Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Να γιατί είμαι υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την παράταξη Ελεύθερη Πατρίδα! (του ΔΙΟΝΥΣΗ ΜΑΚΡΗ, δημοσιογράφου - εκδότη του "Στύλου Ορθοδοξίας")

http://www.orthodoxia.gr/show.cfm?id=2174&obcatid=1

Τί δουλειά έχει ένας Ορθόδοξος Χριστιανός στο Ευρωκοινοβούλιο;




Τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα βρέθηκε και όχι τυχαία στο στόχαστρο της Ευρώπης. Την γονάτισαν οικονομικά και πνευματικά.
Την κατηγόρησαν ως χώρα διαφθοράς. Οι Έλληνες παρουσιάστηκαν παγκοσμίως ως ψεύτες, κλέφτες, λοποδύτες, απατεώνες. Οι Ευρωπαίοι σε συνεργασία με ενδοτικούς, εγκάθετους, οσφυοκάμπτες πολιτικούς έγιναν οι ηθικοί αυτουργοί σε  15.000 και πλέον αυτοκτονίες Ελλήνων πολιτών ενώ ξερίζωσαν από τον ευλογημένο αυτό τόπο πάνω από 600.000 Έλληνες πολίτες, οι περισσότεροι νέοι, στερώντας τους το μέλλον και οδηγώντας τους μακριά από τα σπίτια τους, στην ξενιτειά. Η Ελλάδα έφθασε  στο ναδίρ της ιστορίας της και κατέστη στα μάτια όλων μέσω της προπαγάνδας ως παράδειγμα προς αποφυγήν.
Το προδοτικό αυτό σύστημα των τυφλοπόντικων ετοιμάζει τώρα συστηματικά το έδαφος για να ορμήσουν για άλλη μία φορά οι ανελέητες φράγκικες ορδές και να καταληστέψουν τον πλούτο των Ελλήνων, όπως έπραξαν ως κοινοί λήσταρχοι με τις Σταυροφορίες στην μεγάλη μας αυτοκρατορία της Ρωμανίας (Βυζάντιο), και στον ελληνισμό της Μικράς Ασίας και του Πόντου (Deutsche bank) κατά τη Μικρασιατική καταστροφή... Τώρα, στόχος τους είναι τα πλούσια κοιτάσματα στο Αιγαίο αλλά και οι περιουσίες μας.
Αν και  σκληροί «δολοφόνοι», αδίστακτοι κατακτητές και στυγνοί τοκογλύφοι, κατάφεραν να παρουσιάζονται ως «θεσμοί» και να ωραιοποιούν τις ασχήμιες τους σε βάρος ενός ολόκληρου λαού. Εξαγοράζουν συνειδήσεις ανταλλάσουν το ξεπούλημα της ιστορίας μας (βλ. συμφωνία των Πρεσπών) με ψίχουλα ευρώ (μείωση συντάξεων), τρομοκρατούν και καταπιέζουν τον Έλληνα.
Σε μία Ευρώπη λοιπόν που κλυδωνίζεται από την αποστασία και διχάζει τους λαούς. Σε μία Ευρώπη που επίσημα επιλέγει και ενισχύει την πολιτική της παράνομης μετανάστευσης για να διαλύσει την συνοχή των χριστιανικών εθνών, που την απαρτίζουν και να ανοίξει διάπλατα το δρόμο στή Νέα Τάξη και στην Παγκοσμιοποίηση. Σε μία Ευρώπη που προβάλλει την ανηθικότητα και την ανωμαλία ως τρόπο ζωής επιβάλλοντας την να καταστεί νόμος των κρατών μελών. Σε μία Ευρώπη που μοιάζει, όπως ορθά είπε ο άγιος Παΐσιος, σαν κουρελού και αργά ή γρήγορα θα διαλυθεί, η ομολογία του Χριστού είναι επιτακτική πλέον ανάγκη.
Και όπως είπε σύγχρονος Αγιορείτης γέροντας οι Χριστιανοί πρέπει τάχιστα να ανακτήσουν τα πόστα, που λόγω της  αδιαφορία τους κατέλαβαν μασώνοι, άθεοι και πάσης φύσεως τυφλοπόντικες και διώκτες του Ιησού Χριστού και της χριστιανικής πίστης.
Ήρθε λοιπόν καιρός να ξεσηκωθούμε. Ήρθε o καιρός να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Ήρθε ο καιρός να υπάρξουν φωνές και πράξεις. Ήρθε ο καιρός της δημόσιας ομολογίας. Ήρθε ο καιρός της Ελεύθερης Πατρίδας.
Το μόνο που μας έμεινε είναι Χριστός και Ελλάδα. Η πίστη και η πατρίδα. Και για αυτά θα δώσω και τη ζωή μου από όποιο μετερίζι κι αν βρεθώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου