Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Ουρανός –Γη και τα καταχθόνια δουλεύουν πυρετωδώς για να ζήσουμε το μείζον προφητευόμενο διπλωματικό επεισόδιο με την Tουρκία.

Οι προφητείες δόθηκαν στους Έλληνες για να γνωρίζουν που βρίσκονται και να μην αποκάμουν από την κατάφωρη  αδικία και προδοσία των ημερών μας. Αυτά που είπε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ επιβεβαιώνονται με το πολεμικό  κλίμα που ετοιμάζεται στην ευρύτερη περιοχή μας.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ φέτος είναι ευχή και ελπίδα ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ να κάνει ΕΛΕΟΣ και να διαβούμε τις δυσκολίες με τις λιγότερο δυνατές απώλειες και καταστροφές.  Η Κύπρος δεν είναι στόχος των τούρκων όσο το ΑΙΓΑΙΟ.
Εκεί κατέβασαν τα κόκκινα γεωτρύπανα τους  έξω από την Πάφο για να μας αποπροσανατολίσουν.

Και στα γύρω λιμάνια των κατεχομένων έβαλαν  δέκα πολεμικά σκάφη  για τον επικείμενο ναυτικό αποκλεισμό της μαρτυρικής μεγαλονήσου. Μέχρι εκεί θα φτάσουν για να απλώσουν κυρίως τα ποδάρια τους στο ΑΓΙΟΤΟΚΟ ΑΙΓΑΙΟ.

Το αιγαιοπελαγίτικο μυροβόλο νησί  της ΧΙΟΥ έχει  δεχτεί ιστορικά την τουρκική μήνι.

Σήμερα είναι ηλίου φαεινότερο. Ο εγκληματίας γυρίζει στον τόπο του εγκλήματος έστω και αν έχουν περάσει 200 χρόνια.

Τα τουρκικά χαρέμια μασούσαν την χιώτικη μαστίχα, παρ όλα αυτά έσφαξαν το νησί της Χίου στην Επανάσταση του 21 για αντίποινα  και τα τελευταία χρόνια σκόπιμες φωτιές κατέκαψαν τις μαστιχο- καλλιέργειες της νήσου.


13 ΜΑΙΟΥ 2016 κτυπάμε ένα καμπανάκι .
Η γεωπολιτική καρωτίδα του ΑΙΓΑΙΟΥ είναι η νήσος ΧΙΟΣ
«Η Στρατηγική θέση της ΧΙΟΥ στο κεντρικό Αιγαίο με τον 25ον Μεσημβρινό και τους ναυτικούς διαδρόμους ναυσιπλοΐας που συνδέουν την Μαύρη Θάλασσα μέσω των Στενών του Βοσπόρου με τις ακτές της Συρίας και της Αιγύπτου συνιστά την Γεωπολιτική ΚΑΡΩΤΙΔΑ όλου του Αρχιπελάγους Αιγαίου.»

Δυτικά της νήσου ΧΙΟΥ είναι το άπλετο γαλάζιο και η ακτογραμμή της ηπειρωτικής Ελλάδας, εκεί που υφίσταται μελλοντική πρόθεση να επεκταθεί η αιγιαλίτιδα.

24 Οκτωβρίου 2018        επισημαίνουμε
Οι επόμενες κινήσεις: η Tουρκία θα προκαλέσει στον 25ον Μεσημβρινό με καυτό επεισόδιο;

Σήμερα 9 Μαΐου 2019
«Προκλητική πτήση και υπέρπτηση τουρκικού αεροχήματος UAV Bayraktar  πάνω από το νησί της Χίου την Πέμπτη 9 Μαΐου που διαψεύστηκε από το ΓΕΑ

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΓΕΑ, πράγματι ένα τουρκικό αερόχημα πραγματοποίησε μια πτήση περίπου 10 ωρών από το αεροδρόμιο του Dalaman μέχρι και την Φώκαια βόρεια της Σμύρνης όπως αποτυπώθηκε στην ιστοσελίδα Flight Radar 24, χωρίς όμως να πραγματοποιήσει, όπως μας επισημάνθηκε, υπέρπτηση πάνω από την νότια Χίο.» https://www.defence-point.gr/news/i-episimi-thesi-toy-gea-gia-tin-ptisi-toy-toyrkikoy-uav-bayraktar?pop=2

Όμως οι τούρκοι επιμένουν ΧΙΟ

13 Μαΐου 2019
«Τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη F-16 πέταξαν πριν από λίγο πάνω από την Χίο και τις Οινούσσες στις 15.55 και στις 15.59.

Η πτήση πάνω τη Χίο, είναι κάτι το πρωτοφανές, αφού για πρώτη φορά οι Τούρκοι επιλέγουν ένα τόσο μεγάλο νησί, για να αμφισβητήσουν ευθέως την εθνική κυριαρχία.

Δεδομένης της έκρυθμης κατάστασης στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, δόθηκε εντολή για αύξηση της επιφυλακής σε όλες τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ελληνικά μαχητικά έσπευσαν στην περιοχή και ενεπλάκησαν σε αερομαχίες. Την ίδια στιγμή οι αντιαεροπορικές συστοιχίες Patriot PAC-3 που εδρεύουν στην Σκύρο στοχοποίησαν τα τουρκικά μαχητικά.»  Γιάννης Πετρίδης
https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ellinotoyrkika/772281_ektakto-toyrkika-mahitika-se-hio-oinoysses-emplokes-me-mahitika

Πάμε στην ουσία.

Πίσω από τις πλάτες μας  φαίνεται να εξυφαίνεται παγκόσμια σκευωρία εναντίον της Ελλάδος.

Πριν λίγα 24ωρα

«Η Τουρκία θα ακυρώσει την παραγγελία του αντιπυραυλικού συστήματος S-400 από την Ρωσία, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Bild.

Συγκεκριμένα, η γερμανική εφημερίδα αναφέρει ότι «η κρίση της λίρας προφανώς κάνει τον Ερντογάν να αλλάξει γνώμη. Όπως μαθαίνει η Bild από διπλωματικούς κύκλους στην Άγκυρα, η συμφωνία για το αντιπυραυλικό σύστημα μεταξύ Μόσχας και Άγκυρας δεν θα πραγματοποιηθεί».

Στην συνέχεια, η εφημερίδα παραθέτει δηλώσεις ανώνυμου υψηλόβαθμου διπλωμάτη στην Άγκυρα, ο οποίος και σημειώνει ότι «η οικονομική κρίση στην Τουρκία αυξάνεται, εξαιτίας της επιθετικής εξωτερικής πολιτικής του Προέδρου Ερντογάν. Δεν θα υπάρξει παράδοση των S-400 τον Ιούλιο, όπως ανακοίνωσε ο Τούρκος Πρόεδρος, διότι αυτό θα οδηγήσει σε κυρώσεις από την πλευρά της Ουάσιγκτον, οι οποίες σε συνδυασμό με την τρέχουσα κρίση της λίρας θα σήμαινε την οικονομική κατάρρευση της Τουρκίας».https://www.documentonews.gr/article/bildmataiwnetai-h-agora-twn-s-400-apo-thn-toyrkia

Η τουρκία στα παραβάν πήρε μεγάλη αντιπαροχή στο ΑΙΓΑΙΟ.

Η φήμη και η διάψευση αυτής της είδησης τα λέει όλα.

Η τουρκία παίζει σε πολλά ταμπλό.

Απομένει η διαχείριση και το σερβίρισμα στον Ελληνικό Λαό.

Εδώ και Πολλά χρόνια τα καταχθόνια γνωρίζουν πώς να διαχειρίζονται καταστάσεις εις βάρος λαών.

Τώρα τα πράγματα διαφέρουν γιατί όπως μας έλεγε ένας σεβαστός γέροντας ανέλαβαν απέναντι στα καταχθόνια τα ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ « UAV» .

Άλλωστε «μεσ του ΑΙΓΑΙΟΥ τα νησιά θα συνεχίζουν εσαεί να φτερουγίζουν οι ΑΓΓΕΛΟΙ» και να ψέλνουν το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ


Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου