Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

YΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ» ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ. ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ. ΨΙΘΥΡΟΙ ΠΡΟΒΑΣ ΑΠΟΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ «ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΜΕΝΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ». ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ. ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΕΛΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΦΩΤΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ

http://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/y%ce%a0%ce%9f%ce%9a%ce%99%ce%9d%ce%9f%ce%a5%ce%9c%ce%95%ce%9d%ce%97-%ce%97-%ce%98%ce%a1%ce%97%ce%a3%ce%9a%ce%95%ce%a5%ce%a4%ce%99%ce%9a%ce%97-%ce%95%ce%a0%ce%91%ce%9d%ce%91%ce%a3%ce%a4%ce%91%ce%a3/
erdogan-moria

Καθόλου καλή δεν είναι η κατάσταση που διαμορφώνεται στη Λέσβο αλλά και στη Σάμο με την «επανάσταση του καταπιεζόμενου ισλαμικού και μουσουλμανόφωνου στοιχείου» που αυτή την ώρα αριθμούν άνω των 15.000, αυτόνομων και υποκινούμενων λαθραίων, μόνον στην Λέσβο.

Είναι εξαιρετικά σίγουρο, ότι οι Τούρκοι είναι από πίσω, κάτι που πιστεύουν και πολλά στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και της ΕΛΑΣ, που αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες έχουν τεθεί σε επιφυλακή. 
Η Τάξις θα πρέπει να αποκατασταθεί άμεσα γιατί εάν διαιωνιστεί η εξέγερση, τότε θα έχουμε φωτιές σε όλη την Επικράτεια. Οι Τούρκοι το γνωρίζουν καλά αυτό το παραμύθι. Κάπως έτσι μπήκαν και στην Κύπρο. Κάπως έτσι επεκτείνονται. Εάν η ελληνική κυβέρνηση, δεν πιάσει τα μηνύματα, μαύρο φίδι που μας έφαγε.
Νωρίτερα ένα άτομο επιβεβαιώθηκε ότι είναι νεκρό από τη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής στον καταυλισμό της Μόριας. Λίγο μετά τις 19:00 επιβεβαιώθηκε ότι ένα απανθρακωμένο πτώμα μεταφέρθηκε με όχημα ιδιώτη στο νοσοκομείο Μυτιλήνης. Σύμφωνα με την Αστυνομία, υπάρχει και δεύτερο απανθρακωμένο πτώμα.
Νωρίτερα το απόγευμα, πληροφορίες έκαναν λόγο για μία νεκρή γυναίκα και ένα νεκρό μωρό, ωστόσο δεν έχει εξακριβωθεί αν πρόκειται για τα δύο απανθρακωμένα πτώματα, καθώς η κατάσταση που επικρατεί στη Μόρια βρίσκεται εκτός ελέγχου. Μετά τη φωτιά ξέσπασαν επεισόδια τόσο μεταξύ των μεταναστών όσο και μεταξύ Αφγανών και Αστυνομίας. Τραυματίας αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης. Η πυρκαγιά κατασβέστηκε πλήρως, από δώδεκα πυροσβέστες που επιχείρησαν με τέσσερα οχήματα. Της φωτιάς στο κοντέινερ ακολούθησε εξέγερση, με τους μετανάστες να εμποδίζουν την είσοδο στους Πυροσβέστες και την Αστυνομία να παρεμβαίνει για να επιβάλει την τάξη. Σε κάθε περίπτωση, στο εσωτερικό του καταυλισμού επικράτησε όλη τη μέρα χάος, ενώ οι ήδη ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενισχύθηκαν και με άλλες, που κατέφθασαν με C-130 στο νησί. Σημειώνεται πως ο καταυλισμός της Μόριας έχει επεκταθεί πολύ, λόγω της αυξανόμενης ροής μεταναστών, αφού φιλοξενεί τουλάχιστον τετραπλάσιο αριθμό από αυτόν για τον οποίο αρχικά δημιουργήθηκε. Επίσης, πυρκαγιά ξέσπασε και σε ελαιώνα δίπλα στο Hotspot, όπου επιχείρησαν δύο PZL από αέρος, ενώ στη συνέχεια συνέδραμαν και επίγειες δυνάμεις.«Η κατάσταση δεν είναι καλή. Κινδυνεύουμε όλοι», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Μυτιλήνης, Ευστράτιος Κυτέλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου