Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

O Serial Killer Ορέστης και τα πολύ παράξενα δεδομένα ….!

Η κάκιστη ορθογραφία είναι του συγγραφέα του άρθρου...

https://katohika.gr/stranger-voice/o-serial-killer-orestis-kai-ta-poly-paraksena-dedomena/


Στην κυπρο ο Υπουργος δικαιοσυνης παραταιθηκε μετα απο την υποθεση τον δολοφονιων του Ορεστη …!
Ο ορεστης δεν ειναι ορεστης αλλα ειναι ψευδωνυμο ..!

«Ορέστης είναι ο τίτλος τραγωδίας που έγραψε ο Ευριπίδης και διδάχτηκε (παίχτηκε) το 408 π.Χ..
Βρισκόμαστε στο αρχαίο Άργος. Ο Ορέστης έχοντας δολοφονήσει τη μητέρα του Κλυταιμνήστρα και τον εραστή της Αίγισθο, είναι άρρωστος και τον περιποιείται η αδελφή του Ηλέκτρα.»
Ο «Ορεστης» εχει μητερα βουλγαρα και ο βιολογικος του πατερας ειναι αγνωστος ..! Το πραγματικο του ονομα και ιδιοτητα ειναι υπολοχαγός του Κυπριακού Στρατού, Νίκος Μεταξάς.
Οι αρχες ακομα δεν εχουν καταφερει να βρουν ολα τα θυματα του … η τουλαχιστον υπαρχουν φοβοι οτι τα θυματα ειναι περισσοτερα ..!
Ο ορεστης πεταγε τα θυματα του στην Λιμνη Μιτσερό….και για να δουμε τωρα οτι ολο αυτο εχει συνεχεια …και δεν ειναι απλα μια συλληψη ενος ανθρωπου που ηταν παθολογικα αρρωστος θα κανουμε μια αντιστοιχια …!
Συνηθως οι ανθρωποι που δημιουργουν το προφιλ ενος σεριαλ κιλλερ τους αρεσει να αφηνουν σημαδια των εργων τους δημιουργωντας ενα φανταστικο θριλερ συμβολισμων σε ολες τους τις πραξεις , πολλοι απο αυτους θεωρουν οτι εκτελουν ενα εργο που ειναι πολυ σημαντικο και προσπαθουν στις υποτιθεμενες τυχαιες πραξεις τους να δημιουργησουν εναν κρυφο συμβολικο δρομο που θα μπορουσε να οδηγησει τους ικανους διωκτες τους σε νεα στοχεια η πληροφορια … σαν ενα κυνηγητο της γατας με το ποντικη οπου δεν παραμενει μονο στην πληροφορια της επιφανειας αλλα προχωρα πολυ πιο βαθια σε αλλα επιπεδα συνειδητοτητας που επιλεγει ο δραστης !
Για να βοηθηθει λοιπον η αστυνομια ενα στοιχειο που θα πρεπει να δωσουμε ειναι το εξης ..
ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΟΡΕΣΤΗΣ… ΛΙΜΝΗ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΙΤΣΕΡΟ ….ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΤΣΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΡΙΨΟΥΜΕ 90 ΜΟΙΡΕΣ ΤΟ Μ ΓΙΝΕΤΑΙ Σ …ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΤΣΕΡΟ …ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΑΝΑΠΟΔΑ …ΟΡΕΣΤΙΣ … ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ !
Ετσι λοιπον εχουμε ενα πατημα να σκεφθουμε οτι ο serial killer εχει ξεκινησει μια διαδικασια συμβολισμου του εργου του ..πραγμα που αυξανει κατα πολυ τους φοβους οτι τα θυματα ειναι πολυ πιο πολλα ..και ο Ορεστης θα «ευχαριστηθει» το παιχνιδι να λυθει απο καποιον ο γριφος του !
Αν χρειαστειτε βοηθεια μας στελνετε ολα τα στοιχεια της υποθεσης και με χαρα να βοηθησουμε στην επιλυση του παζλ ενος σχιζοφρενους δολοφονου !
Stranger….
Ευχαριστω την Μακη τκ για της πληροφοριες που μου εδωσε μεσω του KATOHIKA ALERTS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου