Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

Με διαφορά ακριβώς 27 χρόνια τούρκος στρατηγός «απαγγέλει» ΑΓΙΟ ΠΑΪΣΙΟ και αφήνει την τουρκία άναυδη και τους άπιστους εδώ να ψάχνονται.

https://epanastasilae.blogspot.com/2019/07/27.html
Ακόμα δεν πρόλαβε να ειπωθεί η φράση που ακούστηκε πριν λίγα 24ωρα ότι «οι προφητείες σήμερα γίνονται ειδήσεις» του Σεβ. Μόρφου κ.κ Νεόφυτου και εντός ολίγου  έγινε ψηλαφητή πραγματικότητα.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Αυτό και αν είναι ΣΗΜΕΙΟ ΜΕΓΑ; Εδώ καταθέτουν τα γραπτά τους όλοι οι γεωπολιτικοί αναλυτές; Εδώ ψάχνονται κάτι δικοί μας  μεταπατερικοί θεολόγοι που βάλθηκαν να παίξουν με την αναγνωρισμένη  αγιότητα ενός μεγάλου ΑΓΙΟΥ που σε λίγο καιρό  από σήμερα θα διδάσκεται στα Ελληνικά σχολεία;
Πάμε επί της ουσίας για να μην ζαλίζονται κάποιοι.

Τα λέμε επακριβώς

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 1992  ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ
« ότι έπαθε το Ιράκ, το ίδιο θα πάθει και η Τουρκία από μια συμμαχική δύναμη και κυρίως από τους Αμερικάνους» 

ΙΟΥΛΙΟΣ 2019 ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ απαγγέλει ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ

«Μετά την καταστροφή του Ιράκ και της Συρίας, σειρά έχει η Τουρκία» 

Και φυσικά ο πρώην υπαρχηγός του τουρκικού ΓΕΕΘΑ Εργκίν Σαϋγκούν προκαλεί σοκ, αλλά λέει μια αλήθεια που την στηρίζει σε λογικά επιχειρήματα και λόγω της μακρόχρονης εμπειρίας του σε στρατιωτικά θέματα.

Όταν διαβάζουμε τα αποσπάσματα από την μετάφραση του άρθρου του Σάββα Καλεντερίδη είναι σαν να διαβάζουμε στην κυριολεξία  τον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ.

«Ο απόστρατός αντιστράτηγος Εργκίν Σαϋγκούν, ο οποίος διετέλεσε Β΄ Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και Διοικητής 1ης Στρατιάς, με αφορμή την κρίση στις αμερικανοτουρκικές σχέσεις είπε ότι οι S-400 είναι ένα μικρό πρόβλημα και ότι υπάρχουν άλλα θέματα που πρέπει να δοθεί προσοχή. Έφερε ως παράδειγμα το Ιράκ και τη Συρία και είπε ότι τα κράτη που είναι εχθρικά προς το Ισραήλ έχουν καταστραφεί και ότι «Στο τέλος αυτής της διαδρομής έρχεται η σειρά της Τουρκίας. Αυτό το λέω εκ βάθους καρδίας. Και είμαι πολύ λυπημένος γι’ αυτό».

Ο Σαϋγκούν μίλησε στο πάνελ που αφορούσε τις αμερικανοτουρκικές σχέσεις, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Turkish Heritage Organization, στην Ουάσιγκτον για τη συμπλήρωση 3 χρόνων από την απόπειρα πραξικοπήματος κατά του Ερντογάν 

Αναφερόμενος στο θέμα των S-400, ο Σαϋγκούν είπε ότι «Φοβάμαι ότι τα προβλήματα μεταξύ Τουρκίας και ΗΠΑ είναι πολύ περισσότερα από τους S-400. Κατά την άποψή μου οι S-400 είναι ένα μικρό πρόβλημα».

«Αν δεχτούμε να τελειώσουμε το πρόβλημα των S-400, τότε είμαι σίγουρος ότι θα μπουν στο τραπέζι άλλες απαιτήσεις. Θα μας πουν «Μην κάνεις συμφωνίες με το Ιράν», αν πούμε κι εδώ ναι, μετά θα μας πουν «εντάξει, τώρα δεχτείτε το κουρδικό κράτος που κάνουμε στη Β. Συρία». Αν πούμε όχι σ’ αυτό, τότε θα μας πούνε «δεν έχετε το δικαίωμα να κάνετε έρευνες στην Αν. Μεσόγειο».

(ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ: αν το κατανοήσαμε αυτό καταλάβαμε τι θα παιχτεί το αμέσως διάστημα στο ΑΙΓΑΙΟ και τα νησιά του - Κύπρο ΑΟΖ)

Οι ΗΠΑ δεν θέλουν να δουν την Τουρκία να γίνεται περιφερειακή δύναμη

Για τις ΗΠΑ και τη Δύση στη Μέση Ανατολή υπάρχουν δύο σοβαρά ζητήματα. Το ένα είναι το Ισραήλ και το άλλο οι ενεργειακές πηγές. Στη Μέση Ανατολή δεν υπάρχει κράτος φιλικό προς το Ισραήλ. Μπορούν όμως να δημιουργήσουν ένα. Το ανεξάρτητο κουρδικό κράτος. Αυτό είναι αρκετό; Όχι, πρέπει να καταστρέψεις τους εχθρούς».

Ο Σαϋγκούν, αφού είπε ότι ήδη έχουν καταστραφεί το Ιράκ και η Συρία, υπογράμμισε ότι τώρα έρχεται η σειρά της Τουρκίας.» https://www.sigmalive.com/news/international/579863/meta-tin-katastrofi-tou-irak-kai-tis-syrias-seira-exei-i-tourkia-vinteo

Σε εμάς χάθηκε πολύτιμος χρόνος, γιατί ενώ μας έδωσε ο ΟΥΡΑΝΟΣ το πλάνο των επερχομένων γεωπολιτικών εξελίξεων μέσω των ΑΓΙΩΝ ΤΟΥ, εμείς αγρόν αγοράζαμε, με δανεικά – πανωτόκια – κλεψιές και στυγνές μνημονιακές πολιτικές, που μας οδήγησαν ως χώρα στην οικονομική γύμνια και όλα αυτά μεθοδευμένα, γιατί οι άρχοντες του σκότους είχαν στήσει το πλάνο και το εφήρμοζαν.

Οι μαρτυρίες σαν την παρακάτω που ειπώθηκε πριν 27 χρόνια βοούν την ανεπάρκεια μας,  να διαχειριστούμε πολύτιμες πληροφορίες δώρα του Ουρανού και όχι μόνο, αλλά τις χλευάζαμε, ότι είναι λόγια ενός καλόγερου( ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ)  που απλώς νοιαζόταν λίγο περισσότερο από τους άλλους για τα ΕΘΝΙΚΑ μας ΘΕΜΑΤΑ.

10 Ιανουαρίου 1992 έλαβε χώρα η παρακάτω συνομιλία με τον Γέροντα Παίσιο.
«Είπε πως ότι έπαθε το Ιράκ, το ίδιο θα πάθει και η Τουρκία από μια συμμαχική δύναμη και κυρίως από τους Αμερικάνους» Καραφείζης Βασίλειος, Ταξίαρχος ε.α, Διδυμότειχο Έβρου. Σελ. 417  ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΟΣΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ο Αγιορείτης 1924-1004 Τόμος Α΄ 7η Έκδοση. Νικόλαος ΖουρνατζόγλουΕπισμηναγός Ε.Α

«Κάηκε και το τελευταίο σπίρτο και άναψε το φυτίλι των γεγονότων» , ειπώθηκε από γερόντισσα πριν λίγο, δίχως η ίδια να γίνεται γνώστης όλων αυτών που μαθαίνουμε εμείς από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.
Να ανάβουμε κεράκι όχι μόνο για τους δικούς μας αγαπημένους, αλλά και για την πατρίδα μας , ακόμα και για τους εχθρούς μας τούρκους γιατί θα το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Μην σας παραξενεύει το τελευταίο μας είπε Γέροντας, γιατί πολλοί τούρκοι είναι αίμα μας κλεμμένο και θα ζητήσουν σύντομα την φιλοξενία μας. https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΣΤΩΜΕΝ καλώς


Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου