Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Δυστυχώς αυτοί θα «καλωσορίσουν» πρώτοι αυτόν που θα έρθει «αντί του Χριστού» – Διδάξτε τα παιδιά σας για να το αποφύγουν

https://katohika.gr/diethni/dystychos-aftoi-tha-kalosorisoun-protoi-afton-pou-tha-erthei-anti-tou-christou-didakste-ta-paidia-sas-gia-na-to-apofygoun/


Η αρχή στην Ελλάδα γίνεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη…
του Κίμωνα Χαραλάμπους

Η νέα ιδεολογία που εξαπλώνεται σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης είναι η οικολογία. Ωστόσο, δεν πρόκειται για μία απλή αγάπη προς το περιβάλλον, αλλά για ένα «ιδεολήπτικο παραλήρημα» πως οι «κακοί άνθρωποι» πρέπει να περιοριστούν γιατί «καταστρέφουν» το περιβάλλον, το οποίο «καίγεται λόγω υψηλών θερμοκρασιών», την ώρα όμως που παγετώνες σκεπάζουν ακόμα και ερήμους.
Φυσικά και πρέπει να προστατεύουμε τον χώρο στον οποίο ζούμε. Ωστόσο οι κινδυνολογίες επιπέδου «Μάγιας και 2012» μόνο κακό κάνουν.
Η «πράσινη» ιδεολογία αντικαθιστά την ιδεολογία της ελευθερίας και προσανατολίζει τους μαθητές ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην «φύση», δημιουργώντας ένα νέο είδος «χίπη».
Στην Ελλάδα, την ώρα που «πουλιούνται», ιστορία, εδάφη και ιδανικά, τα παιδιά «σπρώχνονται» προς μια υποτιθέμενη «οικολογία», χάρη στην οποία έχουν γεμίσει με «πράσινους φόρους» τους, ήδη καταπονημένους, πολίτες.
Σε αυτή την κατεύθυνση, μεγάλες πορείες για το περιβάλλον, θα πραγματοποιήσουν μαθητές στην Αθήνα (πλατεία Συντάγματος) και τη Θεσσαλονίκη (πλατεία Αριστοτέλους) την Παρασκευή 15 Μαρτίου, στις 12:00, συντονιζόμενοι με την παγκόσμια κινητοποίηση του Climatestrike.
Προσέξτε: «Παγκόσμια κίνηση», όλοι μαζί!
Υπάρχουν ήδη αρκετά πλακάτ, στα οποία, μεταξύ άλλων, αναγραφόταν «Σεβαστείτε την ύπαρξη, αλλιώς περιμένετε αντίδραση», «Σώσε τον πλανήτη των παιδιών σου», «There is no PLANet B» κ.ά..
Το Climatestrike είναι ένα διεθνές μαθητικό κίνημα που κινητοποιεί μαθητές από όλο τον κόσμο σε ειρηνικές μαθητικές πορείες με αίτημα τη κινητοποίηση των αρμόδιων για να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία του περιβάλλοντος.
Μαθητές και φοιτητές από σχολεία και πανεπιστήμια στη Σουηδία, τον Καναδά, την Γαλλία, την Αυστραλία, την Μεγάλη Βρετανία, την Ιταλία, την Πορτογαλία, τις ΗΠΑ και άλλες χώρες ανά τον κόσμο αγωνίζονται, όπως λέει το παγκόσμιο κίνημα, για το… μέλλον τους.
Μαζί τους και η Ελλάδα.
Πως θα «αγωνιστούν» άραγε; Ελεγχόμενα, με χορούς, συναυλίες, φωνές κτλ.!
Πολύ φοβόμαστε πως αυτές οι «στημένες» «παγκόσμιες απεργίες», στο τέλος θα προκαλέσουν μια «στημένη» επανάσταση. Έχει ξανασυμβεί, για όσους γνωρίζουν πολιτική ιστορία. Ωστόσο, αυτή την φορά θα είναι παγκόσμια η… «επανάσταση», το ίδιο και ο «ηγέτης» της.
Τα παιδιά των Ελλήνων αλλά και άλλων χωρών, ενδεχόμενα τον καλωσορίσουν, πρώτα-πρώτα, μιας και αυτά είναι που «εξωραΐζουν», με την αθωότητά τους, το κύρος του όποιου δυνάστη με «αγγελικό» προσωπείο.
Έναν δυνάστη, ο οποίος, λογικά, θα παρουσιαστεί ως ένας άλλος «σωτήρας», αντί του Χριστού, μόνο που εκείνος θα υπόσχεται να σώσει κοιλιές και όχι ψυχές.
Διδάξτε τα παιδιά Ελληνισμό, ελευθερία και πίστη, έτσι ώστε να μην είναι τα δικά σας αυτά που θα πέσουν στην «παγίδα»…
el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου