Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Το συγκλονιστικό Θαύμα της Αγίας Παρασκευής στην Ρουμανία

Θαύμα Αγίας Παρασκευής: Ανήμερα της Άγιας Παρασκευής στο μητροπολιτικό ναό της πόλης Ιάσιου της Ρουμανίας που μας θυμίζει την Ελληνική Επανάσταση του 21’ όταν εκεί πολέμησαν ο Υψηλάντης και ο Ιερός Λόχος έγινε ένα μεγάλο θαύμα.

Την ήμερα εκείνη, χιλιάδες προσκυνητές συνέρεαν στον ιερό ναό για να προσκυνήσουν στην μνήμη της Αγίας, ανάμεσα τους και μια δαιμονισμένη που την έφεραν κάποιοι πιστοί παρακαλώντας την Αγιά Παρασκευή να την θεραπεύσει.
Η δαιμονισμένη έπαθε μεγάλη κρίση και αναγκαστήκαν να την πιάνουν με δύναμη για να την προωθήσουν να προσκυνήσει τα ιερά οστά. Με μεγάλη προσπάθεια κατάφεραν να την πλησιάσουν σε εκείνο το σημείο.
Τότε ο ιερέας του ναού άρχισε να απαγγέλλει εξορκισμό για να διώξει τα δαιμόνια που την είχαν καταλάβει.
Και ώ του θαύματος, η δαιμονισμοί άρχισε σιγά σιγά να ηρεμεί και να ησυχάζει από την μεγάλη ταραχή της.
Λουκ. 8,2 και μερικαί γυναίκες αι οποίαι είχαν θεραπευθή υπ’ αυτού από νόσους και βασανιστικές παθήσεις και από πνεύματα πονηρά και από ασθενείας η Μαρία, η οποία ελέγετο Μαγδαληνή και από την οποίαν είχαν εκδιωχθή με την δύναμιν του Κυρίου επτά δαιμόνια
Λουκ. 13,11 Και ιδού είχε έλθει εκεί μία γυναίκα, η οποία ένεκα μοχθηράς επιδράσεως πονηρού πνεύματος, ήτο ασθενής δέκα οκτώ χρόνια, σκυμμένη συνεχώς, χωρίς καθόλου να ημπορή να σηκώση όρθιον το σώμα και την κεφαλήν της.
Λουκ. 13,16 Αυτή δε, που είναι θυγάτηρ και απόγονος το Αβραάμ, την οποίαν ο σατανάς έδεσε δέκα οκτώ ολόκληρα χρόνια, δεν έπρεπε να λυθή από τον βαρύν και καταθλιπτικόν αυτόν δεσμόν κατά την ημέραν του Σαββάτου;”
Πηγή: Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου