Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Πολιτικό Κίνημα «Ελεύθερη Πατρίδα»: Ποιοί είμαστε - διακήρυξη αρχών

Είμαστε η «Ελεύθερη Πατρίδα» !
Το πολιτικό κίνημα του κάθε σκεπτόμενου Έλληνα που αγαπά την Πατρίδα του και θέλει να ζήσει ελεύθερα - όπως παραδόθηκε από το αίμα των μαρτύρων και των ηρώων της !

Πιστεύοντας στις αναλλοίωτες αξίες του Ελληνισμού και βλέποντας την πατρίδα να χρεοκοπεί οικονομικά, κοινωνικά και κυρίως ηθικά και πνευματικά, να ξεπουλιέται, να αποδυναμώνεται αμυντικά, να απομονώνεται διεθνώς, να απεθνικοποιείται και να αποχριστιανοποιείται, θα αγωνιστούμε για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας στοχεύοντας στην:
  1. Οργάνωση Εθνικής Παιδείας με βάση τις αξίες της ελληνορθόδοξης παράδοσής μας.
  2. Αναστολή όλων των δυσβάσταχτων φορολογικών και λοιπών μέτρων που φτωχοποιούν και καταδυναστεύουν το λαό μας. Μείωση του χρέους και ρύθμιση αποπληρωμής του με γνώμονα την ανάπτυξη της οικονομίας και την μείωση της ανεργίας.
  3. Παραγωγική ανασυγκρότηση με έμφαση στην πρωτογενή παραγωγή και στην εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου με την παράλληλη ενίσχυση της επιχειρηματικότητας των Ελληνικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
  4. Επένδυση στη νεολαία μας σε όλα τα επίπεδα και στρατηγική επαναφοράς όλων των προσφάτως αναχωρησάντων στο εξωτερικό για εύρεση εργασίας.
  5. Ενεργή συνεργασία με τόν απόδημο Ελληνισμό για την ανασυγκρότηση της χώρας.
  6. Εφαρμογή νεωτεριστικών προτύπων για την σωστή οργάνωση του κράτους και την αποκομματικοποίηση της δημόσιας διοίκησης.
  7. Εξυγίανση των δημόσιων οργανισμών και φορέων παροχής υπηρεσιών με ταυτόχρονη επαναξιολόγηση της ανεξέλεγκτης ιδιωτικοποίησης.
  8. Διάσωση της πολιτικής και κοινωνικής Δημοκρατίας και μετατροπή του Εθνικού Κοινοβουλίου σε χώρο ορθής δημοκρατικής πολιτικής λειτουργίας, αντάξιας της ιστορίας μας.
  9. Προσαγωγή στη δικαιοσύνη και παραδειγματική ποινή όσων συντέλεσαν στην πτώχευση και την ηθική κατάπτωση της χώρας.
  10. Αναδόμηση του χώρου της Δικαιοσύνης, με σκοπό την ανεξαρτησία της και την αποκατάσταση του περί δικαίου αισθήματος του λαού μας.
  11. Λύση του μεταναστευτικού προβλήματος, με γνώμονα την επιβίωση του Γένους μας.
  12. Επίλυση του δημογραφικού προβλήματος και ανάδειξη της οικογένειας σε βασικό κύτταρο της κοινωνίας μας.
  13. Ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, ως θεματοφύλακες της εδαφικής ακεραιότητας και της  εσωτερικής ασφάλειας της χώρας.
  14. Χάραξη εθνικής στρατηγικής, με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και καταδίκη διεθνώς της Τουρκίας τόσο για το μεταναστευτικό όσο και για την προκλητική και παράνομη στάση της στο Αιγαίο, στη Θράκη και στην Κύπρο.
  15. Δημιουργία ισχυρού πολιτικού, αμυντικού και οικονομικού άξονα Ελλάδας-Κύπρου, για την ειρήνη, την ασφάλεια και τη σταθερότητα στη Μεσόγειο.
Καλούμε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες να αποτάξουν κάθε κομματική ταυτότητα και να αποκηρύξουν τους αυτουργούς όλων των αποτυχημένων πειραμάτων που έγιναν εις βάρος της Πατρίδας μας, που αδυνατούν εξ ορισμού να την σώσουν από τον όλεθρο στον οποίο οι ίδιοι την έφεραν, όσο και αν αλλάζουν πρόσωπα και ανακυκλώνονται μεταξύ τους. Να συστρατευθούν δημοκρατικά μαζί μας στον αγώνα που θα δώσουμε για την παλινόρθωση του κράτους και την αναβίωση της Ρωμιοσύνης.
Προς δόξαν Θεού και Πατρίδος!

Ανακοινώνεται η Διοικούσα Επιτροπή, η οποία αποτελείται από άτομα που αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να αγωνιστούν με ανιδιοτέλεια για την αναγέννηση της Ελλάδας, ιδρύοντας την «Ελεύθερη Πατρίδα»!

      Διοικούσα Επιτροπή.

  • Πρόεδρος: Βασιλειάδης Νικόλαος, Δικηγόρος,  Επίκ. Καθηγητής Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
  • Αντιπρόεδρος: Ταμουρίδης Νικόλαος, Αντιστράτηγος (ε.α) - Επίτιμος Α' Υπαρχηγός ΓΕΣ.
  • Γεν. Γραμματέας: Δρακωνάκης Ιωάννης, Αντιστράτηγος (ε.α) - Επίτιμος Διοικητής Ι Μεραρχίας (Ειδικών Δυνάμεων).
  • Αμπατζή Αικατερίνη, Φιλόλογος
  • Ευαγγελίδης Δημήτριος, Συγγραφέας - Αναλυτής
  • Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος, MSc, πρώην Διοικητής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ).
  • Μιχαλόπουλος Σταύρος, Δικηγόρος.
  • Μήτσιος Ιωάννης, MΑ, Πολιτικός Επιστήμων-Διεθνολόγος.
  • Σπαλιώρας Κωνσταντίνος, Δρ Θεολογίας, Εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τ. Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων.
Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας και Γενικός Διευθυντής:  Βασίλης Κατηνιώτης,  Πιλότος Αεροσκαφών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου