Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Στο γύψο και πάλι η Ελλάδα!



Του Πάνου Β. Ζήση
(Ανανεωμένο) Μπορεί ο Τσίπρας και η παρέα του να επαίρονται για την αριστεροσύνη και την δημοκρατικότητά τους, ωστόσο αποδεικνύεται ότι οι χουντικοί ήταν αρσακειάδες μπροστά τους.

Κάθε μέρα που περνά εντείνονται όλο και περισσότερο οι αυταρχικές πρακτικές του καθεστώτος τους για να διατηρήσει την εξουσία.
Αποκορύφωμα, οι τραγικές δηλώσεις των υπουργών που έχουν επωμιστεί την προστασία του πολίτη. Η επικεφαλής μας είπε ανερυθρίαστα ότι εμμέσως παρακολουθείται το διαδίκτυο προς πρόληψη εκτρόπων, ενώ η βοηθός σιγοντάρισε χωρίς αιδώ με την εισαγωγή του δόγματος πρώτα βαράμε και μετά ρωτάμε. Δόγμα, που εφαρμόζονταν κατά κόρον στην επταετία.
Τόσο πολύ έχουν σκιαχτεί από την οργή των Ελλήνων που τους γιουχάρουν καθημερινά για το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Και νομίζουν, ότι με χουντικές πρακτικές θα καταστείλουν το μίσος του λαού για τον εθνομηδενισμό τους. Έτσι νόμιζαν και οι πρωταίτιοι με τα γνωστά αποτελέσματα. Ποιος θα το περίμενε. Οι αγωνιστές της αριστεράς, να αντιγράφουν αυτούς που πολεμούσαν.
Δεν αντιγράφουν όμως μόνο τις πρακτικές καταστολής των συνταγματαρχών, αλλά και την μειοδοσία τους.
Ακριβώς όπως δέθηκαν στο αμερικάνικο άρμα οι τότε εθνομηδενιστές, έτσι έχουν δεθεί και οι σημερινοί.
Όλοι γνωρίζουμε που κατέληξε ο τότε εναγκαλισμός με τους Αμερικανούς, κι όλοι βλέπουμε προς τα που οδηγεί ο σημερινός.
Δεν πρόφτασε να στεγνώσει το μελάνι της προδοσίας των Πρεσπών κι αίφνης μας προέκυψε προδοσία του Αιγαίου και της Κύπρου.
Με την προδοσία να εκτυλίσσεται μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο σε συνεργασία με τον εχθρό.
Και ποιο είναι το αντάλλαγμα; Μια επίπλαστη έξοδος από τα μνημόνια με στημένες εξόδους στις αγορές, που ούτε στο ελάχιστο δεν πρόκειται να καλυτερεύσουν τις ζωές των Ελλήνων που βουλιάζουν καθημερινά στην άβυσσο των χρεών.
Και τι κάνει ο λαοπρόβλητος για να επισκιάσει το μαύρο πρόσωπο της κυβέρνησής του; Φοράει το προσωπείο του προοδευτικού, του απηνή διώκτη της διαφθοράς και του αλτρουιστή που υπερασπίζεται τα συμφέροντα του λαού που κινδυνεύει να πέσει πάλι θύμα της επαράτου δεξιάς.
Βέβαια και σε αυτή την περίπτωση οι μάσκες έπεσαν κι ο βασιλιάς για ακόμη μια φορά έμεινε γυμνός.
Οι γέφυρες της προόδου γκρεμίστηκαν και ο... Ηγέτης έμεινε με τα λιμά του άλλοτε κραταιού ΠΑΣΟΚ, κάτι προοδευτικούς γυρολόγους και κάποιους καραμανλικούς που τους τυφλώνει το μίσος τους για τον Μητσοτάκη. Ήταν τόσο ισχυρό το προοδευτικό κάλεσμα που δεν μπορεί να κλείσει το ευρωψηφοδέλτιο γιατί φοβάται μην πέσει η κυβέρνηση.
Το κυνήγι της διαφθοράς δυστυχώς έληξε άδοξα, καθώς έπεσε πάνω στη δική του διαπλοκή. Πέρα από τους Πετσίτηδες, τους «κόκκινους εργολάβους» και τους ευνοημένους συγγενείς του, αποκαλύφθηκε ότι δια νόμου θα εξυπηρετηθούν και τα συμφέροντα των φαρμακοβιομηχανιών. Του γύρισε μπούμερανγκ δηλαδή και η σκευωρία της Novartis. Και εις ανώτερα!
Αφήστε που προφανώς λόγω των συντροφικών εξαρτήσεων έχει επιτρέψει στον Μαδούρο να κάνει την Ελλάδα κέντρο επιχειρήσεων. Άραγε θα μάθουμε ποτέ τι πραγματικά συνέβη με το βενεζουελάνικο αεροπλάνο και τι αντίτιμο έχει δοθεί για να παρέχει τέτοια στήριξη στη Βενεζουέλα; Καλό είναι η Νέα Δημοκρατία να κοιτάξει.... προς Podemos μεριά. Ίσως να γίνουμε σοφότεροι...
Τώρα, αν νομίζει ότι υπηρετεί τον λαό και τον προστατεύει για να μην πέσει πάλι στα νύχια της άσπλαχνης δεξιάς, τι να πούμε.
Εκτός από τις χουντικές μεθόδους καταστολής που αναφέραμε, εξ όσων γνωρίζουμε, οι ανάλγητοι προηγούμενοι δεν προσπάθησαν να κρύψουν 100 νεκρούς φοβούμενοι τη μήνιν του κόσμου λόγω της εγκληματικής ανικανότητάς τους. Αλλά ακόμη και να έβρισκε τέτοια συμφορά τη χώρα επί των ημερών τους, δεν νομίζουμε ότι θα προκαλούσαν το κοινό αίσθημα όπως οι σύντροφοι, παραμένοντας στις καρέκλες τους μετά από τις ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν, οι οποίες παρότι πλημμεληματικές αποτελούν κόλαφο για την δολοφονική ανεπάρκειά τους.
Ούτε θα προσπαθούσαν να εξαγοράσουν τις ψήφους των πολιτών χρησιμοποιώντας τις απαράδεκτες μεθόδους των δήθεν φιλάνθρωπων αριστερών, μοιράζοντας ελεημοσύνη και υποσχόμενοι ατέρμονες ρυθμίσεις για τα χρέη τους, γιατί αντίθετα είχαν αρχίσει να μειώνουν τους φόρους.
Και φυσικά δεν θα προσπαθούσαν να αλώσουν την ελληνική κοινωνία, υποκαθιστώντας τους πολίτες της με μετανάστες, ως πρόκριμα για την αντιμετώπιση του μείζονος δημογραφικού προβλήματος.
Πάντως σύντροφε, για να είμαστε δίκαιοι, δεν τα έχεις κάνει παντού μπάχαλο, δεν έχεις κάψει όλους τους άσσους. Σου έχει μείνει ακόμη ένας. Αυτός των πρόωρων εκλογών. Κοίτα λοιπόν να τον τραβήξεις και να τις κάνεις όσο πιο γρήγορα μπορείς, διότι αν συρθείς μέχρι τον Οκτώβριο, θα καεί κι αυτός.

Σε κάθε περίπτωση, ο λαός τον γύψο θα τον σπάσει κι αυτή τη φορά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου