Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

ΞΕΦΤΙΛΕΣ! Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ! ΞΗΛΩΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΤΟΜΕΣ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ ΜΑΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ – ΕΛΕΓΑΝ ΨΕΜΜΑΤΑ!! ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ (ΕΙΚΟΝΕΣ )

http://www.makeleio.gr/εξωφυλλο/ΞΕΦΤΙΛΕΣ-Η-ΝΤΡΟΠΗ-ΤΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΞΗ/
Πέρυσι τον Ιούνιο τα ελληνικά hoaxes είχαν κάνει ένα θέμα σχετικά με τις προτομές Μακεδονομάχων, μεταξύ των οποίων και του Καπετάνιου Άγρα και του καπετάν Γέρμα, τα οποία τοποθετήθηκαν στα Σφαγεία και από τότε μέχρι σήμερα παραμένουν στα αζήτητα.

Τότε η γνωστή ιστοσελίδα υποστήριξε ότι όσοι κατηγορούσαν τους αρμόδιους για ξήλωμα των προτομών προωθούσαν fake news καθώς απλώς γίνονταν έργα στην περιοχή όπου θα επέστρεφαν πάλι μόλις ολοκληρώνονταν.
Τότε, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού του δήμου Θεσσαλονίκης, Έλλη Χρυσίδου εξηγούσε πως «οι προτομές και τα αγάλματα προέρχονται από την πλατεία Μακεδονομάχων στη Θεσσαλονίκη. Πριν 1,5 με 2 χρόνια μετακινήθηκαν από την πλατεία στην αυλή των παλιών σφαγείων γιατί η πλατεία μετατράπηκε σε εργοτάξιο για το μετρό της Θεσσαλονίκης. Με την ολοκλήρωση του έργου η πλατεία θα ανακατασκευαστεί και θα επιστρέψουν στη θέση τους ή σε άλλα σημεία της Θεσσαλονίκης αν το νέο σχέδιο της πλατείας δεν βολεύει για την τοποθέτηση των προτομών».
Τί έγινε όμως από τότε μέχρι σήμερα; Φυσικά τίποτα. Η πλατεία ανακατασκευάστηκε, όμως χώρος για τις προτομές δεν βρέθηκε από τους αρμόδιους καθώς προτιμήθηκε η δημιουργία παιδικής χαράς, δωρεά του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».
Είναι κλασική τακτική απλώς να σε καλούν να περιμένεις και απλώς να περιμένεις επ’ άπειρον μέχρι να αποδειχθεί ότι σε κοροϊδεύουν. Το έχουμε ζήσει και θα το ξαναζήσουμε στο μέλλον.
Δείτε τις ντροπιαστικές εικόνες από τα Σφαγεία:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου