Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

ΤΩΡΑ! "ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ"! ΠΑΜΕ ΣΦΑΙΡΑ ΓΙΑ Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ! ΣΤΑΖΕΙ ΜΙΣΟΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ! ΕΙΚΟΝΕΣ ΦΡΙΚΗΣ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ – ΝΕΟΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ! «ΑΝ Η Ε.Ε ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΩ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ»

http://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a4%ce%a9%ce%a1%ce%91-%ce%98%ce%91%ce%9d%ce%91%ce%a4%ce%9f%ce%a3-%ce%a3%ce%a4%ce%91-%ce%a4%ce%9f%ce%a5%ce%a1%ce%9a%ce%99%ce%9a%ce%91-%ce%a3%ce%9a%ce%a5%ce%9b%ce%99%ce%91-%ce%a0%ce%91%ce%9c%ce%95/
1

hashtag #Kurds

Δείτε τα hashtags για τους Κούρδους  εδώ!
3
1
Νέος τσαμπουκάς Ερντογάν!
Με ωμές απειλές για άνοιγμα των συνόρων και πέρασμα 3,6 εκατομμυρίων μεταναστών και προσφύγων στην Ευρώπη απάντησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε όσους βλέπουν πίσω από τις τουρκικές επιχειρήσεις στη βόρεια Συρία μια προσπάθεια της Άγκυρας να προσαρτήσει το κομμάτι αυτό.
«Αν επιχειρήσετε να περιγράψετε την επιχείρησή μας ως μια κίνηση κατάληψης (σ.σ. της βόρειας Συρίας), θα ανοίξουμε τα σύνορα και θα στείλουμε 3,6 εκατ. πρόσφυγες και μετανάστες στην Ευρώπη» είπε ο Τούρκος πρόεδρος μιλώντας σε μέλη του κόμματός του, όπως μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο Anadolu.
ΕΙΚΟΝΕΣ-ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ
Εικόνες φρίκης, με βομβαρδισμένα σπίτια και άμαχους ματωμένους να μεταφέρονται τραυματισμένοι στα νοσοκομεία έχουν αρχίσει να βγαίνουν στην επιφάνεια από τις πρώτες κιόλας ώρες της τουρκικής εισβολής στη Συρία. Μία εισβολή που είναι η δεύτερη στη συριακή επικράτεια και στόχο έχει, όπως αποδεικνύεται και από τα γεγονότα, να εξαφανίσει τους Κούρδους στην περιοχή, καθώς και να πλήξει τις χριστιανικές κοινότητες, οι οποίες είναι αρκετά αναπτυγμένες στη Βόρεια Συρία.
Η Τουρκία, όντας η μοναδική χώρα στον πλανήτη που αυτή τη στιγμή έχει στρατό εισβολής σε δύο χώρες (Κύπρο, Συρία), εξακολουθεί να είναι μέλος του ΝΑΤΟ και του ΟΗΕ, παρ’ ότι παραβιάζει τους βασικούς κανόνες, με το πρόσχημα της ασφάλειάς της.
Οι εικόνες που έρχονται από τη Συρία είναι συγκλονιστικές, ενώ οι μάχες του τουρκικού στρατού με τα κουρδικά στρατεύματα μαίνονται. Η αντίδραση των αραβικών κρατών είναι έντονη, ενώ αναμένεται -και έχει μεγάλη σημασία- η αντίδραση της Ρωσίας και του Ιράν, δυνάμεις με τις οποίες έδειχνε να συνεργάζεται το προηγούμενο διάστημα η Άγκυρα.
Η επέλαση των Τούρκων στη Βόρεια Συρία, με επίσημη δικαιολογία την επέκταση της ζώνης ασφαλείας στα τουρκικά σύνορα, ξεκίνησε ουσιαστικά το βράδυ της Τρίτης, ωστόσο σε πιο μαζική μορφή εξελίχθηκε το βράδυ της Τετάρτης. Ο πρώτος απολογισμός δίνει τουλάχιστον 15 νεκρούς, ανάμεσά τους και πολλοί άμαχοι, καθώς και δεκάδες τραυματίες.
Δείτε τις εικόνες από τη φρίκη που έχουν ήδη προκαλέσει τα τουρκικά στρατεύματα στις κουρδικές και χριστιανικές περιοχές της Βόρειας Συρίας…
1


syria5
syria6
syria7
syria8
syria1
syria2
syria3
syria4



syria9
syria10
syria11



syria12
syria13
syria14

ΤΟ ΕΥΡΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΩΝ-ΧΑΡΤΕΣ

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου