Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Adios… Che Papatza

http://www.antinews.gr/action.read/politiki/adios-che-papatza/2.131941
Του Όφι Ιοβόλου
Πραγματικά, ο... λαοπρόβλητος δεν λέει με τίποτα να απαλλαγεί από τις αυταπάτες του.
Μπορεί να καταρρέει λόγω του εθνομηδενισμού, της διαφθοράς της πρώτης φοράς αριστεράς και της ανέχειας που προκάλεσε στους Έλληνες, όμως περί άλλων τυρβάζει και συνεχίζει τον μάταιο αγώνα του να μας πείσει ότι πρόκειται περί υπεύθυνου ηγέτη.
Τι κι αν η πλειοψηφία των Ελλήνων τον αποκαλεί προδότη, τι κι αν οι τελευταίες αποκαλύψεις για τον κολλητό Μανόλο εξαέρωσαν το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς, τι κι αν το succes story της οικονομίας αποδείχτηκε απάτη και θα πληρώνουμε τα ματωμένα πλεονάσματα μέχρις εσχάτων.
Εκεί, απτόητος προσποιείται ότι δεν συμβαίνει τίποτα και βαυκαλίζεται ότι το δόγμα... ή θα τους τελειώσουμε ή θα μας τελειώσουν έχει ακόμη δυναμική.
Στήνει φιέστες στα Σκόπια με όχημα την οικονομία για να επισκιάσει την μειοδοσία του, με τον Ζάεφ να τον υποδέχεται σαν εθνικό ευεργέτη και να μην κοκκινίζει από την ντροπή. Ελλάδα και Βόρεια Μακεδονία θα κατακτήσουν τα Βαλκάνια μας είπε, με τους Έλληνες να πετάνε τις τηλεοράσεις από τα μπαλκόνια δίχως να μπορούν να πιστέψουν ότι Έλληνας πρωθυπουργός θα ξεστόμιζε τέτοια κουβέντα.
Στο μεταξύ, ετοιμάζεται για λόγους αντιπερισπασμού να ξανακυλήσει στην αρένα της λάσπης ανασύροντας την περιβόητη σκευωρία της Novartis μπας και μπερδευτούν οι ψηφοφόροι και ξεχάσουν το παιδί του λαού, τον βιοπαλαιστή της Καισαριανής που όλως τυχαίως έγινε κροίσος επί των ημερών του.
Προφανώς οι πληροφορίες που θέλουν τον Μανόλο να είναι «ταμίας» του Μαξίμου είναι fake news και κατασκευασμένες από τα χαλκεία της Πειραιώς και των ΜΜΕ που την στηρίζουν.
Όπως είμαστε σίγουροι ότι είναι fake news και η νέα βόμβα που εκτόξευσε ο Βρούτσης για την πρωτοφανή ενέργεια του ΕΦΚΑ να αλλοιώσει το ηλεκτρονικό πρωτόκολλο και να διαγράψει χιλιάδες αιτήσεις για απονομή συντάξεων.
Σαν πολύ δε πυκνώνουν τα σύννεφα της διαφθοράς αγαπητά συντρόφια;
Το ξέρουμε πως δεν ανησυχείτε, καθώς μέσα σας είστε σίγουροι ότι στο τέλος θα επικρατήσει η παροχολογία και τα παραπάνω θα σβηστούν από την μνήμη του λαού.
Καλό θα ήταν όμως να μην επαναπαυτείτε, διότι ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα όλο και αυξάνονται αυτοί που βροντοφωνάζουν... όξω ο Τσίπρας και η παρέα του.
Ήδη πήρατε μια μικρή δόση από την οργή των πολιτών κατά την διάρκεια των παρελάσεων, φανταστείτε τι έπεται.
Πολύ φοβούμαστε πως ό, τι κι αν κάνετε πια έχετε τελειώσει.
Όσο κι αν δεν θέλετε να το παραδεχτείτε, η κάλπη σας επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις.

Σύντομα θα το διαπιστώσετε όταν θα ακούσετε τον λαό να λέει ένα ηχηρό... αdios στον Che Papatza. Σ’ αυτόν τον κάλπικο επαναστάτη που μαύρισε την ζωή του όσο κανείς!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου