Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Φωτιά στο Notre Dame: Τελικά ποιος είναι ο κύριος;

https://katohika.gr/diethni/telika-poios-einai-o-kyrios/

Τα τελευταία 24ωρα έγινε χαμός στο διαδίκτυο, με το βίντεο που ανέβηκε στο twitter & δείχνει ένα τύπο με »περίεργη» αμφίεση (τουλάχιστον έτσι φαίνεται, σαν να φοράει άσπρη κελεμπία & μαντήλα στο κεφάλι) που περπατάει την ώρα της φωτιάς στο Cathédrale Notre Dame σε έναν από τους 2 πύργους, μισή ώρα μετά την έναρξη της φωτιάς.

Φυσικό ήταν να αρχίσουν διάφορα σενάρια & εικασίες, στα social media για αυτήν την περίεργη φωτιά, που είναι η δεύτερη μέσα σε ένα μήνα στην Γαλλία έχοντας προηγηθεί άλλη μία στον Άγιο Σουλπίκιο. Εκτός από 12 ακόμα μικρότερες εκκλησίες που έχουν βανδαλιστεί. Είναι προφανές ότι έχει αρχίσει ένας αδυσώπητος πόλεμος θρησκειών, με σαφώς περισσότερα χτυπήματα κατά του χριστιανισμού.Τα οποία δεν τα προβάλλουν τα Μ.Μ.Ε για λόγους που λίγο πολύ, γνωρίζει ο καθένας μας.Ψάχνοντας λοιπόν στα ξένα μπλογκ & στο twitter έπεσα πάνω σε αυτό το βίντεο.
Στο βίντεο εμφανίζεται o »μυστηριώδης» τύπος με κίτρινο γιλέκο, κόκκινη φόρμα & μεταλλικό ασημί κράνος.Το βίντεο είναι στο φυσικό χρωματισμό & όχι επεξεργασμένο όπως ήταν το άλλο που είχε θολό γαλάζιο φόντο. Είναι πυροσβέστης! ο μυστηριώδης κύριος τελικά. Όπως φαίνονται και στις φωτό εδώ:
Και για να το επιβεβαιώσω ( γιατί με την σημερινή τεχνολογία κάνεις παπάδες..) τι πιο απλό απ΄το να ψάξω να βρω ολόκληρο το βίντεο που έκαναν live τα ξένα κανάλια, και λογικά να βρω τον »μυστήριο» τύπο. Απ΄το 29:10 λεπ. δείχνει ένα γερανό αυτούς της πυροσβεστικής, με ένα πυροσβέστη & μέχρι το 33:10λεπ.δείχνει τουλάχιστον 3 – 4 και στο τελευταίο διάζωμα πάνω που πηγαινοέρχονται. Και στο 42λεπ. ακριβώς δείχνει & τον »μυστήριο» πυροσβέστη τελικά, που πάει και μπαίνει στην πόρτα. Και μέχρι στο 46λεπ. μπαινοβγαίνουν αρκετοί απ΄την πόρτα και τραβάνε εξαρτήματα της δουλειάς.
Το διαδίκτυο θέλει πολύ προσοχή, γιατί το 80% τουλάχιστον… είναι fake news, φώτοσοπ, hoax, παραπληροφόρηση και προπαγάνδα. Επίτηδες τα βάζουν οι ίδιοι που ελέγχουν τα media (τις πιο πολλές φορές) για να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο & να μην ξέρει τι να πιστέψει. Είναι η γνωστή τακτική χρόνια τώρα, μέσα στα 10 ψέμματα φυτεύουμε και 2 – 3 αλήθειες. Όπως και να΄χει η φωτιά δεν ήταν »τυχαία» στη Notre dame. Η τακτική του σοκ & δέος θα ανέβει στον υπέρτατο βαθμό, γιατί στην ατζέντα της Ν.W.O βρίσκεται στην κορυφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου