Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Ψηλά το κεφάλι! Η προδοσία της Μακεδονίας ολοκληρώθηκε, αλλά θα ακυρωθεί στην πράξη! Και να πώς...(του Δημήτρη Σωτηρόπουλου)

Είναι κατανοητή η πικρία και απογοήτευση που νιώθουμε όλοι οι Έλληνες αυτές τις μέρες και ειδικά τις τελευταίες ώρες: Η Μακεδονία προδόθηκε από προδότες πολιτικούς. Για πρώτη φορά στην ιστορία της πατρίδας μας, παραχωρούμε μέρος της ακεραιότητας και της ιστορίας μας, εν καιρώ ειρήνης! Τολμώ να πω, ότι πρόκειται για την χειρότερη εθνική ήττα, μεγαλύτερη και από την Μικρασιατική Καταστροφή, την Εισβολή στην Κύπρο ή την Άλωση της Κωνσταντινούπολης! Τουλάχιστον, εκεί πολέμησαν κάποιοι...

Και τώρα; Τι κάνουμε; Καθόμαστε απλά και κλαίμε τη μοίρα μας; Αποδεχόμαστε την προδοσία;

Σαφέστατα όχι! Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ακυρωθεί στην πράξη η κατάπτυστη εθνική μειοδοσία, με τρόπους απλούς, που μπορούμε όλοι να εφαρμόσουμε στην καθημερινότητά μας. Αναφέρω ορισμένους:

- Να μάθουμε επιτέλους όλοι μας την Ιστορία της Μακεδονίας. Ειδικά οι γονείς, θα πρέπει να φτιάξουν νέα "Κρυφά Σχολειά" για τα παιδιά τους, αφού τα σχολικά βιβλία πολύ σύντομα θα είναι γεμάτα προπαγάνδα και ύβρεις σε όσους υπερασπίζονται την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Ήδη γίνεται συστηματική αποδόμηση της Ιστορίας μας τα τελευταία χρόνια, φανταστείτε τώρα που θα καθορίζουν τη διδακτέα ύλη Σκοπιανοί "καθηγητές" (!!!) σε συνεργασία με εγχώριους ριψάσπιδες "καθηγητές"!

Ένα μικρό παράδειγμα: Ακούγονται συνεχώς ειρωνίες και ύβρεις εναντίον όσων πολέμησαν για την ελευθερία της Μακεδονίας! Ο τίτλος τιμής "Μακεδονομάχος" προσπαθεί να γελοιοποιηθεί από ορισμένους, ενώ όσοι δεν γνωρίζουν Ιστορία, θεωρούν ότι πρόκειται ίσως για τίποτα φανατικούς ή...τζιχαντιστές της εποχής, που έδρασαν "αλυτρωτικά" για να επιβάλουν "φασισμό" στην περιοχή που "δεν ήταν ελληνική"! Δεν πρέπει λοιπόν όλοι μας, μικροί και μεγάλοι, να μάθουμε την αλήθεια; Να ξέρουμε ποιος ήταν ο Παύλος Μελάς και τόσοι άλλοι που θυσιάστηκαν για την ελευθερία μας; Ως πότε θα επιτρέπουμε στον κάθε αγράμματο και ανιστόρητο αλήτη να αισχρολογεί με τα ιερά και τα όσιά μας;

- Εδώ έρχεται η δεύτερη πράξη αντίστασης: Να μιλήσουμε, επιτέλους, καθαρά και ξάστερα στον κοινωνικό μας περίγυρο! Φτάνει πια η σιωπή! Φτάνει ο φόβος μην μας χαρακτηρίσουν έτσι ή αλλιώς οι δεδηλωμένοι προδότες! Σε παρέες, καφενεία, γιορτές, συζητήσεις με φίλους, γνωστούς και συγγενείς, να καταγγέλουμε ανοιχτά την μεγάλη προδοσία, χωρίς να φοβόμαστε τίποτα!

- Να διακόψουμε κάθε σχέση με όσους υποστηρίζουν το αίσχος των Πρεσπών! Δεν θεωρείς προδοσία την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας; Δεν σου ξαναμιλάω! Απλά πράγματα! Έτσι κι αλλιώς, δεν θα χάσουμε και τίποτα...κελεπούρια!

- Να σταματήσουμε αμέσως την οικονομική ενίσχυση των Σκοπίων με αγορές από εκεί: Δεν αναφέρομαι φυσικά σε όσους πηγαίνουν στα καζίνο, αφού εκείνοι έχουν για θεό τους τον...διάβολο! Αλλά σε κάθε συμπατριώτη που βάζει βενζίνη, αγοράζει τρόφιμα, χρησιμοποιεί υπηρεσίες, κάνει διακοπές στο θρασύτατο αυτό κρατίδιο! Σταματήστε να κοιτάζετε μόνο την τσέπη σας! Στο κάτω - κάτω, αν θέλετε να ψωνίσετε από γειτονικές χώρες, πηγαίντε καλύτερα στην Βουλγαρία!

Ακόμα και όσοι έχουν επιχειρηματικές δοσοληψίες με τα Σκόπια, να σκεφτούν καλά αν θα πρέπει να τις συνεχίσουν! Αλήθεια, πώς αισθάνεστε που δίνετε ψωμί σε όσους θέλουν να σας πάρουν την Ιστορία, την αξιοπρέπεια και (στο μέλλον) τα σπίτια;

- Να μάθουμε επιτέλους να ψηφίζουμε! Είναι αδιανόητο, στην σημερινή εποχή της τεχνολογίας που με το πάτημα ενός κουμπιού μπορεί κανείς να βρει τα πάντα, να λέει ότι τάχα "δεν ήξερε" τις εγκληματικές θέσεις των κυβερνώντων για το Σκοπιανό! Κάνετε λάθος, ψηφοφόροι! Αυτές είναι γνωστές, πασίγνωστες θα έλεγα, εδώ και χρόνια! Κι αν δεν τις ξέρατε, μπορούσατε πανεύκολα να τις μάθετε πριν ψηφίσετε και φέρετε στην εξουσία ένα ακραίο κόμμα, τον κατιμά της Ελλάδας!

- Όσοι κατέχουν υψηλές κοινωνικές θέσεις, σε οποιονδήποτε τομέα, να κηρύξουν ανεπιθύμητους όσους ψήφισαν την προδοσία ή τους υποστηρικτές της! Με απλά λόγια, να διακόψουν κάθε σχέση ακόμα και με ισχυρά συμφέροντα, ακόμα κι αν αυτό τους κοστίσει επαγγελματικά ή κοινωνικά! Γνωρίζω ότι δεν είναι εύκολο, όμως σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να γίνει! Τέρμα η ηττοπάθεια και η υποχωρητικότητα! "Δώστε τους να καταλάβουν", με τρόπο ειρηνικό αλλά αποφασιστικό!

- Τέλος, ας απευθυνθούμε σε όσους αγνούς συμπατριώτες μας τάχθηκαν εναντίον της προδοσίας. Για παράδειγμα, Εκκλησία δεν είναι μόνον ο Αρχιεπίσκοπος. Πολιτεία δεν είναι μόνο οι 153 προδότες της Βουλής. Πανεπιστήμια δεν είναι μόνον οι αντεθνικές σφηκοφωλιές. Δικαστήρια δεν είναι μόνον όσοι παίρνουν άνωθεν εντολές και εκτελούν, παραβιάζοντας τη διάκριση των εξουσιών. Γράμματα και Τέχνες δεν είναι μόνον οι 158 που υπέγραψαν υπέρ των Πρεσπών. ΥΠΑΡΧΟΥΝ άνθρωποι σοβαροί, πατριώτες και καταρτισμένοι, που έχουν ανιδιοτελή ελατήρια και μπορούν να βιηθήσουν στον ανένδοτο αγώνα που ξεκινά: Αναζητήστε τους!

Ο αγώνας δεν τελείωσε, αλλά τώρα ξεκινά! Κι όπως λέει ο μεγάλος μας ποιητής Ιωάννης Πολέμης: «Μὴ σκιάζεστε στὰ σκότη! Ἡ λευτεριὰ σὰν τῆς αὐγῆς τὸ φεγγοβόλο ἀστέρι τῆς νύχτας τὸ ξημέρωμα θὰ φέρει».

Καλή Δύναμη σε όλους...!

Δημήτρης Σωτηρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου