Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Η ματωμένη σημαία του Πισοδερίου στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα


Του Ιωάννη Αμπατζόγλου*
Η ματωμένη σημαία του Πισοδερίου θα βρίσκεται στο μεγάλο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα την Κυριακή στις 20 Ιανουαρίου. Επίσης σε αυτό το συλλαλητήριο θα βρίσκεται και η σημαία του Κωνσταντίνου Κατσίφα την οποία πριν από λίγες ημέρες κατάφερε να φέρει στην Ελλάδα από την Βόρειο Ήπειρο ένας Έλληνας πατριώτης και μας γέμισε όλους χαρά.

Η ματωμένη σημαία του Πισοδερίου έγινε το σύμβολο του Αγώνα για την Μακεδονία αφού ήταν αυτή που μάτωσε μετά από τον άγριο ξυλοδαρμό του Χρόνη Κεφαλά από τα ΜΑΤ του προδοτικού καθεστώτος των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Ήταν στις 17 Ιουνίου του 2018 όταν στο χωριό Ψαράδες της Φλώρινας παραδίδονταν το ιερό όνομα της Μακεδονίας από τους Κοτζιά και Τσίπρα. Τριάντα χιλιόμετρα πιό μακριά, στο Πισοδέρι βρίσκονταν η γραμμή ανάσχεσης του προδοτικού καθεστώτος. Εκεί Έλληνες πολίτες έδωσαν το παρών και προσπάθησαν να ξεπεράσουν τις γραμμές των ΜΑΤ με στόχο να κινηθούν προς τους Ψαράδες. Η αγριότητα της αντιμετώπισης των πολιτών αυτών από τα ΜΑΤ του Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου και η πρωτοφανής βία που ακολούθησε αποτυπώθηκε σε αυτή την σημαία η οποία ποτίστηκε ανεξίτηλα με το ελληνικό αίμα του Χρόνη Κεφαλά.
Και η ματωμένη σημαία του Πισοδερίου λοιπόν παρούσα στο συλλαλητήριο της Κυριακής στην προσπάθεια να διασώσουμε την πατρίδα μας από την συμμορία των Νενέκων που μας κυβερνούν.
Δεν αρκεί όμως μόνον αυτό.
ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.
ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ. ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ, το προδοτικό καθεστώς του ΣΥΡΙΖΑ ξεπουλάει την Μακεδονία, τους πνεύμονες της Ελλάδος όπως χαρακτηριστικά έλεγε ο Παύλος Μελάς και συμπλήρωνε ότι “άνευ αυτών η Ελλάς δεν δύναται να ζήση”.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ, εάν δεν είμαστε άξιοι σε αυτό το συλλαλητήριο να κατακλύσουμε το ευρύτερο κέντρο των Αθηνών καλύτερα να πάψουμε να υπάρχουμε ως Έλληνες. Ας βρούμε μία άλλη ονομασία για να αυτοπροσδιοριζόμαστε. Δεν θα δικαιούμαστε να φέρουμε τον τίτλο του Έλληνα. Η ονομασία “Έλλην” αποτελεί έννοια ιερή. Ο Έλληνας είναι ο φορέας της ελληνικής παραδόσεως, του ελληνικού πολιτισμού, της Ιστορίας και των Ηρωϊκών Αγώνων επί τέσσερεις χιλιάδες και πλέον έτη. Εάν έχουμε πάρει απόφαση ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν μας εκφράζει, τίποτα από τα παραπάνω δεν μας ανήκει, τότε ας αφήσουμε τα πράγματα να εξελιχθούν και ας περιμένουμε παθητικά το αποτέλεσμα της καταστροφής ως κακομοίρηδες, ως γραικύλοι.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ!
ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ!
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ!
Σχετικά βίντεο:
Η ματωμένη σημαία του Πισοδερίου στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα (εδώ)
Το βίντεο από τον τραυματισμό του Χρόνη Κεφαλά στο Πισοδέρι (εδώ)
*Ο Ιωάννης Αμπατζόγλου είναι Ακτινοφυσικός Ιατρικής, διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του ΔΠΘ και Επιστημονικά Υπεύθυνος του Τμήματος Ιατρικής Φυσικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου