Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Ο Σέρβος ΥΠΕΞ μας προειδοποιεί για «Μεγάλη Αλβανία» ενώ ο Πατρο- Κοσμάς το φώναζε αιώνες πριν «Η αιτία θα έλθει από το αλβανόφωνο Τέτοβο βλ. Δελειατά»;

Πλέον δεν ομιλούμε για προφητείες, αλλά για φοβερές γεωπολιτικές συγκυρίες. Όλα ξεδιπλώνονται ενώπιον μας για να τα διαχειριστούμε όχι με φόβο και ηττοπάθεια αλλά με ψυχραιμία και λεβεντιά. Ευχαριστούμε τον φίλο Ηλία για την υπόμνηση των λεγομένων του ΑΓΙΟΥ.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Τι μας τα λέει ο Σέρβος  ΥΠΕΞ; ας δει τι πρόκειται να ξημερώσει στους ίδιους  ο αλυτρωτισμός των Αλβανών. Άλλωστε φίλοι Σέρβοι από την στιγμή που αναγνωρίσατε Βόρεια Μακεδονία λειτουργούν και οι πνευματικοί νόμοι.

«Οι πανηγυρισμοί των Αλβανών που φώναζαν 'UCK',  μετά τη νίκη των εκλογών στο δήμο, Τούζι  του Μαυροβουνίου και οι δηλώσεις για μεγάλη αλβανική νίκη από την Πρίστινα αποτελούν την καλύτερη απόδειξη της πολιτικής της Μεγάλης Αλβανίας, είπε σήμερα, ο αντιπρόεδρος της σερβικής κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ίβιτσα Ντάτστις.

«Γίνεται σαφές σε όλους ότι δεν τίθεται σε κίνδυνο μόνο η εδαφική ακεραιότητα της Σερβίας, αλλά του Μαυροβουνίου, της Βόρειας Μακεδονίας( όπως την ονομάζουν τώρα οι Σέρβοι)  και της Ελλάδας.»https://www.pronews.gr/kosmos/valkania/755828_o-servos-ypoyrgos-exoterikon-proeidopoiei-tin-ellada-erhetai-i-megali-alvania

Σήμερα θα μιλήσουμε για την άλγεβρα της γεωπολιτικής και τις έτοιμες απαντήσεις- λύσεις  που έχουμε από τους ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ μας με τις σημαντικότατες προφητείες – προρρήσεις τους , οι οποίες  σήμερα αξιολογούνται με μια άλλη ματιά.

Και ενώ τα Βαλκάνια είχαν κοιμηθεί , ξαφνικά πήραν φωτιά.

Εδώ και καιρό οι πληροφορίες που δινόταν για εγκατάσταση πυρήνων τζιχαντιστών στην Αλβανία ήταν ένα κακό προμήνυμα, το τι θα συμβεί , δυστυχώς στα Βόρεια σύνορα μας.

ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ο ΑΙΤΩΛΟΣ
Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε κάνει την εξής προφητεία:

"Η αιτία θα έλθει από τα Δελειατά".
Τα Δελειατά τα οποία αναφέρει ο Άγιος είναι το σημερινό Τέτοβο...
Πηγή:http://voicenews.gr/index.php/ethnika-themata/19049-anatrixiastiki-profiteia-kosma-tou-aitoloy-i-aitia-tha-elthei-apo-ta-deleiata-simerino-tetovo.html
http://kaiomenivatos.blogspot.com/2015/05/blog-post_12.html

Ακριβώς τι  λέει ο Πατρο- Κοσμάς από το αξιόλογο ιστολόγιο imdleo :

80. «Η αιτία θα έλθει από τα Δελειατά». Κατά την 101η της συλλογής Τριανταφύλλου: «Ο πολύ μεγάλος πόλεμος θα αρχίσει από ένα μικρό κράτος». Επίσης στην 102η Τριαντ: «Ο πόλεμος θα ξεκινήσει από ένα μικρό κρατίδιο Οθωμανών. Οι Έλληνες θα πάνε στον πόλεμο τελευταίοι, για νεκροθάφτες. Στο τέλος οι χριστιανοί θα νικήσουν». https://www.imdleo.gr/diaf/files/proph/1_prophecies_parts/02_AgKosmas.pdf

Να πάρουμε ένα δείγμα του παρελθόντος , το τι συμβαίνει στα Δελειατά της Προφητείας του ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ του Αιτωλού, σημερινό Τέτοβο στα σύνορα με το Κόσοβο;

«Το χρονικό της ένοπλης εξέγερσης των Αλβανών στο Τέτοβο  το 2001»

«Η εξέγερση των Αλβανών που λίγο έλειψε να διαλύσει τα Σκόπια

Η σύγκρουση μεταξύ των σλαβικού στοιχείου της πΓΔΜ και του αλβανικού όμως δεν είναι καινούργια υπόθεση. Πρόκειται για μια φωτιά που σιγοκαίει από την στιγμή της σύστασης του κράτους αυτού και το 2001 λίγο έλειψε να το τινάξει στον αέρα.

Η αλβανική εξέγερση του 2001 στη πΓΔΜ πρωτοξεκίνησε στα ορεινά περίχωρα του Τέτοβο και στη συνέχεια εξαπλώθηκε την άνοιξη του 2001 στη βόρεια κυρίως περιοχή του Κουμάνοβο. Η ένοπλη σύγκρουση στο Κουμάνοβο είχε ως αποτέλεσμα κυρίως το διχασμό του εκπαιδευτικού συστήματος σε εθνοτική βάση. Όλοι οι αλβανόφωνοι μαθητές εγκατέλειψαν τα σχολεία και απαίτησαν την ίδρυση νέων.

Οι πρώτες αψιμαχίες
Η πρώτη ενέργεια που μπορεί να χαρακτηριστεί ως «η πρώτη φωτιά», ήταν στα τέλη Ιανουαρίου του 2001 όταν σημειώθηκε βομβιστική επίθεση εναντίον αστυνομικού τμήματος σε αλβανικό χωριό της δυτικής πΓΔΜ προκαλώντας το θάνατο ενός αστυνομικού και τον τραυματισμό άλλων τριών.

Την ευθύνη ανέλαβε τότε ο νεοεμφανισθείς στην πΓΔΜ, Eθνικός Απελευθερωτικός Στρατός (UCK). Παρόμοιες επιθέσεις εναντίον αστυνομικών τμημάτων είχαν γίνει και στις αρχές του 2000.

Η γενίκευση της εξέγερσης στην Αλβανόφωνες περιοχές
Στα τέλη Φεβρουαρίου ένοπλοι Αλβανοί και δυνάμεις ασφαλείας της πΓΔΜ συγκρούονται άγρια κοντά στο Τανούσεβτσι.

Η κλιμάκωση
Στις 5 Μαρτίου οι Αρχές της πΓΔΜ προχωρούν στην πρόσκληση εφέδρων για να επανδρώσουν τις μονάδες φύλαξης των συνόρων. Παράλληλα σημειώνονται και νέες σφοδρές συγκρούσεις ανάμεσα στο στρατό και Αλβανούς αντάρτες στα σύνορα με το Κόσοβο» https://www.newsbeast.gr/world/arthro/2674315/to-chroniko-tis-enoplis-exegersis-ton-alvanon-stin-pgdm-to-2001

ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ 
«Από εκεί θα έρθει η απειλή.» «Γέροντα, άμα φτύσουμε, οι Αλβανοί θα πνιγούν στο σάλιο μας, και σεις λέτε ότι θα έρθει απειλή από την Αλβανία; Δεν μπορώ να το πιστέψω.» «Άκου το Γέροντα!», μου απάντησε. Τόμος B΄ – Έκδοση 2η Βελτιωμένη & Επηυξημένη ΄΄ Μαρτυρίες Προσκυνητών ΄΄ Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994, Σελ. 384 – 385 Νικολάου Α. Ζουρνατζόγλου

Όταν αναγιγνώσκαμε τα παραπάνω, το μυαλό μας πήγαινε μόνο στην Βόρειο ήπειρο, ενώ ο ΑΓΙΟΣ μας έδινε το γενικότερο πλαίσιο των εξελίξεων δηλ. ότι η Αλβανία θα γίνει η θρυαλλίδα μεγάλου κακού στα Βαλκάνια.

Να τι φαίνεται σήμερα… 

«Η Ρωσία θεωρεί απαράδεκτη τη δήλωση του πρωθυπουργού της Αλβανίας, Έντι Ράμα, ότι το Κοσσυφοπέδιο είναι μέρος της Αλβανίας, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα.
Στην τακτική συνέντευξη Τύπου η Ζαχάροβα δήλωσε  ότι η Ρωσία δεν μπορεί να αγνοήσει τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Έντι Ράμα για το Κοσσυφοπέδιο. .
Τέτοιες δηλώσεις κατά  την άποψή της, θέτουν σε κίνδυνο τη σταθερότητα, επιδεινώνουν το κλίμα εμπιστοσύνης στην περιοχή των Βαλκανίων και περιπλέκουν το διάλογο μεταξύ Βελιγραδίου και Πρίστινα, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα των Σκοπίων.»  koha.mk
https://www.echedoros-a.gr/2019/02/blog-post_828.html#more

ΤΗΣ  ΕΙΠΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ! «Το μεγάλο κακό θα ξεκινήσει όμως παιδί μου Μάρτιο μήνα από την Αλβανία.»

Λίγες  μέρες πριν ξεσπάσουν οι διαδηλώσεις στην Αλβανία εναντίον αυτού που έδωσε εντολή να δολοφονηθεί ο Κωνσταντίνος Κατσίφας ( βλ. λειτουργία πνευματικού νόμου). 

Λίγες μέρες πριν βγει   το Βερολίνο με δηλώσεις : Συνέπειες στην ανάπτυξη αν αμφισβητηθεί η Συμφωνία των Πρεσπών. https://www.cnn.gr/news/kosmos/story/166049/verolino-synepeies-stin-anaptyxi-an-amfisvitithei-i-symfonia-ton-prespon. 

Γεγονός που δείχνει ότι η Γερμανία φοβάται για τις επόμενες μέρες δηλ. το τι θα γίνει στην Βαλκανική Χερσόνησο. 

Ήρθαν στην επικαιρότητα προρρήσεις από μια αγιασμένη ψυχούλα από την Αν. Μακεδονία που έζησε εκεί δίπλα στο ποταμό Νέστο, ορφανό και από τους δυο γονείς του , στην ευρύτερη περιοχή της Χρυσουπόλεως. 

Προρρήσεις που της δόθηκαν άνωθεν από την Υπεραγία Θεοτόκο σε ανύποπτο χρόνο βλ. το 1970 και καταγράφηκαν το 1973 από συγγενικό της πρόσωπο , όπως διεξοδικά αναρτήθηκαν από πολλά ιστολόγια.  

Ειπώθηκαν λοιπόν σε συγκεκριμένο χωρίο τους:   ΜΟΥ ΕΙΠΕ  Η ΠΑΝΑΓΙΑ ! «Το μεγάλο κακό θα ξεκινήσει όμως παιδί μου Μάρτιο μήνα από την Αλβανία»  
«Πίσω από την Αλβανία θα κρύβεται η Γερμανία με την Τουρκία.
Θα ανοιχτεί πόλεμος μεταξύ Αλβανίας – Κοσόβου- Σερβίας – Σκοπίων.
Πρώτη θα μπει η Γερμανία στον πόλεμο, η Ρωσία θα βοηθήσει την Σερβία και θα κτυπήσει ξαφνικά την Τουρκία, διότι θα γνωρίζει ότι πίσω από αυτόν τον πόλεμο  κρύβεται η Τουρκία. 

Ο πόλεμος από τα Βαλκάνια θα μετατοπιστεί στην Τουρκία ( στην Κωνσταντινούπολη) , εκεί παιδί μου θα γίνει το μεγάλο κακό!!.» Πηγή « ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ! ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΥΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ!»-ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
http://orthodoxathemata.blogspot.com/2019/02/blog-post_5.html 
http://tribonio.blogspot.com/2018/09/blog-post_32.html

Ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ μας έδωσε μέσω του θεόπνευστου λόγου των ΑΓΙΩΝ του το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθούν τα διαδραματιζόμενα και αυτό για να έχουμε θάρρος και Πίστη στα δύσκολα που ήδη ενέσκηψαν.

Τελειώνω με κάτι που έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ και  πάντα πρέπει να έχουμε στα υπόψιν  μας:

«ο Έλληνας γεννήθηκε διδάσκαλος της ανθρωπότητας για αυτό και δεν θα χαθεί»

Για αυτό αδελφοί πρέπει να αντέξουμε.

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου