Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Κόκκαλης παντού!!!

http://www.antinews.gr/action.read/antitheseis/kokkalis-pantou/10.132232


Παρόλο που ο Σωκράτης Κόκκαλης διανύει την όγδοη δεκαετία της ζωής του, δεν λέει με τίποτα να... παραδώσει τα όπλα.

Κι όχι μόνο δεν τα παραδίδει, αλλά ανοίγει ταυτόχρονα και νέους ορίζοντες.
Προφανώς ο κόσμος των επιχειρήσεων είναι πληκτικός κι αποφάσισε να κατακτήσει κι αυτόν της πολιτικής.
Ή μάλλον, βαρέθηκε τόσα χρόνια να παρακαλάει τους πολιτικούς ξοδεύοντας πόρους και ενέργεια για να του δώσουν καμιά δουλίτσα κι αποφάσισε να κάνει κουμάντο μόνος του.
Έτσι λοιπόν, έριξε τον υιό, που κουβαλάει και βαρύ αριστερό όνομα, στο καναβάτσο της πολιτικής. Και πιθανότατα λόγω της ύπαρξης πολλών συναισθηματικών αριστερών να πρωταγωνιστήσει και στην πολιτική.
Κι όλα αυτά με την ευγενική χορηγία του Αλέξη.
Ξέχασε κι ο Χατζηνικολάου, επηρεασμένος ίσως από το ανελέητο σφυροκόπημα για τον σκανδαλιάρη Μανόλο, να τον ρωτήσει για αυτή την άδολη γαλαντομία του.
Ποιος ξέρει, μπορεί να τον ρωτήσει σε άλλη συνέντευξη κι ο λαός να γίνει... σοφότερος.
Στο μεταξύ, επειδή τα έξοδα του Σωκράτη τρέχουν, βλέπετε οι εκλογές στοιχίζουν, όλως τυχαίως πήρε ακόμη μια δουλειά επι πρώτης φοράς αριστερά.
Κι εκτός συνόρων μάλιστα!
Όπως ανακοίνωσε η Intrasoft International, η έναρξη της πιλοτικής φάσης του CDEPS ή e-customs (Τελωνειακό Σύστημα Επεξεργασίας Δηλώσεων και Ειδικών Φόρων) για την τελωνειακή διοίκηση (CARM) των Σκοπίων -Βόρεια Μακεδονία δεν πρόκειται ποτέ να τα πούμε- είναι γεγονός.
Σύμφωνα με την εταιρεία , η πιλοτική φάση σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο, με την πλήρη λειτουργία του συστήματος να αναμένεται στα μέσα του 2019.
Είπατε τίποτα;
Αίφνης μετά από την επαίσχυντη συμφωνία που υπέγραψε η... λαοπρόβλητη κυβέρνηση της αριστεράs, κι αμέσως μετά από την επίσκεψη του Τσίπρα στα Σκόπια πήρε δουλειά ο Κόκκαλης.
Ας αναλογιστούν λοιπόν οι συναισθηματικοί αριστεροί τα παραπάνω πριν πάνε να ψηφίσουν τον εγγονό του Πέτρου.
Γιατί όπως πληροφορούμαστε η συναισθηματική εκμετάλλευση, εφόσον εκλέγει, δεν θα σταματήσει στην Ευρωβουλή.
Κακές γλώσσες λένε, ότι αν καταρρεύσει ο Τσίπρας και πέσουν τα συντρόφια να τον φάνε ζωντανό, θα μπει ανάχωμα ο Πετράν για να ξαναδώσει στην αριστερά την χαμένη της αίγλη καπηλευόμενος το όνομα του παππού του.

Επειδή ως γνωστόν ο Πετράν δεν έχει καμιά σχέση με τον παππού του, κι επειδή η αριστερά ήδη πνέει τα λοίσθια λόγω Τσίπρα, ας προσέξουν να μην την θάψουν για πάντα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου