοι; Οπότε τσάμπα μιλάμε. Εδώ κατέστρεψαν τον οικονομικό και κοινωνικό ιστό της χώρας, στο «μεταναστευτικό» θα κολλούσαν;
Εδώ βρεθήκαμε ένα βήμα (και πιο κοντά θα έλεγα) από τον γκρεμό, χάρη στον Μπαρουφάκη, και άλλους φωστήρες, με τους δυστυχείς «πρόσφυγες πολέμου» από το Αλγέρι θα ασχολούμαστε;
Ψυχές είναι… ικέτες… που ψάχνουν στοργή και άσυλο. Μην είσαστε απάνθρωποι.
Με αυτά και με αυτά η κρίση έκανε τον κύκλο της, όποιος καταστράφηκε καταστράφηκε, όμως παραμείναμε στο ευρώ, αποφύγαμε τα συσσίτια (κι ας κλαίνε οι Λαπαβίτσες και οι Κουράκηδες), οπότε φτάσαμε εδώ που φτάσαμε κουτσά στραβά, ο μέσος Έλληνας πολίτης έβαλε μυαλό, και ψηφίσαμε τον Κυριάκο για να επανέλθουμε στη κανονικότητα.
Εσύ είσαι που το λες; Ποια κανονικότητα;
Εκτός κι αν κανονικότητα είναι οι καθημερινές πορείες, οι διαδηλώσεις, οι μολότοφ, οι αΧτιβισμοί του Ρουβίκωνα, οι διαρρήξεις, οι δολοφονίες, οι μαζικές αποφυλακίσεις, η γενική ατιμωρησία, και οι αυξημένες ροές «προσφύγων».
Κι εκεί δηλαδή που περιμέναμε τουλάχιστον στα δυο καίρια ζητήματα, εκείνο της ασφάλειας, κι εκείνο της «λαθρομετανάστευσης» να μπει μια τάξη από το «κόμμα των νοικοκυραίων», εκεί ακριβώς είναι που πάρα πολλοί, μόλις 4 μήνες μετά, δηλώνουν κοψοχέρηδες.
Διότι τι κάνει η κυβέρνηση; Μας λέει υπομονή. Θα αφομοιωθούν!
Μα είναι δυνατόν μια χώρα στα γόνατα να αφομοιώσει 300.000- 400.000 απεγνωσμένους, κυρίως νεαρούς Μουσουλμάνους από το Μάγκρεμπ ή από την Αφρική;
Που θα βρουν δουλειά; Στα καφέ μπαρ; Πλάκα κάνετε;
Άλλοι πάλι μιλάνε για «μπόλιασμα», και λύση του δημογραφικού..
Άλλοι καταγγέλλουν όσους διαμαρτύρονται για … ακροδεξιές φασιστικές παρεκκλίσεις!
Ποιοι; Οι συριζαίοι ιδεοληπτικοί; Όχι… οι «νοικοκυραίοι» που λέγαμε, που ξαφνικά, επειδή η ΝΔ έγινε κυβέρνηση, όλα καλά κι όλα ωραία.
Μη μιλάτε… υπάρχει σχέδιο. Ξέρουν οι Κουμουτσάκοι.
Μέχρι και τα κανάλια, που ο Σύριζα ήθελε να τα κλείσει όταν ήταν στα χάι του, και που αυτά ήταν στα κάγκελα… τώρα σιγοντάρουν τον «εποικισμό» προβάλλοντας συνεχώς εικόνες με μανάδες και μωρά, και στηλιτεύοντας τους αγανακτισμένους ντόπιους που αντιδρούν στην εγκατάσταση «προσφύγων» στα χωριά τους, τα οποία δεν θέλουν να δουν μουσουλμανικά, ούτε έρμαια των μαχαιροβγαλτών.
Κάνοντας μόκο για τα δεκάδες καθημερινά περιστατικά με μαχαιρώματα, διαρρήξεις, βιασμούς, κλπ. από πλευράς των «δυστυχισμένων» αγιάννηδων.
Οι οποίοι ήδη είναι πολλές φορές περισσότεροι από το σύνολο της ελληνικής αστυνομίας.
Και οι οποίοι αν πάρουν εντολή να ξεσηκωθούν ταυτόχρονα, τότε ούτε ο στρατός (ποιος στρατός;) δεν θα μπορεί να τους κουμαντάρει.
Εν κατακλείδι, όπως προειδοποιούσα το 2015, και με αφορμή το δημοψήφισμα, ότι αν πάμε στα συσσίτια, οι συριζαίοι και οι συμπαθούντες του δραχμολάγνοι δεν θα έχουν προτεραιότητα στις ουρές, έτσι προειδοποιώ και σήμερα ότι οι μαχαιροβγάλτες Αφγανοί δεν θα κάνουν διακρίσεις μεταξύ των θυμάτων τους.
Θα σε σφάξουν για να σου πάρουν το κινητό είτε είσαι ξενοφοβικός «φασίστας», είτε αλληλέγγυος πονόψυχος, μέλος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Δυστυχώς όμως, ο μέσος Έλληνας πρέπει πρώτα να πάθει για να μάθει. Μέχρι τότε είναι έρμαιο των ιδεοληψιών του…
Μόνο που σήμερα είναι ήδη αργά.
Μπορεί να γλιτώσαμε την χρεοκοπία και την πείνα χάρη στους Ευρωπαίους, αλλά στο συγκεκριμένο ζήτημα οι Ευρωπαίοι μας γύρισαν την πλάτη και είμαστε μόνοι.
Εμείς και εκατοντάδες χιλιάδες εν δυνάμει αποκεφαλιστές μας.
Και όποιος δεν το βλέπει είτε είναι βραδύνους, είτε σιτίζεται από κάποια ΜΚΟ, είτε είναι απλά ένα ακόμη πειθαρχημένο κομματόσκυλο.
Που όταν το δικό του κόμμα είναι στην εξουσία, όλα είναι ρόδινα.
Ναι αλλά έτσι δεν λειτουργεί η δημοκρατία…
ΥΓ- Θα το ξαναπώ για χιλιοστή φορά. Δεν είναι η φυλή ή εθνικότητα των «προσφύγων» που ενοχλεί, αλλά η παραβατική τους συμπεριφορά.
Και ξανθοί με γαλανά μάτια να ήταν οι μαχαιροβγάλτες, πάλι θα αντιδρούσαμε όσοι πιστεύουμε στο δικαίωμα της τάξης και της ασφάλειας.
Ναι, αλλά όποιος αντιδράει αμέσως βαπτίζεται ρατσιστής.
Συμπέρασμα; Είτε με Σύριζα είτε με Κυριάκο, το μέλλον της χώρας είναι νομοτελειακά καθορισμένο: Πολυπολιτισμικό, κυρίως μουσουλμανικό, και πάνω απ’ όλα ανασφαλές.
Θα ζήσουμε καταστάσεις Mad Max.

Δυστυχώς…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου