Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

ΨΗΦΙΣΤΕ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ Γ@ΜΩΤΟ…

https://katohika.gr/ellada/psifiste-avti-ti-fora-mono-gia-tin-ellada-re-gmoto/

ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ ΑΠ΄ΤΟΥΣ ΑΣΗΜΑΝΤΟΥΣ

Κοινοποιεί ο Γεωκών
Γράφει η Ε. Αχαιού.
Ο Αντισθένης, ο Έλληνας φιλόσοφος και ιδρυτής της σχολής των Κυνικών φιλοσόφων, 400 χρόνια π.Χ. είχε πει πως τα κράτη καταστρέφονται, όταν δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τους σπουδαίους από τους ασήμαντους.
Από ιδρύσεως της …Δημοκρατίας, δυστυχώς, δεν καταφέραμε ποτές μας σαν λαός να ξεχωρίσουμε τους σπουδαίους από τους ασήμαντους.
Αποδεχτήκαμε, (αφού ήταν εκτός από διακαής μας πόθος και το φανερό και το κρυφό όνειρο του κάθε ενός από μας η πρόσληψη και το βόλεμα στη δημόσια υπηρεσία), το κάθε ασήμαντο τσοπανόσκυλο και ο κάθε …κομματικός σαλίγκαρος να στρογγυλοκαθίσει σε θέσεις κλειδιά της κρατικής μηχανής.
Να βολευτεί και να εξασφαλίσει, χωρίς να αξίζει, σίγουρο…μηνιαίο εισόδημα για να μπορεί να κάνει το κομμάτι του, αφού η ηλιθιότητά μας ανέχτηκε την εξαργύρωση της δουλοπρεπούς κομματικής του υποταγής σε βάρος της αξιοκρατίας και του καλώς νοούμενου συμφέροντος του τόπου.
Η νοσηρή αυτή νοοτροπία που μας διακατέχει ευνόησε την υπό των εκάστοτε κυβερνώντων, ειδικά από τους σημερινούς κομμουνιστές της εξουσίας…αναγωγή της ρουσφετολογίας σε επιστήμη υψηλών ταχυτήτων για βόλεμα και προώθηση των…ανίδεων στις υψηλότερες βαθμίδες της…κρατικής μηχανής.
Αν καταφέρναμε να ξεχωρίσουμε τους σπουδαίους από τους ασήμαντους, δεν θα δίναμε καμιά ευκαιρία στον κομμουνιστή να αναρριχηθεί στην εξουσία.
Το κράτος νοσεί εκ βάθους και όποιος δεν έχει αντιληφθεί ακόμη πως οδεύουμε με μαθηματική ακρίβεια στην ολική καταστροφή κοιμάται ύπνο βαθύ !
Δυστυχώς για τον τόπο, η νοοτροπία, ο τρόπος σκέψης και ο τρόπος αντίληψης και αντίδρασης στα γεγονότα, των εκάστοτε ασήμαντων…κυβερνώντων, σε συνδυασμό με τις διάφορες ανίδεες κομματικές μαριονέτες δεν μπορεί να αλλάξει με ευχολόγια αλλά με λήψη πολύ δραστικών μέτρων…
Η ευθύνη για την κατάντια της πατρίδας μας δεν βαραίνει μόνο αυτούς που ζεσταίνουν με τον κώλο τους τις καρέκλες των διάφορων κυβερνητικών γραφείων αλλά βαραίνει και όλους εμάς που τους ανεχόμαστε.
Αυτοί δεν πρόλαβαν και ουδέποτε θα προλάβουν γεγονότα. Τα γεγονότα προλαμβάνονται όταν στις θέσεις λήψης των αποφάσεων δεν υπάρχουν άτιμα και ανίδεα ασήμαντα κομματικά ανθρωπάκια αλλά άνθρωποι πατριώτες, σπουδαίοι και τίμιοι, που βάζουν πάνω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα την αγάπη προς την πατρίδα και έχουν μόρφωση, γνώση του αντικειμένου που χειρίζονται και διορατικότητα.
Τα κομματικά σκουλήκια, οι γλύφτες και οι οσφυοκάμπτες της εξουσίας ουδέποτε τα προλαμβάνουν. Μόνο τα ακολουθούν !
Η ασχετοσύνη και η ανευθυνότητα όλων αυτών των ασήμαντων που κατέχουν πολιτειακά αξιώματα και αδιαφορούν εγκληματικά σε βάρος του τόπου και του λαού για να μη δημιουργήσουν πρόβλημα στο κόμμα τους, θα φέρει τελικά την ολική καταστροφή του κράτους.
Ε. Αχαιού.
Η μεταπολίτευσις παραμένει η πιο βρωμερή περίοδος της ελληνικής ιστορίας.
Όταν μετά από χρόνια, ίσως μετά τον επερχόμενο πόλεμο, αποκαλυφθούν πρόσωπα, πράγματα, συμφωνίες προδοσιών, διεθνή «σενάρια» συνομωσιών, πρόστυχα σκάνδαλα, οικονομικές «κομπίνες», μία σαπίλα που δηλητηρίαζε επί χρόνια τον κρατικό και εθνικό μας οργανισμό, αυτός ο δυστυχής, προδομένος αλλά και αυτόχειρ λαός, δε θα μπορεί να πιστεύση ότι θα ακούει και θα μαθαίνει.
Σε μία χώρα που, κυριολεκτικώς, κολυμπάει στα πολιτικά σκάνδαλα, είναι ανήκουστα γελοίο, συνεχώς οι βρωμεροί πολιτικοί, οι αποκλειστικώς και μόνοι υπεύθυνοι του τρομερού σημερινού μας καταντήματος, να παραμένουν αλώβητοι, απυρόβλητοι, αμάχητοι από κάθε ευθύνη των εις το προσγεννηθεν εθνικό έγκλημα.
Και η τιμωρία (μία αμφίβολη, πάντα, τιμωρία ντροπής για τους επιβάλλοντες) να διώκει τάξεις ανθρώπων-συμβόλων, που παραδοσιακώς αποτελούν το ανάχωμα στην προδοτική καμαρίλα του αισχρουργηματικού, κακοποιού πολιτικού κόσμου.
Και τις μισούν αυτές τις τάξεις οι λαομίσητοι πολιτικοί.
Τον στρατό και την εκκλησία.
Κ.Ν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου