Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Με τόσες Απειλές δεν έχεις παρά να Ορίσεις και Ημερομηνία Ελληνοτουρκικής Σύρραξης, αλλά δεν θα το κάνεις γιατί περιμένεις να μάθεις το ΜΥΣΤΙΚΟ.

Φώτο από fb
Παρασχοληθήκαμε με τον Ερντογάν και τις απειλές του. «Αυτή την φορά δεν μπλοφάρω , θα ανοίξω τις πύλες τις κόλασης και θα σας στείλω την στρατιά του Ξέρξη»  (κάπως έτσι το εννοεί). Δεν μπλοφάρει αυτός που συνέχεια μπλοφάρει με τον Αμερικανό και τον Ρώσο και αυτοί μαζί του. Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ έβλεπε την τουρκική αλεπού να πηδάει και να πιάνεται στα τέσσερα, ουσιαστικά έβλεπε αυτή την χρονική περίοδο που η τουρκία μπλοφάρει παίζοντας ρωσική ρουλέτα.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Πάμε όμως στα ουσιαστικά και τι κρύβετε πίσω από αυτά. Το τελευταίο διάστημα η τουρκική εξωτερική πολιτική πιέζει για δημιουργία ουδέτερων ζωνών ανθρωπιστικής ασφάλειας. Ξεκίνησε με την Βόρειο Συρία και τις περιοχές του Ευφράτη. Διατείνεται ότι εκεί θα κτίσει σπίτια και θα μεταφέρει πρόσφυγες.

«Πως η Τουρκία θα μπορέσει να αντέξει το φορτίο 4 εκατ. προσφύγων; Τους αφήνουμε να το σκεφτούν λίγο αυτό. Συγγνώμη για αυτό, αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση», σημείωσε ο Τούρκος πρόεδρος για να προσθέσει:

«Όταν όλη η δουλειά που έχουμε να κάνουμε ανατολικά του Ευφράτη ολοκληρωθεί σκοπεύουμε να εγκαταστήσουμε εκεί ένα εκατ. ανθρώπους. Αν γίνει έγινε. Εάν όμως δεν γίνει τότε είμαστε αναγκασμένοι να ανοίξουμε τις πόρτες» συμπληρώνοντας:

«Τώρα όλη η περιοχή ανατολικά του Ευφράτη είναι στα σχέδιά μας και καλώς εχόντων των πραγμάτων σε μια εβδομάδα από τώρα θα θα έχουμε βρει μια λύση, με τον ένα τρόπο ή τον άλλο.

Θα έχω την ευκαιρία άλλωστε να συνομιλήσω προσωπικά στη Νέα Υόρκη με τον Ντ.Τραμπ για τα βήματα που επιβάλλεται κάνουμε ανατολικά του Ευφράτη. Πρέπει να βρούμε ένα τρόπο για να λύσουμε το ζήτημα». https://www.pronews.gr

Τι περιμένει λοιπόν ο σουλτάνος;

Το ΜΥΣΤΙΚΟ

Ποιο είναι το μυστικό;

Η γνώση του τελικού χάρτη διευθέτησης των συνόρων της Μέσης Ανατολής που σύντομα εκπονείτε σύμφωνα με την επικαιρότητα.

Εδώ κολλάει δραματικά , αυτό που έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ο Αιτωλός  ότι «οι τούρκοι θα γνωρίζουν το μυστικό τρεις μέρες πριν»

Δηλ. κατά τον Ερντογάν αν δεν του δώσουν περιοχές του Ευφράτη και ουδέτερη ζώνη στην Βόρεια Συρία δήθεν για να εγκαταστήσει ανθρωπιστικά πρόσφυγες θα ανοίξει τις πύλες του ΑΙΓΑΙΟΥ.

Τι θέλει να πετύχει ο Ερντογάν με το προσφυγικό που το κρατάει ως στρατηγικό όπλο;

Μας το λένε οι ¨φίλοι¨ μας οι Γερμανοί…

«Die Welt: Αν ο Ερντογάν ανοίξει τα σύνορα, οι προσφυγικές ροές θα υπερβούν τις αντοχές της Ελλάδας» Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr

ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ και Ανθρωπιστική Κρίση στα νησιά του ΑΙΓΑΙΟΥ και αν παρακολουθούμε συμπεριφορές μέχρις σήμερα όλοι το σφάλμα θα το ρίξουν πάνω μας.

ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ

Αν πλημμυρίσουν τα νησιά μας με γυναικόπαιδα (μέσα στα οποία μπορεί να εμφιλοχωρήσουν ειδικές δυνάμεις δολιοφθορών) τότε η ανάγκη να δημιουργηθούν ουδέτερες ανθρωπιστικές  ζώνες στην Ελληνική Επικράτεια του Αρχιπελάγους θα απαιτηθεί από τους διεθνείς οργανισμούς.

Ο Ερντογάν σε αυτή την φάση βγαίνει κερδισμένος διότι θα απαιτήσει άμεσα και με τα νέα δεδομένα αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάννης.

Αυτά ακριβώς  γράφαμε και επισημάναμε από το πρώτο προσφυγικό κύμα τον Αύγουστο του 2015  επί  Σύριζα.

Αλλά που να αξιολογηθεί;

Ο σουλτάνος δεν επιθυμεί άμεση σύγκρουση, αλλά εδώ  και τώρα επιθυμεί  αποσταθεροποίηση του εσωτερικού της Ελλάδος.

Υπάρχει όμως και ο απρόβλεπτος παράγοντας ..αν πιαστούμε στα νερά (αυτό έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ)

Η κατάσταση είναι πολύ έκρυθμη και τον Ερντογάν δεν μπορούν να το συμμαζέψουν με τίποτε για αυτό και τον πάνε ευγενικά για να τον κομματιάσουν (πάλι έκφραση του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ)

Μόλις ο σουλτάνος, ίσως σε σύντομο χρονικό διάστημα μάθει για το μυστικό (όταν του δείξουν Ρώσοι και Αμερικάνοι τα σύνορα του νέου κουρδικού) τότε θα ανοίξουν οι πύλες της κόλασης στο ΑΙΓΑΙΟ.

Αδελφοί η ΕΝΟΤΗΤΑ είναι το ζητούμενο.

Αυτή  η ενότητα θα εκβάλλει έξω  τον φόβο της σφοδρότητας που θα μας κτυπήσουν οι τούρκοι.

Να μην κουράζονται πλέον οι γεωπολιτικοί  αναλυτές γιατί πριν από αυτούς μίλησαν οι Πατερικοί αναλυτές του ΘΕΙΟΥ ΛΟΓΟΥ.

Οι προρρήσεις των τελευταίων είναι πλέον αναπόσπαστο κτήμα – πνευματικός θησαυρός στις ψυχές των Ορθοδόξων Ελλήνων Χριστιανών που παρακολουθούν την εξέλιξη των γεγονότων, γνωρίζοντας την έκβαση τους, άσχετα αν τα προηγούμενα χρόνια λοιδορήθηκαν ως γραφικοί και οπισθοδρομικοί.  

Αν δεν είχαμε αυτόν τον προφητικό λόγο των Αγίων Πάτερων μας η  δαιμονική εξουθένωση θα ήταν ολοκληρωτική. Όμως τώρα γνωρίζουμε ότι θα γίνει το ΣΧΕΔΙΟ του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ. 

Οι έμποροι των Εθνών που  μεθοδευμένα εξουθένωσαν τον Έλληνα,  ρίχνοντας τον πρώτα  στην  αποστασία της αμαρτίας  και μετά στα μνημόνια, έρχεται η σειρά τους να εξουθενωθεί ολοκληρωτικά ο εγωισμός τους μέχρι το έδαφος. 

Από εδώ και πέρα ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ 

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου