Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Το βαπόρι από την Περσία πιάστηκε στη Μεσσηνία

(Ανανεωμένο) Καλά έτσι και κάνουν το λάθος οι Ιρανοί να στείλουν το βαπόρι στην Καλαμάτα, μαύρο φίδι που τους έφαγε τους υδατάνθρακες και τους υδρογονάνθρακες και όλους τους άνθρακες που γίναν θησαυροί εν μια νυκτί.

Θα τραγουδάνε αμανετζίδικα και τεκετζίδικα “το βαπόρι από την Περσία πιάστηκε στη Μεσσηνία, τόνους γεμάτο με πετρέλαιο μυρωδάτο” ενώ προς το παρόν έχουν δώσει μυστική εντολή μέσω της Μποφίλιου: “Κρύψου”!
Διότι ναι μεν οι κυρώσεις των ΗΠΑ δεν έχουν εφαρμογή στην ΕΕ, αλλά εμείς είμαστε αλά καρτ στην Ένωση και ποτέ τον Αύγουστο, ενώ η Καλαμάτα είναι ως γνωστόν αυτόνομο κράτος με αυτοδιάθεση, αυτοέλεγχο & αυτενέργεια και άρα θα κάνει ό,τι γουστάρει με τα πλοία τα ποντοπόρα και όλους όσους παίρνουν φόρα.
Πολύς χαμός για το τίποτα, επικοινωνιακά τεχνάσματα εκ του ασφαλούς, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε ποιος είναι το αφεντικό.
Πάντως αν οι ΗΠΑ ζητήσουν αντί για τη Γροιλανδία την Πελοπόννησο, δεν μπορούμε να προβλέψουμε αν τελικά θα την πουλήσουμε, αλλά είναι βέβαιο πως θα την παζαρέψουμε.
Διότι ανοίγονται νέες ευκαιρίες, νέοι θαλάσσιοι δρόμοι που παρακάμπτουν το στενό των Κυθήρων και τον μηχανισμό των Αντικυθήρων.
Μια νέα διάνοιξη Διώρυγας από Κυπαρισσία στο Λεωνίδιο θα ωφελήσει τη διεθνή ναυσιπλοΐα και θα κάνει τις Σπέτσες Παναμά.
Εντωμεταξύ αναρωτιόμαστε αν μπορεί κανείς υπεύθυνα να μας απαντήσει στο ακανθώδες ερώτημα: γιατί την Greenland τη λέμε Γροιλανδία και όχι πρασινότοπο ή χώρα του ΠΑΣΟΚ;

Πηγή: emo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου