Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Και τώρα τι κάνουμε;

https://kourdistoportocali.com/news-desk/ke-tora-ti-kanoume/

ΑΝΑΛΥΣΕ ΤΟ!
Αγωνία για τις γέφυρες με το νέο γκουβέρνο

Kι ενώ ο πρωθυπουργός προσφεύγει επιτέλους σε εθνικές εκλογές ο επιχειρηματικός κόσμος της χώρας που 4 χρόνια τώρα είχε παραδοθεί στον Σύριζα-όπως επίσης και οι Αμερικανοί μέσω του πολυπράγμονα πρέσβη-είναι αναγκασμένος να αναζητήσει τρόπους να είναι και με το νέο γκουβέρνο (δηλαδή και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη) αφού πρώτα συνέλθει από τον τεκτονικό σεισμό που προκαλεί το αποτέλεσμα.

Την αμηχανία των προαναφερθέντων πρέπει να αισθάνεται και ο Προκόπης Παυλόπουλος ο οποίος επίσης στήριξε με κάθε τρόπο τον Αλέξη Τσίπρα. Ο Παυλόπουλος ήταν πιο Σύριζα και από τον Αλέκο Φλαμπουράρη.
Κι όχι μόνο αυτός. Ο καραμανλικός Παπαγγελόπουλος τον οποίο στελέχη της ΝΔ χαρακτήριζαν Ρασπούτιν πολύ σύντομα θα βρεθεί  στη δεινή θέση να αντιμετωπίσει μια καταιγίδα από αγωγές σε βάρος του από τους πολιτικούς αντιπάλους που θεωρούν ότι ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης τους έχει στοχοποιήσει.
Σ΄αυτό το σημείο το Κουρδιστό Πορτοκάλι θα αναφερθεί σε έναν ξεχωριστό απόντα της σημερινής βραδιάς και αυτός δεν είναι άλλος από τον Θέμο Αναστασιάδη. Ο συνεκδότης του Πρώτου Θέματος που ως το τελευταίο λεπτό της ζωής του έδωσε μάχη ενάντια στον Σύριζα απόψε θα το γλεντούσε ιδιαίτερα. Ποιος ξέρει; Μπορεί να το γλεντάει από εκεί που βρίσκεται…
Koυρδιστό Πορτοκάλι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου