Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΡΑΙΚΟΥ! ΒΡΑΖΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ – ΟΤΑΝ ΕΞΙΧΝΙΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙ ΣΕ… ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ – ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΟΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ «ΩΧΟΥ ΜΩΡΕ» ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ

http://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a5%ce%a0%ce%9f%ce%98%ce%95%ce%a3%ce%97-%ce%93%ce%a1%ce%91%ce%99%ce%9a%ce%9f%ce%a5-%ce%92%ce%a1%ce%91%ce%96%ce%95%ce%99-%ce%97-%ce%a7%ce%a9%ce%a1%ce%91-%ce%9c%ce%95-%ce%a4%ce%97%ce%9d-%ce%91%ce%a3/
graikos_252863_154411
Νέες αποκαλύψεις είδαν το φως της δημοσιότητας, οι οποίες εξοργίζουν και κάνουν τον κοσμάκη να αναρωτιέται: Αν δεν βγει κάποιος στο γυαλί, υπάρχει κάποιος από τις Αρχές που θα ασχοληθεί;
Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ παρακολούθησε πολύ στενά την υπόθεση Γραικού που απασχόλησε την κοινή γνώμη σχεδόν για μία τριετία και τώρα που εξιχνιάστηκε, αποκαλύφθηκαν παθογένειες και ο ωχαδελφισμός ενός μέρους των αστυνομικών που ερευνούν για το καλό του πολίτη… υποτίθεται.
Αναμφίβολα, ο τρόπος που οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έφτασαν στον εντοπισμό πτώματος και αυτοκινήτου ήταν αριστοτεχνικός. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία αλλά και με τη βοήθεια του… κτηματολογίου. Είχαν εντοπίσει ένα χωράφι 5 στρεμμάτων ακριβώς δίπλα στον στάβλο του φερόμενου ως δράστη που με χρήση drone φαινόταν ότι συμβαίνουν πολλές μορφολογικές αλλαγές. Τόνοι από μπάζα και κοπριά τοποθετούνταν στο σημείο από τον ιδιοκτήτη. Για να αποφύγουν την ανάγκη έκδοσης εντάλματος, εμφάνισαν στον ιδιοκτήτη έγγραφο από το Κτηματολόγιο που απεδείκνυε ότι το χωράφι του αρχίζει από 1-2 μέτρα μακρύτερα με αποτέλεσμα να του δέσουν τα χέρια όταν αυτός αρνήθηκε να επιτρέψει την έρευνα. Στοιχείο που δείχνει ότι υπήρξε υπομονή και μεθοδικότητα. Αμέσως, μετά ζήτησαν από τους επιστήμονες γεωφυσικής του ΑΠΘ ειδικό μηχάνημα ακτινογράφησης υπεδάφους, όμοιο με αυτό που χρησιμοποιήθηκε στην Αμφίπολη.
Όλα καλά μέχρι εδώ. Γιατί όμως όλα αυτά τα ωραία έπρεπε να γίνουν σχεδόν 3 χρόνια μετά; Στοιχεία αλλά και καταστάσεις που δημιουργήθηκαν όλο αυτό το καιρό αποδεικνύουν τα λεγόμενά μας. Τα απαριθμούμε:
  • Ο καθ ομολογία δράστης κατέθεσε μέχρι να ομολογήσει 5 φορές. Οι αντιφάσεις του ήταν αρκετές παρά το γεγονός ότι η λήψη των καταθέσεων του έγιναν με τον γνωστό βαριεστημένο τρόπο… «Τι έχεις να καταθέσεις…» κτλ κτλ.
  • Υπήρχε ένα ντοκουμέντο από κάμερα που δείχνει θύμα και δράστη να κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση αμέσως μετά την οικονομική συναλλαγή που είχαν. Γιατί κανένας δεν σκέφτηκε το προφανές; Μήπως ο Γραικός τον ακολούθησε στο στάβλο του; Το σπίτι του ήταν στην αντίθετη πλευρά.
  • Όπως ο ίδιος ο καθ ομολογία δράστης  είχε δηλώσει στην Αγγελική Νικολούλη, είχε στη δούλεψη του κάποιους Ρουμάνους, οι οποίοι εξαφανίστηκαν από προσώπου γης μόλις κλήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ για να καταθέσουν. Ο ένας από αυτούς μάλιστα έμενε στο στάβλο της φρίκης. Γιατί ξαφνικά εξαφανίστηκαν από το σημείο; Δεν ήταν ένα στοιχείο για να μπει κανείς σε σκέψεις ή υποψίες ότι ίσως κάτι συμβαίνει εκεί;
  • Από τον πρώτο καιρό, υπήρχαν μαρτυρίες ότι στον στάβλο της φρίκης γίνονται συνεχώς εργασίες. Όταν είχε ρωτηθεί ο κρεατέμπορος είχε απαντήσει: «Στάβλος είναι, συνέχεια εργασίες γίνονται». Ήταν αρκετό για τους αστυνομικούς ώστε να στρέψουν αλλού την προσοχή τους.
Αντιθέτως λοιπόν όλοι έψαχναν στα ποτάμια της περιοχής ενώ όπως καταγγέλλει ο δικηγόρος των αδελφών του θύματος υπήρξαν και κάποιοι που τους έλεγαν  γελώντας: «τι ψάχνετε. αφού έφυγε στα Σκόπια». Σε αυτό συνετέλεσε και μία ανεκδιήγητη εισαγγελέας που τον Δεκέμβριο του 2018 έβαλε την υπόθεση στο αρχείο υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για μια ηθελημένη φυγή. Είχε στήσει την εξαφάνισή του αυτός που είχε θαφτεί σαν ένα σκυλί 3 μέτρα κάτω από τη γη.
Συμπέρασμα: Αν δεν έχεις λεφτά και δεν βγάζεις τη μούρη σου στο γυαλί, λύση στο πρόβλημά σου δεν πρόκειται να βρεις. Δεν ασχολείται κανείς από τους αρμόδιους μαζί σου. Αν δεν ήταν η τηλεοπτική προβολή, το πτώμα δεν θα είχε βρεθεί ποτέ, ο δράστης θα ζούσε ζωή χαρισάμενη και όλοι θα πίστευαν ότι το θύμα βρίσκεται για διακοπές στο εξωτερικό. Case closed.
Τρία χρόνια για μια υπόθεση που έβγαινε σε 3 μέρες χρησιμοποιώντας απλά την λογική… Τόσο απλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου