Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

"Συνθήκη βουκουρεστιου 1913 Σύνορα Ελλάδας με ΣΕΡΒΙΑ !!!!!! Μαθε νεε μου πως σε κοροιδεψαν ..!"

https://katohika.gr/stranger-voice/synthiki-voukourestiou-1913-synora-elladas-me-servia-mathe-nee-mou-pos-se-koroidepsan/

..Που ειναι ρε τα Σκοπια ; ..Που γεννηθηκε ο Αλεξανδρος της “βορειας” Μακεδονιας … με μπερδευεις πολυ ρε παλικαρι ..!

Τι να πω εγω στο παιδι μου να διαβασει σαν ιστορια , την αληθινη αιωνων ιστορια; ..Την κοντινη των εβραιων ιστορια; Την νεο ιστορια μπιζνες ; …
Και ποιος χαφιες την φτιαχνει οπως τον συμφερει την Ιστορια; ..Ο ισχυρος μηπως ; Γνωστο αυτο εδω και χιλιαδες χρονια …ο Ισχυρος και ο νικητης γραφει την ιστορια ..! Αποδεκτο νομιζω σε καθε νου λογικο ..!
Αρα γιατι χοροπηδανε οι Συριζαιοι αφου εχασαν ; Οταν εσυ κανεις πισω και δεν γραφεις εσυ ιστορια δεν εισαι ο νικητης αλλα ο χαμενος .. λογικο απο ολους αυτο !
Αρα για να αγκαλιαζονται αφου σαν Ελληνες εχασαν , μηπως λοιπον ολο αυτο που λενε και χαμογελουν ειναι γιατι δεν θεωρουν τους εαυτους τους Ελληνες αλλα ενα αλλο ιδεολογικο μορφωμα που θεωρει οτι νικησε ;
Ναι ακριβως αυτο ..ποιο ειναι αυτο το νεο ιδεολογικο μορφωμα που εχει γινει καρκινος μιμησης για τους νεους μας ;..
Η νεα παγκοσμια ταξη, η ατζεντα της νεας παγκοσμιας ταξης …τωρα ναι εχει λογικη ..τωρα ναι κατανοω γιατι νομιζουν οτι νικησαν !!
Αλλα εδω ειναι η στιγμη που πρεπει να δωθουν σωστα οι εννοιες …δεν ειναι θεμα αριστερου και δεξιου ..δεν ειναι θεμα εθνικισμου η φασισμου …ειναι θεμα νεας ταξης πραγματων εναντι ολων οσων δεν γονατιζουν μπροστα στα σχεδια αυτα ..!
Αρα .. θα πρεπει να γνωριζεις τι εισαι και ποιος εισαι …δεν εισαι φασιστας εισαι αντι νεο ταξιτης …δεν εισαι κουμουνιστης εισαι νεο ταξιτης !
Τωρα που το βαλαμε στα ισα του στην ενοιολογικη τοποθεσια τους σε προσκαλω να σε αντιμετωπισω …στο γιατι σαν ανθρωπος θα επρεπε να εισαι ορθιος και να λες οχι στα σχεδια των ιδιων δολοφονων των λαων που αποφασισαν αγαπησιαρικα να αλλαξουν τον κοσμο αλλα ξεχασαν να παραδωσουν της κληρονομιες και την εξουσια που κερδισαν σαν αρχηγοι του παλαιου κοσμου !!
Αντε παλικαρι μου λοιπον ελα να μιλησουμε για το πως σε κοροιδεψαν και σου χτιζουν την μεγαλυτερη φυλακη στην ιστορια του συνμπαντος !
Stranger…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου