Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Επικείμενες Εκδηλώσεις Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (19-22 Φεβρουαρίου 2019)


Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ), κατά το προσεχές διάστημα 19 έως 22 Φεβρουάριου 2019, διοργανώνει σειρά επιστημονικών διαλέξεων και πολιτιστικών εκδηλώσεων, το πρόγραμμα των οποίων έχει διαμορφωθεί ως ακολούθως:


Την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου στο κεντρικό κτίριο του ΑΠΚΥ, η δρ Αραβέλλα Ζαχαρίου, υπεύθυνη της Μονάδας «Εκπαίδευση για το Περιβάλλον και την Αειφόρο Ανάπτυξη» του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Κύπρου, θα δώσει διάλεξη με θέμα «Εκπαίδευση για την Αειφόρο Ανάπτυξη στην Κύπρο: Πολιτικές, Πρακτικές και Προκλήσεις». Η διάλεξη, με ώρα έναρξης τις 16.00 μ.μ., εντάσσεται στη Σειρά εξειδικευμένων διαλέξεων σε θέματα διαχείρισης & προστασίας περιβάλλοντος και χημικής μηχανικής και τελεί υπό την αιγίδα του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Διαχείριση και Προστασία Περιβάλλοντος» του ΑΠΚΥ. Τη Σειρά διαλέξεων στηρίζουν το γραφείο της Επιτρόπου Περιβάλλοντος, ο Σύνδεσμος Επιστημόνων και Μηχανικών Περιβάλλοντος Κύπρου, το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου (ΕΤΕΚ) και η Cyta.

Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου στο Σπίτι της Ευρώπης στις 11:00 π.μ., θα λάβει χώρα η διάλεξη του εγνωσμένου κύρους Καθηγητή Αγγλικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης Paul Craig με τίτλο «Brexit — Pressure Testing a Constitutional Regime». Ο καθηγ. Craig θα εξετάσει τη Συμφωνία Αποχώρησης και την Πολιτική Διακήρυξη για τις μελλοντικές εμπορικές σχέσεις της Βρετανίας από πολιτική, νομική/συνταγματική και οικονομική άποψη. Την εκδήλωση διοργανώνει το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης» του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου και ο Δήμος Λάρνακας παρουσιάζουν στο κοινό της Κύπρου, για πρώτη φορά, το μεταμοντέρνο κωμειδύλλιο της σύγχρονης τραγουδοποιού Ευσταθίας «Ο Ταραχώδης Βίος της Ριρίκα Σβάιτσερ». Μαζί της, επί σκηνής, η ελληνοκύπρια ηθοποιός και σοπράνο Έλενα Χατζηαυξέντη, ενσαρκώνει μοναδικά τον ρόλο της Ριρίκας Σβάιτσερ, μιας φανταστικής ηρωίδας, γεννημένης στα τέλη του 19ου αιώνα. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019, ώρα έναρξης 20:30, στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου