Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

Επιστολές προς όλους τους Προέδρους των Ομάδων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την κωμωδία με τον " Φράγκο- Φραγκούλη" που υποδύθηκε τον στρατηγό Φραγκούλη Φράγκο για να εκλεγεί !

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επιστολές προς όλους τους Προέδρους των Πολιτικών Ομάδων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την  κωμωδία με τον " Φράγκο- Φραγκούλη" που υποδύθηκε τον στρατηγό Φραγκούλη Φράγκο για να εκλεγεί !

Μετά τον Πρόεδρο της Ευρωβουλής κ. Sassoli, ο Α' Επιλαχών Ευρωβουλευτής κ. Σάββας Γεωργιάδης απευθύνθηκε με επιστολές του  και προς  τους Προέδρους των 7 Πολιτικών Ομάδων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στους οποίους εξηγεί ότι έχουν ανάμεσά τους κάποιον που ...υποδύθηκε κάποιον άλλον για να εκλεγεί, χρησιμοποιώντας ένα δήθεν  παρατσούκλι στο Ευρωψηφοδέλτιο .

Ο κ. Γεωργιάδης εξηγεί ότι-εκτός από την τραγελαφική πλευρά του  θέματος- ο. Φράγκος Εμμανουήλ (που εμφανίστηκε  ως "Φραγκούλης" στο Ευρωψηφοδέλτιο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ) εξακολουθεί να κάνει τον  ευρωβουλευτή, 5 σχεδόν μήνες μετά τις Ευρωεκλογές, ενώ κανείς δεν ξέρει πότε θα αποκατασταθεί η στοιχειώδης νομική τάξη ,καθώς  μιλάμε για παραβίαση του Αρθρου 162 του Ποινικού Κώδικα περί "εξαπάτησης εκλογέων", αδίκημα που τιμωρείται με μέχρι 2 χρόνια φυλάκιση και χρηματική ποινή.
Ο κ. Γεωργιάδης καλεί τους Προέδρους των Ευρωομάδων να απευθυνθούν στις Ελληνικές αρχές για να πληροφορηθούν για ποιό λόγο καθυστερούν και πότε σκοπεύουν να προχωρήσουν - μέσω της προβλεπόμενης διαδικασίας- στην εφαρμογή της αυτονόητης νομικής τάξης αλλά και στην ευθυγράμμιση με τη στοιχειώδη λογική  αφού εδώ μιλάμε για κάποιον που βρέθηκε στην θέση του  Ευρωβουλευτή και  μετέχει -σαν να μην τρέχει τίποτε-  στις διαδικασίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενώ εξελέγη  με τρυκ και  κόλπα με ψευτο-παρατσούκλια , υποδυόμενος κάποιον άλλον...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου