Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

"Ο θεομπαιχτης απατεωνας Βελοπουλος και η καθυστερημενη αντιδραση της Εκκλησιας" (Του Δημήτρη Σωτηρόπουλου)

https://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2019/07/blog-post_2.html
Βγήκε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος στον ΣΚΑΙ και είπε ότι «δεν μπορεί η εκκλησία να απαντά στον κάθε χριστέμπορο» (διαβάστε εδώ αναλυτικά).
Κάνετε λάθος, Σεβασμιώτατε Μεσσηνίας! Η Εκκλησία ΠΡΕΠΕΙ να απαντά και να βάζει στη θέση του κάθε απατεώνα, θεομπαίχτη και χριστέμπορο! Αφήσατε εδώ και χρόνια τον αισχρό Βελοπουλο να αλωνίζει και να παρασύρει ευκολόπιστους συμπατριώτες μας, πλασάροντας εαυτόν ως "εκλεκτό του Αγίου Όρους" (ΕΛΕΟΣ) και "υπερασπιστή της Ορθοδοξίας" (ΞΑΝΑ ΕΛΕΟΣ).
Νομίζετε ότι ο μέσος νεοέλληνας θα κάτσει να ψάξει αν υπάρχουν "επιστολές του Χριστού"; Όταν ο απατεώνας λέει "πηγαίντε να τις δείτε στη Μονή Διονυσίου στο Άγιον Όρος", τότε είναι σίγουρο πως πολλοί...βλαμμένοι θα τον πιστέψουν, ενώ άλλοι θα πάνε εκεί να τις...ερευνήσουν!!!
Πού είναι η Ιερά Κοινότητα του Άθω να βγάλει ανακοίνωση; Πού είναι η Ιερά Σύνοδος να εγκαλέσει τον αθεόφοβο πολιτικάντη;
Αργήσατε, Σεβασμιώτατε. Αργήσατε πολύ. Κι επειδή, όπως είχε πει ο Γκέμπελς "όσο μεγαλύτερο το ψέμα, και όσο περισσότερο επαναλαμβάνεται, τόσο πιο πιστευτό γίνεται", είναι εξαιρετικά αμφίβολο πως οι παρεμβάσεις σας, κατόπιν εορτής, θα έχουν αποτέλεσμα.
Εκτός αν αφήνετε σκόπιμα και μια "χαραμάδα" ανοιχτή, για να τα έχετε καλά με έναν ακόμα εξουσιαστή, ακόμα και χριστέμπορο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου