Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

ΒΕΡΟΙΑ-ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ> VIDEO 12′ από τις σοκαριστικές αποδοκιμασίες σε Νίκο Παππά και άνδρες των ΜΑΤ

https://kourdistoportocali.com/news-desk/video-12-apo-tis-sokaristikes-apodokimasies-se-niko-pappa-ke-andres-ton-mat/
Αυτή τη φορά το Σινικό Τείχος της Γεροβασίλη δεν αντέδρασε στις λεκτικές επιθέσεις των διαδηλωτών, κάποιες από τις οποίες ξεπερνούσαν τα όρια και θα μπορούσαν να προκαλέσουν την οργή των οργάνων.

Ηταν η ατσάλινη αλυσίδα των ΜΑΤ για να προστατευθεί ο Νίκος Παππάς που μιλούσε στον Πολυχώρο «Ελιά» της Βέροιας. Οι συγκεντρωμένοι εκσφενδόνιζαν χρυσοποίκιλτα μπινελίκια. Δείτε το video των 12′ από τις αποδοκιμασίες προς των Παππά αλλά και τους άνδρες των ΜΑΤ.
Σαφώς οι αστυνομικοί ήταν περισσότεροι τόσο από τους διαδηλωτές όσο και από τους οπαδούς του Σύριζα που πήγαν ν΄ακούσουν τον υπουργό. Το ερώτημα είναι εάν ο Τσίπρας θ΄αντέξει ως τον Οκτώβριο αυτές τις αντιδράσεις του κόσμου που θα γίνονται όλο και πιο μαζικές μια και διάφορα αντιπολιτευόμενα συμφέροντα θα σπεύσουν να ενισχύσουν με χορηγίες τους διαδηλωτές.
Με τόση ανεργία που υπάρχει χιλιάδες άνεργοι θα μπορούσαν να επιστρετευθούν για να κράζουν άγρια τους κυβερνητικούς όπου εμφανίζονται ανά την Ελλάδα. Κάποιοι από τους κραξιματίες θα τραβάνε video με τα κινητά τους και στη συνέχεια θα τα ανεβάζουν στο διαδίκτυο. Μπάχαλο άνευ προηγουμένου και πρακτικές στις οποίες πρώτος ο Σύριζα εκπαίδευσε τα οργισμένα πλήθη από το 2012 έως το 2015.
Ο Παππάς τώρα ξεκινώντας από το επίμαχο πρόβλημα του Μακεδονικού, στο οποίο η λύση της Συμφωνίας των Πρεσπών δημιούργησε έντονους κραδασμούς, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχουμε πρόβλημα με τις διαμαρτυρίες, έχουμε με τις αντισυγκεντρώσεις. Η διαφωνία μας για το Μακεδονικό δεν στάθηκε εμπόδιο να προχωρήσουμε με γνώμονα το καθήκον. Ποτέ δεν είπαμε ψέματα για το Μακεδονικό».

Επισημαίνοντας τον διπλό ρόλο της Νέας Δημοκρατίας ως προς το Μακεδονικό, διαφορετική για το εσωτερικό σε σχέση με το εξωτερικό,  κατέληξε πως η στάση της είναι μια στάση που στερείται ειλικρίνειας.
«Βγήκαμε από τα μνημόνια, δεν βγήκαμε από την κρίση. Όμως προχωρούμε με αισιοδοξία. Λάθη, παλινωδίες, πισωγυρίσματα υπάρχουν, κι όλα πρέπει να τα συζητάμε, για να  τα αντιμετωπίζουμε. Η χώρα ξαναστέκεται στα πόδια της σ’ όλα τα επίπεδα!
Μνημόνια σημαίνει ύφεση, διάλυση του κοινωνικού κράτους. Τελείωσε αυτή η περίοδος, όμως δεν τελείωσαν αυτές οι πολιτικές.»
«Οι δημοσκόποι θα σκίσουν τα πτυχία τους» κατέληξε αισιόδοξα, ζητώντας από τους πολίτες του τόπου να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια αυτοδικοιητικών εκλογών και ευρωεκλογών κάτω από την ομπρέλα του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου