Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Η νέα τάξη πραγμάτων είναι εδώ> Kατάργηση των μετρητών: 3 ευρώ θα κοστίζει η διατραπεζική ανάληψη χρήματος!

https://katohika.gr/ellada/i-nea-taksi-pragmaton-einai-edokatargisi-ton-metriton-3-evro-tha-kostizei-i-diatrapeziki-analipsi-chrimatos/

Με μεθοδικά βήματα επιχειρείται η απόλυτη κατάργηση των μετρητών αφού θα ανεβάσουν σκοπίμως το κόστος συναλλαγών με αυτά ώστε όλοι να επιθυμούν την ηλεκτρονική φύση του χρήματος, δηλαδή να πληρώνουν με κάρτα ή μέσω e-banking.

Όλα αυτά στο πλαίσιο της εξαφάνισης της μόνης πραγματικής ελευθερίας που απέμεινε στον άνθρωπο και είναι η πληρωμή με μετρητά ώστε να υπάρχει ανωνυμία στις καταναλωτικές προτιμήσεις του και να μην γίνονται ορατές οι συναλλαγές του.
Φυσικά αυτό αυτόματα θα οδηγήσει σε απόλυτο «ξεσκέπασμα» των προτιμήσεων του κάθε πολίτη και θα δημιουργείται αυτόματα το ψυχολογικό και κοινωνικό του προφίλ, όσο και το αν θα είναι «ενοχλητικός» για το Σύστημα και όλα αυτά δήθεν για λόγους φοροδιαφυγής.
Aκριβότερα θα πληρώνουμε από το καλοκαίρι την ανάληψη χρημάτων από άλλες τράπεζες.
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του OPEN TV, Βασίλη Σπανό, οι τράπεζες σκέφτονται να αυξήσουν την προμήθεια που λαμβάνουν, όταν ένας πολίτης βγάζει χρήματα από μία τράπεζα, στην οποία δεν είναι πελάτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου