Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μητσοτάκη στο Μενίδι (videos-fotos)

Η περιοδεία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μητσοτάκη προς την Ήπειρο είχε ένα σταθμό στο Μενίδι, τελευταία κωμόπολη πριν την είσοδο στην περιφέρεια της Ηπείρου.
Εδώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής που συγκεντρώθηκαν για να τον υποδεχτούν στην παραλία, στο χώρο της κεντρικής πλατείας.
Στην σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στην κρισιμότητα των επερχόμενων ευρωεκλογών και δημοτικών - , περιφερειακών εκλογών, ενώ δεν έλλειψαν και τα αιχμηρά του σχόλια εναντίον της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού κ. Τσίπρα με αφορμή την...κοτερολογία και την χθεσινή σκληρή αντιπαράθεση των δύο πολιτικών αρχηγών στη Βουλή.
Ο κ. Μητσοτάκης δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί με πολλούς φίλους και φίλες της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και να βγάλει selfies με αρκετούς μικρούς  φίλους.

Τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας συνόδευαν υποψήφιοι ευρωβουλευτές, όπως ο καταγόμενος από το Αγρίνιο κ. Φεύγας, υποψήφιοι δήμαρχοι και δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι της περιοχής (από την Αμφιλοχία ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Κοιμήσης και επίσης υποψήφια δήμαρχος κυρία Σοφία Ανδρίκουλα και οι επίσης υποψήφιοι δήμαρχοι κ.κ. Κατσούλας και Βασίλας) και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης.
Πολλοί ήταν και οι παρευρεθέντες υποψήφιοι και απελθόντες δήμαρχοι και περιφερειακοί σύμβουλοι από την περιοχή της Άρτας, όπως ο απερχόμενος δήμαρχος Νικολάου Σκουφά κ. Γιαννούλης και ο βουλευτής Άρτας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γ. Στύλιος.

Αμέσως παρακάτω παρατίθεται πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεος από τη σημερινή επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στο Μενίδι.




























































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου