Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Πρωτεύουσα των Βαλκανίων την θέλουνε, αλλά θα τους βγει Συμβασιλεύουσσα της Καθ Ημάς Ελληνικής Ανατολής. Τους πρόλαβε το ΣΧΕΔΙΟ του ΘΕΟΥ

http://epanastasilae.blogspot.com/2019/01/blog-post_684.html?m=1
Εδώ που μας έφτασαν δεν έχουμε από το να δώσουμε πληροφορίες από το μέλι των συμβουλών-προρρήσεων αγίων πατέρων, ώστε να ψηλαφήσουμε αυτό που πρόκειται να ξεδιπλωθεί ενώπιον μας. Το αν σκανδαλιστούν κάποιοι, ποσώς μας ενδιαφέρει την στιγμή  που οι σκοτεινές δυνάμεις του γεωπολιτικού παρασκηνίου άρχισαν να πουλούν ολόκληρα κομμάτια του Ελληνισμού και της Ιστορίας .
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Οι προφητείες δεν είναι σενάρια, όταν πραγματοποιούνται τις καταλαβαίνουμε καθ ολοκληρία και αποδίδουμε  την ΔΟΞΑ στον ΑΓΙΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ .
Οι Ευρωπαίοι και οι σπόνσορες των Βρυξελών πανηγυρίζουν για την επιτυχία τους να απομειώσουν την παγκόσμια πολιτισμική κληρονομιά και να βαπτίσουν τους Σλάβους απογόνους του Μεγ. Αλεξάνδρου.

Τις επόμενες μέρες η Θεσσαλονίκη  θα καθιερωθεί  όπως φαίνεται με την ονομασία ως  κύριας πρωτεύουσας των Βαλκανίων.

Η συμφωνία των Πρεσπών έχει πολλά άλλα εργαλεία για να ξαναβαπτίσει τα πάντα στην Ελληνικοτάτη Μακεδονία.

Σε αυτό συνήργησαν πολλοί πρόθυμοι , αλλά δίχως να το καταλαβαίνουν στρώνουν το χαλί  να βηματίσει η Θεσσαλονίκη από την εμποροπανήγυρη των Δυτικών Βαλκανίων στην άπλα του μεγαλείου της χιλιόχρονης Ρωμιοσύνης , όπως θα εξηγήσουμε παρακάτω.

Κάποτε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ σε μια αποστροφή του λόγου και του πόνου του, είπε σε συγγενή μας - πνευματικό του παιδί:

-Έ τι κάνουν εκεί στο Φανάρι.. αντί να τιμούν  τον δικέφαλο  πολιτικολογούν με τον  δικέρατο;

Σήμερα 

Όπου αλλαγή συνόρων, όπου ενεργειακοί αγωγοί , όπου γεωπολιτικές εξελίξεις και διαμάχες, μια Αυτοκεφαλία Τοπικής Εκκλησίας  είναι το φάρμακο  για να κατασιγάσουν τα πάθη και να αποκατασταθούν τα ιστορικά Δίκαια του Φαναρίου, έστω αν σκανδαλιστούν και χαθούν βαπτισμένες Ορθόδοξες Ψυχές.

Η κόλαση άνοιξε και περιμένει ψυχές …πατριαρχών , αρχιεπισκόπων , αρχιερέων

Πόσο ζηλεύει ο Ερτνογάν τον Οικουμενικό Βαρθολομαίο είναι απίστευτο ..γιατί ο δεύτερος αφήνει κατά πολύ πίσω τον σουλτάνο στην διαχείριση, στην διεκπεραίωση  και ανάλυση των γεωπολιτικών εξελίξεων;

Έτσι ο Ερντογάν είναι αναγκασμένος να παρακολουθεί και να μαθαίνει πολλά από την φαναριώτικη πολιτική σαν ένας καλός μαθητής.

Αυτός μάλιστα είναι και ο  ζηλότυπος λόγος που ο σουλτάνος θα εγκαταλείψει το άρμα του Πούτιν και θα ταυτιστεί με τους πρώην δυτικούς φίλους του καθότι έχει πάρα πολλά να πάρει από αυτούς ακόμα (βλ από Αιγαίο- Κύπρο και λύση Κουρδικού)

Σήμερα υπάρχουν τέτοια σημεία αλλαγής της τουρκικής πολιτικής και όσο θα βαίνουμε  μπροστά η στροφή θα ολοκληρώνεται μέχρι να ακουστεί η μεγάλη είδηση από την Ρωσία.

Εμείς τα είπαμε αυτά από το 2016.

Η θέση του Πούτιν μετά το ξεπούλημα που θα του κάνει ο πάντα «φερέγγυος» σουλτάνος θα γίνει επισφαλής μέχρι σε εκείνο το σημείο που δεν θα τον συνταξιοδοτήσουν, αλλά θα τον διατηρήσουν ως θεσμό , όμως  το κουμάντο θα το κάνει  η στρατιωτική Ελίτ.

Τότε όλα  γύρω θα γίνουν πολύ εύθραυστα την στιγμή που ο τούρκος θα αλωνίζει με επεισόδια και δραματικές προκλήσεις στο ΑΙΓΑΙΟ  στενεύοντας τους διαδρόμους ναυσιπλοΐας στο Αρχιπέλαγος.

Έτσι οι ρώσοι θα αντιμετωπίσουν προβλήματα στην δια θαλάσσης προσπέλαση τους στην Συρία και το Σουέζ.

Αυτό  σε πρώτη φάση γιατί εν συνεχεία το φράξιμο των Στενών του Βοσπόρου με δικαιολογία την συνθήκη του Μοντραί  θα πυροδοτήσει το ρωσικό ταπεραμέντο .

Όταν μάλιστα η τουρκική αλεπού θα ποντίζει πλοία στα στενά μέρη των ΣΤΕΝΩΝ, τότε ο επικεφαλής Ρώσος Ναύαρχος θα κατέβει μια ώρα αρχύτερα για να δώσει λύση στο πρόβλημα  και θα τους πάρει όλους παραμάζωμα.

Και ενώ οι Νατοϊκοί θα χαίρονται για «την Μακεδονία τους» το ρωσικό αυγό  του φιδιού με τον πανσλαβισμό θα τσακώνεται άσχημα με τον αμερικανικό αετό  της Μεγάλης Αλβανίας και το κρατίδιο που θέλησαν να φτιάξουν βιαιοπραγώντας την Ιστορία θα μοιάζει με μπαγιάτικη τούρτα για πέταμα.

Θα σοκαριστούν (έτσι ειπώθηκε από γέροντες – δεν θα το πιστεύουν οι δυτικοί) ότι ο Ρώσος κατέβηκε με τέτοια φόρα στην ΠΟΛΗ και τα Στενά.

Θα υποχωρήσουν οι δυτικοί από φόβο και θα ζητήσουν διαπραγματεύσεις, έστω και σε αυτήν την στιγμή.

Θα πουν τον Ρώσο , «ότι έγινε- έγινε ..μην προχωράς άλλο μέσα στην Τουρκία και δώσε την ΠΟΛΗ στους Έλληνες»  καθότι πιστεύουν ότι η Ελλάδα είναι τσιφλίκι τους και τους ανήκει  .

Αλλά ο Ρώσος δεν πρόκειται να δώσει την ΠΟΛΗ στους Έλληνες γιατί θα είναι σαν να την δίνει στους Νατοϊκούς, θα είναι καχύποπτος απέναντι στην  ταύτιση της μέχρι τώρα ελληνικής πολιτικής με τα κελεύσματα των Δυτικών.

Η άρνηση αυτή του Ρώσου να δώσει την Κωνσταντινούπολη  θα συνοδευτεί με ένα μεγάλο θεοσημείο στην θάλασσα του Μαρμαρά (μεγάλη τρικυμία –μεγάλη καταστροφή του ρωσικού ναυτικού) αλλά και πάλι ο ρώσος Ναύαρχος δεν θα βάζει μυαλό.

Εν τω μεταξύ  χερσαία τμήματα και αεροαποβατικές ρωσικές δυνάμεις θα σαρώνουν την τουρκία και οι τούρκοι θα μετακομίζουν από την ιστορία.

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ

«Ποταμοί αίματος από την σύγκρουση Ρωσίας – ΝΑΤΟ.

Το ψωμί – ψωμάκι στην Ελλάδα

Απόδοση της Κωνσταντινούπολης στους Έλληνες .

Η ΠΟΛΗ παγκόσμια πολιτισμική πρωτεύουσα με κορωνίδα την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.»

Όμως εκείνες τις στιγμές που η Ευρώπη θα διαλύεται με το άγριο BREXIT,τις οικονομικές ανατροπές και τις κοινωνικές αναταραχές , πως θα ονομάζουν οι σπεκουλαδόροι και οι βιαστές της παγκόσμιας ιστορίας την ΑΓΙΟ ΜΑΝΑ Θεσσαλονίκη;

Ο πονηρός και τα όργανα του γνωρίζουν εν μέρει τι έρχεται , το ΚΑΘ ΟΛΟ όμως  το γνωρίζει ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ. Για αυτό και θέλησαν να προκαταλάβουν την Οικονομία του ΘΕΟΥ, στερώντας τον Ελληνισμό από τα δώρα που ετοίμασε ο Ουρανός για αυτόν .

Ένα τέτοιο δώρο είναι και η μετενομασία της Θεσσαλονίκης ως συμβασιλευούσσης της Ρωμιοσύνης .

Και δεν είναι όνειρο, ούτε πόθος, είναι η πραγματικότητα των επόμενων εξελίξεων .

Με Πίστη και Ελπίδα


Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου