Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

INTERNATIONAL HELLENIC ASSOCIATION ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

INTERNATIONAL HELLENIC ASSOCIATION 

Claymont, Delaware 19703
U.S.A

www.professors-PhDs.com.

IHAHellas@gmail.com

4 Δεκεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Οργάνωση International Hellenic Association συγκέντρωσε διαδικτυακά πάνω από 1000 υπογραφές Ελλήνων προσωπικοτήτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι καταγγέλλουν την Συμφωνία των Πρεσπών με το παρακάτω κείμενο υπογραφών, ως απαράδεκτη και βλαπτική για την Ελλάδα.
Μέσα στα ονόματα περιλαμβάνονται πρέσβεις ε.τ., ακαδημαϊκοί, καθηγητές Πανεπιστημίων, στρατηγοί, εκπαιδευτικοί, νομικοί, ιατροί, μηχανικοί, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες και άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Η «Συμφωνία των Πρεσπών» της 17ης Ιουνίου 2018 παραδίδει το όνομα της Μακεδονίας στο κράτος των Σκοπίων (σαν «Βόρεια Μακεδονία») και αναγνωρίζει σε αυτό «Μακεδονική εθνότητα» και «Μακεδονική γλώσσα». Το όνομα «Μακεδονία» είναι το όχημα του ανυπόστατου και απαράδεκτου αλυτρωτισμού των Σκοπιανών, ενώ η εθνότητα και η γλώσσα αποτελούν σαφώς συνεπακόλουθα του ονόματος.
Σύμφωνα και με την απόφαση του Αρείου Πάγου (Απόφαση 1448 / 2009 (Δ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ) δεν υπάρχει Μακεδονική εθνότητα, ούτε Μακεδονική γλώσσα. Το όνομα Βόρεια Μακεδονία είναι απαράδεκτο, γιατί ευθέως υπονοεί μια Μακεδονία χωρισμένη σε βόρεια και νότια και θα τονώνει αενάως τον αλυτρωτισμό και τις εξ αυτού επεκτατικές βλέψεις των Σκοπίων.
Τα κόμματα που κυβερνούν δεν ανέφεραν στις προεκλογικές τους εξαγγελίες ότι θα επιδιώξουν συμφωνία με τα Σκόπια παραδίδοντας τα πάντα. Άρα δεν νομιμοποιείται η κυβέρνηση να προβαίνει σε σχετική συμφωνία και είναι απαράδεκτο το ότι επιδιώκει να κυρωθεί η «Συμφωνία των Πρεσπών» στη Βουλή των Ελλήνων με απλή πλειοψηφία των παρόντων, ως απλό νομοσχέδιο, ενώ θα έπρεπε έστω να ακολουθούνταν «κατ’ αναλογία» με το άρθρο 28,β του Συντάγματος η πλειοψηφία των 3/5, δηλαδή 180 βουλευτών. Θα έπρεπε για μια τόσο σοβαρή υπόθεση να ερωτηθεί και αποφανθεί ο κυρίαρχος ελληνικός λαός σε ένα δημοκρατικό Δημοψήφισμα, αν εγκρίνει με ένα ”ΝΑΙ” ή απορρίπτει με ένα ”ΟΧΙ” τη Συμφωνία των Πρεσπών».
Πρέπει να γνωρίζουν άπαντες εντός και εκτός Ελλάδας ότι υπογράφουν με την τυχόν κύρωση της συμφωνίας την αποσταθεροποίηση της περιοχής και την απάλειψη κάθε ειρηνικής συμβίωσης, καλής γειτονίας και αλληλεγγύης με όσους καλλιεργούν επεκτατικές βλέψεις εναντίον της εθνικής ανεξαρτησίας και εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδα μας.
Ο ελληνικός λαός ποτέ δεν θα αποδεχτεί τετελεσμένα σε βάρος του.

ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

Προς:
κ. Προκόπη Παυλόπουλο, Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας
κ. Αλέξη Τσίπρα, Πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας
κ. Πάνο Καμμένο, Υπουργό Αμύνης
Κοινοποίηση:
Αρχηγούς όλων των Πολιτικών Kομμάτων
Όλα τα μέλη της Βουλής των Ελλήνων και τους Έλληνες Ευρωβουλευτές
Οι κάτωθι υπογράφοντες, συντασσόμενοι με την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, διαφωνούμε με την Συμφωνία των Πρεσπών καθώς την θεωρούμε ανιστόρητη, επιζήμια για τα εθνικά συμφέροντα και επικίνδυνη για το μέλλον της χώρας και την σταθερότητα στην περιοχή.
Η εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μέσω του γεωγραφικού προσδιορισμού είναι ανιστόρητη, διότι η ιστορική Μακεδονία της αρχαιότητας αντιστοιχεί σχεδόν πλήρως στο σημερινό ελληνικό γεωγραφικό διαμέρισμα της Μακεδονίας, εκτός από μια στενή λωρίδα (Πελαγονία) στο νότιο τμήμα της σημερινής ΠΓΔΜ. Καμία διεθνής συνθήκη δεν όρισε τα όρια της Μακεδονίας ως γεωγραφική ενότητα. Η ελληνικότατη Πελαγονία (νοτιότερη περιοχή της ΠΓΔΜ) δεν ανήκε γεωγραφικά στη Μακεδονία αλλά ενσωματώθηκε όψιμα στο κράτος του Φιλίππου. Επί πλέον, ποτέ δεν υπήρξε Μακεδονική εθνότητα, και επομένως η αναγνώριση των κατοίκων της χώρας των Σκοπίων ως Μακεδόνων αποτελεί κατάφωρη παραχάραξη της ιστορίας.
Η συμφωνία είναι επιζήμια για τα εθνικά συμφέροντα, γιατί ο ανυπόστατος αλυτρωτισμός και οι επεκτατικές βλέψεις των γειτόνων μας που η εκχωρηθείσα από την συμφωνία των Πρεσπών ονομασία υποτίθεται ότι θα εξαλείψει, παραμένουν σε ισχύ στο ακέραιο και θα βρίσκουν στήριξη στο γεγονός ότι η ταυτότητα και η γλώσσα θα ονομάζονται «μακεδονικές». Ούτε και οι υποτιθέμενες αλλαγές του Συντάγματος των Σκοπίων είναι δυνατόν να πείσουν, όταν ο πρωθυπουργός της χώρας τους περιοδεύει πλέον καυχώμενος για την αναγνώριση του «Μακεδονισμού» που πέτυχε στις διαπραγματεύσεις. Μετά την συμφωνία των Πρεσπών και η κυβέρνηση των Σκοπίων και άλλοι διεθνείς οργανισμοί αποκαλούν πλέον την ΠΓΔΜ απλά Μακεδονία. Ο ισχυρισμός του κ. Κοτζιά ότι αυτό θα αλλάξει μόλις επικυρωθεί η συμφωνία, ακυρώνεται στην πράξη και δεν συνάδει με τον πολιτικό ρεαλισμό που θα πρέπει να διαπνέει όσους διαπραγματεύονται το επίμαχο ζήτημα του ονόματος.
Η συμφωνία είναι επιζήμια για το μέλλον της χώρας μας, όχι διότι κινδυνεύουμε από μία ενδεχόμενη επίθεση εκ μέρους του ίδιου του κράτους των Σκοπίων, το οποίο δεν έχει το εκτόπισμα να απειλήσει από μόνο του ουσιαστικά την χώρα μας. Οι επιδιώξεις όμως των Σκοπίων που στηριζόμενες σε ανυπόστατους «αλυτρωτισμούς» απειλούν την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας, θα είναι εσαεί εργαλείο στα χέρια κάποιων δυνάμεων για να κρατούν υπό ομηρία την Ελλάδα και αντίπαλο δέος κατά την προσπάθεια ανεξάρτητης εξωτερικής πολιτικής της χώρας μας.
Τέλος, η συμφωνία είναι ετεροβαρής (δίνουμε το όνομα για να πάρουμε τι; ούτε μια στοιχειώδης πρόνοια δεν υπήρξε για τον χειμαζόμενο ελληνισμό της Πελαγονίας από την ελληνική διαπραγματευτική ομάδα), και με αυτήν διαιωνίζονται οι συνθήκες για τις γλωσσολογικά, γεωγραφικά, ιστορικά, λαογραφικά κι εθνολογικά αυθαίρετες και ατεκμηρίωτες διεκδικήσεις των Σκοπιανών. Η συμφωνία των Πρεσπών διατηρεί τις προϋποθέσεις για πιθανές παρεμβάσεις τρίτων, που σήμερα κιόλας εποφθαλμιούν την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας, δημιουργούν τις συνθήκες για μόνιμη αστάθεια στην περιοχή και θα δηλητηριάζουν στο διηνεκές τις σχέσεις καλής γειτονίας με το άμεσο περιβάλλον μας.
Ως εκ τούτου, εμείς οι υπογράφοντες την επιστολή αυτή Έλληνες πολίτες, μέλη της Ακαδημαϊκής κοινότητας στην Ελλάδα και την Διασπορά, Δημοτικές και Κοινοτικές αρχές ανά την Ελλάδα, Διπλωμάτες, Ιεράρχες, Επιστήμονες (Δικηγόροι, Γιατροί, Μηχανικοί και πολλοί άλλοι) καθώς και άλλες προσωπικότητες, συναισθανόμενοι την κρισιμότητα των στιγμών, δηλώνουμε ότι διαφωνούμε με την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια και καλούμε την κυβέρνηση να διενεργήσει δημοψήφισμα, προκειμένου να απορριφθεί ή να εγκριθεί η συμφωνία των Πρεσπών. Το δημοψήφισμα είναι μια απόλυτα δημοκρατική διαδικασία. Αντίθετα, δεν είναι δημοκρατικό να αποφασίζει η Βουλή των Ελλήνων, με μια κυβέρνηση που είναι ουσιαστικά μειοψηφική στον ελληνικό λαό, δεδομένου ότι το ένα κόμμα που μετέχει στην κυβέρνηση δηλώνει την αντίθεσή του στη συμφωνία των Πρεσπών. Το δημοψήφισμα αυτό οφείλει να έχει δεσμευτικό χαρακτήρα, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος.
1.Το International Hellenic Association–IHA www.professors–PhDs.com είναι ένας μη κερδοσκοπικός, μη κομματικός φορέας με έδρα το Delaware των ΗΠΑ. Τα μέλη του ΙΗΑ προέρχονται κυρίως από την πανεπιστημιακή κοινότητα, και είναι διάσπαρτα ανά την Ελλάδα και τον κόσμο. Εκτός των πανεπιστημιακών, μέλη του ΙΗΑ είναι πρώην πρέσβεις, στρατηγοί, καθώς και εξέχουσες προσωπικότητες της ελληνικής κοινωνίας. Ο σκοπός του ΙΗΑ είναι να ενώσει ηλεκτρονικά τον Ελληνισμό και να βοηθήσει την Ελλάδα μέσω επιτροπών για εθνικά και πολιτιστικά θέματα.
Οι υπογράφοντες:
1
Αγγελίδης Οδυσσέας, Στρόβολος, DIC, C.Eng, MIET, ΚΥΠΡΟΣ
2
Tερζίδου Άννα Κλαίρη, Βιβλιοθηκονόμος, Γλυφάδα, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
3
Αγγελούδης Δημήτριος, Αντιστράτηγος ε.α.,Επίτημος Διοικητής 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
4
Αγρόδημος Ηλίας, Αντιστράτηγος ε.α., Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
5
Αδάμου Ελένη, Συμβολαιογράφος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
6
Αθανασακόπουλος Σταύρος, Prime Digital Engineering, Μηχανικός Αρχιτέκτων, Ελεγκτής Δόμησης και Ενεργειακός Επιθεωρητής, Μεσσήνη, ΕΛΛΑΣ
7
Αθανασιάδης Γεώργιος, Επιχειρηματίας, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
8
Αθανασιάδης Ιωάννης, Ιατρος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
9
Αθανασίου Μυρώδης, Διπλωματούχος Φυσικός με δεύτερο κλάδο Αστρονομία, Λάουνσπαχ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ
10
Αθανασούλη Ελένη, Επιχειρηματίας, Διμηνιό, Κόρινθος, ΕΛΛΑΣ
11
Αθανασούλης Αγησίλαος, University of Dundee, UK
12
Αθανασούλης Γεράσιμος, Καθηγητής ΕΜΠ, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
13
Αϊβατζίδης Αντώνιος, Οδοντίατρος ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
14
Αλαμάνος Χαρίλαος, Χημικός Δ/ντης Γυμνασίου Κέρκυρα, ΕΛΛΑΣ
15
Αλεβίζος Γιάννης, Φυσικός 7 Λύκειο Αθηνών, PhD, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
16
Αλεξανδράκη Αναστασία, Επιχειρηματίας/ εστιάτορας, Ρηνανία-Βεστϕαλία, Μπαντ Ζαλτσούϕλεν, ΓΕΡΜΑΝΙΑ
17
Αλεξανδράκη Χρυσούλα, Επιχειρηματίας/ εστιάτορας. Nord-Rhein Westfalen, (Ρηνανία-Βεστφαλία), Μπαντ Ζαλτσού, φλεν, ΓΕΡΜΑΝΙΑ
18
Αλεξανδράκης Γεώργιος, Επιχειρηματίας/ εστιάτορας, Ρηνανία-Βεστϕαλία, Μπαντ Ζαλτσούϕλεν, ΓΕΡΜΑΝΙΑ
19
Άλεξανδρή Στέλλα τού Θεοδώρου, Άθήνα, ΈΛΛΑΣ
20
Αλεξανδρίδης Αλέξανδρος, Ομ. Καθηγητής Ιατρικής ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
21
Αλιάγας Κλ. Σπύρος, Πρέσβης ε.τ.,ΕΛΛΑΣ
22
Αλιάδη Βικτωρία, Κτηνίατρος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
23
Αμασλίδης Γιώργος, Ιατρός Γαστρεντερολόγος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
24
Αμασλίδου Ιφιγένεια, Μουσικός ειδικής αγωγής, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
25
Αναγνωστάτος Νικόλαος, Κηφισιά, ΕΛΛΑΣ
26
Αναγνωστόπουλος Σταύρος, Ομ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών, ΕΛΛΑΣ
27
Αναλαμπής Εμμανουήλ Ιδ. Υπάλληλος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
28
Αναστασάκης Γεώργιος, Επιχειρηματίας/ εστιάτορας, Ρηνανία-Βεστϕαλία, Μπαντ Ζαλτσούϕλεν, ΓΕΡΜΑΝΙΑ
29
Αναστασιάδης Αθανάσιος, Ορθοπεδικός, Bournemouth, England, UK
30
Αναστασιάδης Κυριάκος, Αναπλ. πρόεδρος Ιατρ. Τμήμ. ΑΠΘ, Διευθ. Καρδιοθώρακοχειρουργικής Κλιν. ΑΧΕΠΑ, ΕΛΛΑΣ
31
Αναστασιάδου Παρθενίου, Ευαγγελία, Ομ. Καθηγήτρια ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
32
Αναστασοπούλου Ιωάννα, Συνταξιούχος Καθηγήτρια ΕΜΠ, ΕΛΛΑΣ
33
Ανδρεάδης Χαράλαμπος, Παθολόγος Ογκολόγος, Διευθ. Γ’ Τμήμ. Κλιν. Ογκολογίας,Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
34
Ανδρεάτος Αντώνιος, Καθηγητής Σχολής Ικάρων, Αττική, ΕΛΛΑΣ
35
Ανδρικόπουλος Κωνσταντίνος, Κτηματίας, Διμηνιό, Κόρινθος, ΕΛΛΑΣ
36
Ανδριτσόπουλος Λουκάς Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ, Λειβαδιά, ΕΛΛΑΣ
37
Ανδρίτσος Ηλίας, Πολιτικός μηχανικός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
38
Ανδρόνογλου Δημήτριος, Παθολόγος, πρώην Διευθυντής Α Παθολ. Κλινικής νοσοκομείου Γεννηματάς, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
39
Ανεζίνης Αντώνιος, πρώην πρόεδρος Τράπεζας Μακεδονίας Θράκης, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
40
Ανθιμίδης Γεώργιος, Παθολόγος, πρώην διευθυντής ΕΣΥ Παθολ. κλινικής Νοσοκ. Πολυγύρου, ΕΛΛΑΣ
41
Άντρέγιεβ Άντρέας, scientist, Βαλτιμόρη, Μαίρυλαντ, ΗΠΑ
42
Άντρέγιεβ Μαρία, βιβλιοθηκάριος, Βαλτιμόρη , Μαίρυλαντ, ΗΠΑ
43
Αντύπα Ελέσσα, Ζωγράφος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
44
Αντύπας Ντένης, Δημοσιογράφος, Αρχισυντάκτης εφημερίδων, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
45
Αντώναρος Λουκάς, Επιχειρηματίας, Βούλα Πανόραμα Αττικής, ΕΛΛΑΣ
46
Αντωνίου Κούλα, γραμματέας ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ & ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, Λεμεσός, ΚΥΠΡΟΣ
47
Αντωνίου Κούλα,Επιχειρηματίας και Γραμματέας της Κίνησης για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ & ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, Λεμεσός, ΚΥΠΡΟΣ
48
Αντωνίτσης Πολυχρόνης, Επίκουρος Καθηγητής Καρδιοχειρουργικής ΑΠΘ, Νοσοκ. ΑΧΕΠΑ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
49
Αποσκίτης Χ. Λεωνίδας, Δημοσιογράφος – Συγγραφέας, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
50
Αποστολάκης Μιχαήλ, Καρδιολόγος, Worcester, Worcestershire, UK
51
Αποστολίδης Αλέξανδρος, Επιχειρηματίας, Θεσσ;αλονίκη, ΕΛΛΑΣ
52
Αποστολίδης Στέργιος, Αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ, ΕΛΛΑΣ
53
Αποστολόπουλος Γεώργιος, Επιχειρηματίας, Βασιλικό Κορινθίας, ΕΛΛΑΣ
54
Αρβανίτης Κωνσταντίνος, Επιχειρηματίας, Κιάτο Κορινθίας, ΕΛΛΑΣ
55
Αργυρόπουλος Γιάννης, Δρ. Μηχανικός, ΗΠΑ
56
Αργυρόπουλος Κων/νος, Υποστράτηγος ε.α, ΕΛΛΑΣ
57
ΑργυρόςΓεώργιος, Professional Engineer, Houston, ΗΠΑ
58
Άργυρού Άγαθή Νέα Ύόρκη ΗΠΑ
59
Αργυρού Φανούλα, Ερευνήτρια/δημοσιογράφος/συγγραφέας, Λονδίνο, UΚ
60
Αριστοτελίδης Θεόδωρος, Teacher -Interpreter of French Language, Houston, Texas, ΗΠΑ
61
Αρώνης Κωνσταντίνος, Υποπτέραρχος ε.α., ΑΘΗΝΑ
62
Αρωνιάδου Βασιλική, PhD, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Νευροεπιστημών, ΗΠΑ
63
Ασημακοπούλου Ελευθερία , συνταξιούχος ΟΤΕ, Σπάρτη, Ελλάς
64
Ασλανίδης Γεώργιος, Άρχων Οφικιάλιος Οικουμ. Θρόνου. Άρχων των Εκκλ. του Πατριαρχ. Αλεξανδρείας, Επίτ. Πρ. του Ιεραπ. Συνδ.., τέως Αντιδήμ Δήμου Π. Μελά, ΕΛΛΑΣ
65
Ασλανίδης Ιωάννης, Αντιστράτηγος ε.α., Επιτ. Διοικητής Σχολής Ευελπίδων, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
66
Αστεριάδης Γεώργιος, Διακοσμητής, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
67
Αυγερινού Γεωργία, Βιβλιοπώλης, Κιάτο Κορινθίας, ΕΛΛΑΣ
68
Άφκος Παύλος OAM President of Western Australia Pan Macedonian, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
69
Βαΐτση Δήμητρα, Οικονομολόγος, ΕΛΛΑΣ
70
Βαλασίδης Δημήτριος, Αξιωματικός ε.α.,Οικονομολόγος, ΜΒΑ, Συγγραφέας, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
71
Βαλιώτης Στέφανος, Συνταξιούχος, Αθήνα ΕΛΛΑΣ
72
Βαλκάνος Νίκος, Πρόεδρος της Μακεδονικής Φιλοεκπαιδευτικής Αδελφότητος, πρώην καθηγ. ΤΕΙ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
73
Βαλλιανᾶτος Ευάγγελος, PhD, Ἱστορικός, συγγραφέας 6 βιβλίων καί ἑκατοντάδων ἂρθρων , Περιβαλλοντολόγος, ΗΠΑ
74
Βαλογιάννης Stavros J. Professor Emeritus Aristotelian University Thessaloniki, Macedonia, ΕΛΛΑΣ
75
Βαλσαμίδης Στυλιανός, Πλαστικός χειρούργος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
76
Βαμβακόπουλος Κωνσταντίνος Μ., Πιστοποιημ. Καθηγ. Πληροφορικής, Εκπαιδευτής Καθηγητών Πληροφορικής, ΕΛΛΑΣ
77
Βαμβούκος Δημήτριος, Οφθαλμίατρος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
78
Βαρδουλακης A., Ομότιμος καθηγητής ΑΠΘ, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
79
Βαρύτης Εμμανουήλ, Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος, Βέροια, ΕΛΛΑΣ
80
Βασιλακίδης Αθανάσιος, Architect-builder, Houston, Texas, ΗΠΑ
81
Βασιλακίδης Αλέξανδρος, Economist – Investor, Houston, Texas, ΗΠΑ
82
Βασιλακίδου Πατρίτσια, Educator, Houston, Texas, ΗΠΑ
83
Βασιλακίδου Σοφία, Cinematography, Houston, Texas, ΗΠΑ
84
Βασιλειάδη Αθανασία, M.D, Assistant Professor of Medicine, New York, NY, ΗΠΑ
85
Βασιλειάδης Αθανάσιος, Ιατρός, New York, ΗΠΑ
86
Βασιλειάδης Βασίλειος, τέως διευθυντής Κτηματικής Τραπέζης Ελλάδος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
87
Βασιλειάδης Δαμιανός, Εκπαιδευτικός, Συγγραφέας , ΕΛΛΑΣ
88
ΒασιλειάδηςΔημήτριος, Assistant professor, Washington and Jefferson College, Pennsylvania, ΗΠΑ
89
Βασιλειάδης Λάμπης, Καθηγητής Μουσικής, Ιόνιο Πανεπιστήμιο, ΕΛΛΑΣ
90
Βασιλείου Κατσαντή Δέσποινα, Επιχειρηματίας, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
91
Βαφειάδης Αναστάσιος, Ιατρός Ορθοπεδικός, Βέροια, ΕΛΛΑΣ
92
Βενέτης Χρήστος, Αξιωματικός Στρατού ε.α., ΕΛΛΑΣ
93
Βέργου Αθηνά, καθηγήτρια, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
94
Βερίγος Ι. Ζαχαρίας Αντιστράτηγος ε.α. ΕΛΛΑΣ
95
Βηθλεμή Μαργαρίτα, Συντ. Ολυμπιακής Αεροπορίας, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
96
Βλάχος Δημήτριος του Χρήστου, συνταξιούχος, Πεστά Ιωαννίνων ΕΛΛΑΣ
97
Βλάχος Δημήτριος, Επίκουρος Καθηγητής Φυσικής, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Ιωάννινα, ΕΛΛΑΣ
98
Βλάχος Νικόλαος του Χρήστου, συνταξιούχος, Πεστά Ιωαννίνων, ΕΛΛΑΣ
99
Βλάχος Σταμάτης, Ηλεκτρολόγος-Μηχανικός, Αττική, ΕΛΛΑΣ
100
Βογιατζής Αλέξανδρος, Συνταξιούχος Αναπληρωτής Καθηγητής Οικονομικών, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, ΕΛΛΑΣ
101
Βογιατζής Αντώνιος, δικηγόρος παρ’ Α.Π., Κυψέλη Αθήναι, ΕΛΛΑΣ
102
Βολουδάκης Γεώργιος Δρ. Λογοτέχνης, Ερευνητής Βιολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ΕΛΛΑΣ
103
ΒουβουδάκηςΣτυλιανός, Busines owner-manager, Houston, Texas, ΗΠΑ
104
Βουδριάς Ευάγγελος, Καθηγητής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, ΕΛΛΑΣ
105
Βουρλιώτη Εύχαρις, Μηχανικός Παραγωγής Στυλίδα, ΕΛΛΑΣ
106
Βουτζούλιας Σταύρος Δ. ιατρός, Ν.Σμύρνη. Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
107
Βρεττάκου Βασιλική, Καθηγήτρια Αγγλικών, Δρ. Φιλοσοφίας Πανεπιστημίου Βερολίνου, ΕΛΛΑΣ
108
Βρεττός Θεοφάνης, Αναισθησιολόγος, Πάτρα, ΕΛΛΑΣ
109
Βύρων Ασημακόπουλος Βύρων, Καθηγητής Φυσιολογίας Ιατριό Τμήμα Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης,Αλεξανδρούπολη Θράκη Ελλάς
110
Βυτινιώτης Χαρίλαος, Πολιτικός Μηχανικός, Κιάτο Κορινθίας, ΕΛΛΑΣ
111
Γάκης Δημήτριος, MBBS, MD, FHelCS, πρώην Διευθυντής Χειρουργικής κλινικής Μεταμοσχεύσεων ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
112
Γαλάνης Ανδρέας Β., Καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης, Πάτρα, ΕΛΛΑΣ
113
Γαλανός Δημήτριος, συνταξιούχος Γεωλόγος-Γεωχημικός, τ. Δντής, Αθήνα ΕΛΛΑΣ
114
Γαλούσης Ευάγγελος, πρώην Πρύτανης Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
115
Γαμβριάς Ἀντώνης, Μουσικός, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
116
Γαμβρός Ορέστης, Ομ. Καθηγητής ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
117
Γανώτης Νίκος Κ., Συνταξιούχος Τραπεζικός υπάλληλος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
118
Γαργαρέτας Χρήστος, Βιοπαθολόγος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
119
Γαρούφας Δημήτριος, Δικηγόρος, πρώην πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
120
Γελαδάρης Γεώργιος, Οδοντίατρος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
121
ΓερασόπουλοςΦώτης, Past Supreme President Pan-Macdonian Association ΗΠΑ – Canada, New York, ΗΠΑ
122
Γερολυμάτος Γρηγόρης Πλοίαρχος Ε.Ν. (συντ.) Αργοστόλι Κεφαλληνίας, ΕΛΛΑΣ
123
Γεωργάκης Δημήτριος, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων, Λάρισα, ΕΛΛΑΣ
124
Γεωργιάδης Γεώργιος, Υποστράτηγος ε.α., Πρόεδρος ΕΑΑΣ ΞΑΝΘΗΣ, Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός ΔΠΘ, Ξάνθη, ΕΛΛΑΣ
125
Γεώργιος Γεωργίου Υποστράτηγος ε.α Θεσσαλονίκη ΕΛΛΑΣ
126
Γεωργίου Παντελίτσα, ΕΔΙΠ ΕΜΠ, ΕΛΛΑΣ
127
Γεωργίου Πηνελόπη, Θεσσαλονίκη ΕΛΛΑΣ
128
Γεωργόπουλος Νένος, Emeritus professor of philosophy, Kent State University, Ohio, ΗΠΑ. Ομότιμος καθηγητής Πολιτικής θεωρίας, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, ΕΛΛΑΣ
129
Γεωργόπουλος Νικόλαος, Πολιτικός Μηχανικός, Θεσσαλονίκη
130
Γεωργουδάκης Ιωάννης, Μηχανολόγος Μηχανικός, Καθηγητής ΑΤΕΙ, Πάτρα, ΕΛΛΑΣ
131
Γιαγκόζης Φαίδων, Δημοσιογράφος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
132
Γιαγκόπουλος Γεώργιος, Συνταξιούχος Δημοσίου, Κιάτο, ΕΛΛΑΣ
133
Γιαλτουρίδης Γεώργιος, Επιχειρηματίας, Westwood, MA, ΗΠΑ
134
Γιαμπουράκης Δημήτριος, Ταξίαρχος αεροπορίας, ε.α. Κοκώνη Κορινθίας, ΕΛΛΑΣ
135
Γιαννακόπουλος Παντελής, Ταξίαρχος ε.α., ΕΛΛΑΣ
136
Γιάνναρης Αναστάσιος ιδιωτικός υπάλληλος, Αργυρούπολης, ΕΛΛΑΣ
137
ΓιαννιτσοπούλουΔέσποινα, Educator, Hellenic Imports Co., Houston, Texas ΗΠΑ
138
Γιαννόπουλος Δημήτρης, Δημοσιογράφος, Γλυφάδα, ΕΛΛΑΣ
139
Γιαννούλης Γεώργιος, Τοπογράφος-Μηχανικός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
140
Γιαννούλης Κωνσταντίνος, Αναισθησιολόγος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
141
Γιαντσούλης Δημήτριος Ι, . GCA-IIMPP-IPRP, Montreal, ΚΑΝΑΔΑΣ
142
Γιάπης Δημήτρης, Αξιωματικός λιμενικού σώματος ε.α., Περαια Θεσσαλονικης, ΕΛΛΑΣ
143
Γιατράκος Νικόλαος Ιδιωτικός Υπάλληλος Καλλιθέα, Αττικής ΕΛΛΑΣ
144
Γιουματζίδης Δημήτριος, Καθηγητής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, Έδεσσα, ΕΛΛΑΣ
145
Γιτσούλη Χριστοδούλα, δικηγόρος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
146
Γκάγκας Στέφανος, Συνταξιούχος, Hartford, Conn. ΗΠΑ
147
Γκανιάς Ιωάννης, Υποπτέραρχος ε.α., ΕΛΛΑΣ
148
Γκατζούλη Νίνα, Συνταξιούχος Καθηγήτρια, University of New Hampshire, ΗΠΑ
149
Γκατζούλης Βασίλειος, Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος, Ατομική Ενέργεια, US Navy ΗΠΑ
150
Γκατσώνης Θωμάς, Δικηγόρος, Θεσσαλονίκης, ΕΛΛΑΣ
151
Γκέρκα Ζωή, Ιατρός, διευθύντρια εργαστηρίου βιοπαθολογίας νοσοκ. Γιαννιτσών, ΕΛΛΑΣ
152
Γκιγκιλίνης Μιχαήλ, Πλοιοκτήτης, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
153
Γκίκα Κατερίνα Γεωλόγος Αθήναι, ΕΛΛΑΣ
154
Γκίκας Τριαντάφυλλος, Αξκός ε.α, Ηλεκτρολόγος Μηχ/κός ΕΜΠ, ΕΛΛΑΣ
155
Γκίμπα – Τσιαμπίρη Ολυμπία, πρώην Αντιπρύτανης ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
156
Γκιουρτζίδης Αλέξανδρος, συνταξιούχος υπάλληλος τράπεζας, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
157
Γκιουρτζίδης Γεώργιος, επιχειρηματίας, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
158
Γκιουρτζίδου Ελένη, επιχειρηματίας (MBA,) Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
159
Γκιουρτζίδου Σταματίνα, Οικιακή Οικονομία, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
160
Γκλαβάκης Ιωάννης, Γεωπόνος πρώην Ευρωβουλευτής, ΕΛΛΑΣ
161
Γκομπέλ Γιάννης, μεταφραστής, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
162
Γκορτσίλα Κατερίνα, ιδιωτική υπάλληλος εταιρείας RehabCare, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη,ΕΛΛΑΣ
163
Γκούζιας Κωνσταντίνος, Ναυπηγός-ΜηχανολόγοςΕΜΠ, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
164
ΓκρέϊΒασιλική, Real Estate Broker, Houston, Texas, ΗΠΑ
165
Γοδόσης Δημήτριος, Ειδ. Χειρουργός Παίδων, ΓΝ Παπαγεωργίου, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
166
Γονατάς Γεώργιος, Επισμηναγός, ε.α. Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
167
Γούδα Χριστίνα, Χημικός Μηχανικός & Θεολόγος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
168
Γούδας Ανδρέας, Υποστράτηγος ε.α., Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
169
Γούλας Βασίλειος, Συνταξιούχος Φαρμακοποιός, Κιάτο Κορινθίας, ΕΛΛΑΣ
170
Γούλας Λουκάς, Φαρμακοποιός, Κιάτο Κορινθίας, ΕΛΛΑΣ
171
Γούναρης Γεώργιος Ι, Ομ. Καθηγητής ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
172
Γούναρης Ιωάννης, Καθηγητής Μοριακής Βιολογίας, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Βόλος, ΕΛΛΑΣ.
173
Γούσιος Αστέριος, Επιχειρηματίας, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
174
Γραμματικάκη Εφηλένα, Μουσικός -Καθηγήτρια πιάνου, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
175
Γραμματικός Φίλιππος, Ομ. Καθηγητής Ιατρικής ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
176
Γρουσουζάκος Δημήτριος, Ταξίαρχος ε.α., Δήμος Θερμαϊκού, ΕΛΛΑΣ
177
Γρυπαίος Αντώνης, Διεθνολόγος-Αρθρογράφος, Μαρούσι, ΕΛΛΑΣ
178
Δάλμαρης Θεόδωρος, Μαθηματικός, Συγγραφέας, τ. Επιχειρηματίας, Σαρωνίδα Αττικής, ΕΛΛΑΣ
179
Δανιάς Ευάγγελος, Υποστράτηγος ε.α., Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΑΑΣ, ΕΛΛΑΣ
180
Δανίκας Γεώργιος, Ταξίαρχος ε.α., Μαθηματικός, Επιχειρησιακός Ερευνητής, Διδάκτωρ Πληροφορικής, ΕΛΛΑΣ
181
ΔαουτόπουλοςΓεώργος Μ.Sc., Ph.D.(Michigan State University, 1985) ΗΠΑ
182
Δαρδαβέσης Θεόδωρος, Καθηγητής Ιατρικής ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
183
Δάρδας Πέτρος, επεμβατικός Καρδιολόγος, διευθ. αιμοδυναμικού εργαστηρίου κλινικής Άγιος Λουκάς, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
184
Δασκόπουλος Αντώνιος, Επιχειρηματίας, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
185
Δασκοπούλου Στέλλα, MD, MSc, DIC, PhD Asso. Prof. Dep. of Medicine, Div. of Int. Medicine McGill University, ΗΠΑ
186
Δεβρής Κωνσταντίνος, Δημοτικός Σύμβουλος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
187
Δεληκάρη Αγγελική, Επίκουρη Καθηγήτρια, τμήματος Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
188
Δενδρινού Ευγενία, Καθηγήτρια Αγγλικής γλώσσας, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
189
Δερεκόπουλος Αναστάσιος, Έμπορος, Κιάτο , ΕΛΛΑΣ
190
Δημαρᾶς Νικόλαος Ἀθ., PhD, Ἐπίκουρος Καθηγητής ΤΕΙ, Πάτρα, ΕΛΛΑΣ
191
ΔημητρακάκοςΣτράτος, Owner G.C. Company, Houston,Texas, ΗΠΑ
192
Δημητρακάκου Κατερίνα, Δικηγόρος, Houston,Texas, ΗΠΑ
193
Δημήτρης Κυπριώτης, Ανώτατος Αξιωματικός ε.α, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
194
Δημητριάδης Αθανάσιος Χρ., Διευθ. Παθολογικού Τμήματος European Interbalkan Μedical center, Επίκ. Καθηγητής, Νεφρολογίας ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
195
Δημητριάδης Γεώργιος, σεφ, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
196
Δημητριάδης Εύαγγελος, Αρχιτέκτων-Πολεοδόμος, Ομ. Καθηγητής ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
197
Δημητριάδης Νικόλαος, ιστορικός, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
198
Δημητρίου Ειρήνη, MSc Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, τελειόφοιτος Νομικής Σχολής Σάλτσμπουργκ. Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
199
Δημόπουλος Γεώργιος, Ομ. Καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Βούλα Αττικής ΕΛΛΑΣ
200
Δημόπουλος Ιωάννης, Έμπορος, Κιάτο Κορινθίας, ΕΛΛΑΣ
201
Δημουλή Φρίντα, Πολιτική Αναλύτρια, Απόφοιτος Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Αττική, ΕΛΛΑΣ
202
Διακίδης Δημήτριος, διδάκτωρ Νομικής Σχολής ΑΠΘ, Επιτ. Διευθυντής Υπουργείου Πολιτισμού, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
203
Διαμαντίδης Γεώργιος, Υποπτέραρχος ε.α., Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
204
Διδάγγελος Παύλος, Παθολόγος Ογκολόγος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
205
Διδάγγελος Τριαντάφυλλος, Αναπληρωτής Καθηγητής Παθολογίας-Διαβητολογίας ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
206
Δοϊτσίνη Μαρία, καθηγήτρια φιλόλογος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
207
Δοϊτσίνης Νικόλαος, συνταξιούχος φιλόλογος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
208
Δοκιανός Σπύρος, Πρέσβης ε.τ., ΕΛΛΑΣ
209
Δόριζα Ιωάννα του Ιωάννου,καθηγήτρια φιλολογίας, Αγ.Παρασκευή,Αθήνα,ΕΛΛΑΣ
210
Δουδούμης Γεώργιος, πρώην οικονομικός διπλωμάτης, συγγραφέας, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
211
Δούκα Νίκη, Συντ. Δημοσίου, Κόρινθος, ΕΛΛΑΣ
212
Δούκογλου Τηλέμαχος, Προϊστάμενος Εργαστηρίων Ν.Κ. Τεχνολογιών Cosmote/OTE. ΕΛΛΑΣ
213
Δρακονταειδή Παναγιωτούλα, δημοσιογράφος – δημοσιολόγος, ΕΛΛΑΣ
214
Δράκος Στυλιανός, Υποστράτηγος ε.α., Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
215
Δρακωνάκης Ιωάννης Γ., Αντιστράτηγος ε α Επίτιμος Διοικητής 1ης Μεραρχίας , ΕΛΛΑΣ
216
Δρέλλας Θεόδωρος -Νεα-Τυρινθα-Ναυπλιου-21100- Υπγος-εα,ΕΛΛΑΣ
217
Δρίτσας Βασίλειος, Αυτοκινητιστής, Πάσιο Κορινθίας, ΕΛΛΑΣ
218
Δρίτσος Στέφανος, Ομοτ. Καθηγητής Πανεπ. Πατρών, ΕΛΛΑΣ
219
Δρυμούσης Γεώργιος, Ταξίαρχος ε.α., Χανιά, ΕΛΛΑΣ
220
Ελευθεριάδης Δημήτριος, Εργολάβος, Γέρακας, ΕΛΛΑΣ
221
Ελευθεριάδης Ιωάννης, Σχεδιαστής, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
222
Ελευθερίου Ελευθέριος, Ομ. Καθηγητής ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
223
Ερμείδης Χαρίλαος, πρόεδρος της Ένωσης Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του ΕΣΔΟΓΕ, Καλάβρυτα, ΕΛΛΑΣ
224
Ερωτοκρίτου Κρίτων, Ιατρός Παθολόγος, Λεμεσός, ΚΥΠΡΟΣ
225
Εσκιόγλου Παναγιώτης, Ομ. Καθηγητής Α.Π.Θ., Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
226
Ευαγγελίδης Ανδρέας, Υποστράτηγος ε.α., Αντιπρόεδρος Μακεδονικής Εστίας Αθηνών, ΕΛΛΑΣ
227
Ευαγγελινός Γιώργος, Εργοδηγός χημικός, Υπεύθ. Εργαστηρίων στο τμήμα Χημείας του ΑΠΘ., τέως πρ.ς της Πανελλ. Ομοσπ. (Π.Ο.Π.Α.Ε.Ι.), Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
228
Ευαγγελίου Χρήστος, Καθηγητής Φιλοσοφίας, Πανεπιστήμιο Τάουσον, Βαλτιμόρη, Μαίρυλαντ, ΗΠΑ
229
Ευαγγελόπουλος Παύλος, αγιογράφος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
230
Ευάγγελος Λιάμπας, Αντιστράτηγος ε.α., Ξάνθη, ΕΛΛΑΣ
231
Ευθυμιάδου Mαρία, oικιακά, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
232
Ευθυμιάδου Βασιλική, Πολιτικός Μηχανικός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
233
Ευθυμιάδου Ευδοκία, Ελεύθερη επαγγελματίας, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
234
Ευθυμιάδου-Παπασταύρου Σόνια, δασκάλα-συγγραφέας, ΕΛΛΑΣ
235
Ευθυμίου Αικατερίνη, ιδιωτ. Υπάλληλος, Κιάτο, ΕΛΛΑΣ
236
Ευθυμίου Μαρίκα, Συνταξιούχος-Στέλεχος Τραπέζης, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
237
Ευθυμίου Παύλος, Ομ. Καθηγητής ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
238
Εφραιμίδης Σταύρος, Ομ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
239
Ζαβιτσάνου Ιωάννα, Φιλόλογος, Κέρκυρα, ΕΛΛΑΣ
240
Ζαννόπουλος Σταύρος, Γεωπόνος, Κόρινθος, ΕΛΛΑΣ
241
Ζαρκάδας Νικόλαος,Υποστράτηγος ε.α., Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
242
Ζαχαρίας Γεώργιος Απόστρατος Ταξχος Ιπτάμενος της Π.Α Καλαμάτα, ΕΛΛΑΣ
243
Ζαχαριάς Χρήστος, Αντιδήμαρχος Κιάτου, Κιάτο, ΕΛΛΑΣ
244
Ζερβός Ιωάννης, Δικηγόρος, Αθήνα , ΕΛΛΑΣ
245
Ζήκος Χαρίλαος, πρόεδρος του Διαπολιτιστικού Συλλόγου Μακεδονία, Βιέννη, ΑΥΣΤΡΙΑ
246
Ζυγανιτίδης Γιάννης, Δρ. Γερμανικής Φιλολογίας, Μόναχο, Γερμανία
247
Ζυγούρης Κωνσταντίνος, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Καναδάς, Hall Py Toronto Ontario, Canada.
248
Ζώσης Αθανάσιος, συνταξιούχος Μαθηματικός – Φροντιστής, Περιγιάλι Λευκάδας, ΕΛΛΑΣ
249
Ηλιάδης Θεόφιλος, Ομ. Καθηγητής Ιατρικού τμήματος ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
250
Ηλιοπούλου – Γεωργουδάκη Ιωάννα, Βιολόγος- Περιβαλλοντολόγος, Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Πατρών, ΕΛΛΑΣ
251
Ηλιοπούλου Μαρία, Επιχειρηματίας, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
252
Ηλιοπούλου Μαρίνα, Συνταξιούχος Τραπεζης της Ελλάδος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
253
Θεοδωράτος Ιωάννης, Δημοσιογράφος, Γεωπολιτικός αναλυτής, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
254
Θεοδωρίδης Μανώλης, Κτηνίατρος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
255
Θεοδωρίδης, Δημήτριος , Ιατρός ΩΡΛ, Αλεξάνδρεια, ΕΛΛΑΣ
256
Θεοφανίδης Θεόφιλος,Ομ. ΚαθηγητήςΕΜΠ, Hon. Professor, University of Montreal και University of Reims, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
257
Θεοφανίδου Ευφροσύνη, Καθηγήτρια Αγγλικών, λογοτέχνης, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
258
Θεοχάρης Βασίλειος, Υποστράτηγος της ΕΛΑΣ ε.α., ΕΛΛΑΣ
259
Θεοχαρίδης Αθανάσιος, Ιατρός Γαστρεντερολόγος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
260
Θεοχαρίδης Δημήτριος Εφοπλιστής Βούλα, Αττική, ΕΛΛΑΣ
261
Θωμά Ελευθερία, Συνταξιούχος, Σαρακηνοί, Πέλλας, ΕΛΛΑΣ
262
Θωμαῒδης Βασίλειος, τέως άμισθος Καθηγητής Ορθοπεδικής, τέως διευθυντής Ορθοπεδικής κλινικής νοσοκ. Παναγία, ΕΛΛΑΣ
263
Θωμάς Γεώργιος, Συνταξιούχος, Σαρακηνοί Πέλλας, ΕΛΛΑΣ
264
Θωμάς Πέτρος, Αγρότης, Σαρακηνοί Πέλλας, ΕΛΛΑΣ
265
Ιγγλέσης Νικόλαος, Δημοσιογράφος, Συγγραφέας, Αθήνα, Ελλάς
266
Ιεραπετρίτης Δημήτριος, ΕΔΙΠ, Πάντειο Πανεπιστήμιο, ΕΛΛΑΣ
267
Ιντζεσίλογλου Γ. Νικόλαος, Ομ. Καθηγητής Νομικής ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
268
Ισαάκ Ιωάννης, Υποστράτηγος ε.α., Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
269
Ιωαννiδου- Kαρακούσογλου Θεοδώρα, Χειρουργός Οδοντίατρος, Μελίσσια Αττικής – ΕΛΛΑΣ
270
Ιωαννίδη Δανάη, Συνταξιούχος Καθηγήτρια, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
271
Ιωαννίδης Ιωάννης , Παθολόγος – Διαβητολόγος, Διευθ. Ά Παθολογικής Κλινικής Γ. Ν. Ν. Ιωνίας, ΕΛΛΑΣ
272
Ιωαννίδης Παναγιώτης, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής – Ιστορικός – Δ/ντης Γυμνασίου / Πανελληνιονίκης μαραθωνοδρόμος ΕΛΛΑΣ
273
Ιωαννίδης Πάνος, Νομικός, Πρόεδρος Κίνησης για Ελευθερία & Δικαιοσύνη ΕΛΛΑΣ
274
Ιωαννίδης Θωμάς, Υποστράτηγος ε.α., ΕΛ.ΑΣ., Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
275
Ιωαννίδου Αντιγόνη, Εκπαιδευτικός -Πολιτικός Επιστήμων, Συγγραφέας, ΕΛΛΑΣ.
276
Ιωάννου Θεοδοσία, Χολαργός, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
277
Ιωάννου Πέτρος, Καθηγητής, University of Southern California, ΗΠΑ
278
Ιωσηφίδης Υπάτιος, Χημικός-Συγγραφέας, Γενικός Γραμματέας Ε.Λ.Β.Ε., Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
279
Καδογλου Τριανταφυλλιά , Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Α.Π.Θ., Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
280
Καϊάφα Γεωργία Δ., Επίκουρη Καθηγήτρια Αιματολογίας Α.Π.Θ. Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, ΕΛΛΑΣ
281
Καϊμακάμης Βασίλειος, Καθηγητής ΤΕΦΑΑ-ΑΠΘ, Συγγραφέας, ΕΛΛΑΣ
282
Καΐπης Δημήτριος, Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ, Αίγιο, ΕΛΛΑΣ
283
Κακαδιάρης Ιωάννης, Professor of Computer-Science, University of Houston, Texas, ΗΠΑ
284
Κακάλης Χρήστος, Επίτιμος πρόεδρος Εφετών Διοικητικών δικαστηρίων, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
285
Κακογεωργίου Αλέξανδρος, πρόεδρος του Συλλόγου Μαραθωνίων Μακεδονίας, ΕΛΛΑΣ
286
Κακογεωργίου Αριστοτέλης, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
287
Κακούλη Θωμαϊς, PhD, Αν. Καθηγ., Βιοτεχνολογία Περιβάλ., Institute of Technology Carlow. Πρόεδρος Ελληνορθοδόξων Ιρλανδίας, ΙΡΛΑΝΔΙΑ
288
Καλάη Μαριάνα, Νοσηλεύτρια, Περαία, ΕΛΛΑΣ
289
Καλαμίτσης Σωτήριος, δικηγόρος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
290
Καλαμπάκος Χρήστος, Ιατρός, Σέρρες, ΕΛΛΑΣ
291
Καλαμπαλίκας Γεώργιος, Ιατρός ΩΡΛ, Βέροια, ΕΛΛΑΣ
292
Καλαμπαλίκας Ευάγγελος, Γεν. Αρχίατρος ε.α., Βέροια, ΕΛΛΑΣ
293
Καλαμπαλίκας Ιωάννης, Φαρμακοποιός, Βέροια, ΕΛΛΑΣ
294
Καλαφατίδου Γραμματική, Συνταξιούχος Δικηγόρος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
295
Καλαχάνης Π. Φώτιος, Αντιστράτηγος ε.α., Π.Σ, ΕΛΛΑΣ
296
Καλλέας Νικόλαος, Αντιστράτηγος ε.α. Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
297
Καλλιαρέκου Λιλλή, Export Manager Europe for an American tire Company, Filadelphia, ΗΠΑ
298
Καλλιντζή Καλλιόπη, Καρδιολόγος, τέως Υποδιευθυντής ΙΚΑ, Αργυρούπολη, Αττική, ΕΛΛΑΣ
299
Καλλιπολίτου Ιουλία, Επαναορθωτικός Χειρουργός, Θεσσαλονίκη ΕΛΛΑΣ
300
Καλογεράκης Γεώργιος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
301
Καλφόπουλος Βασίλειος, Δικηγόρος, τέως Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης, ΕΛΛΑΣ
302
Καμάκας Κωνσταντίνος, Πολιτικός Μηχανικός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
303
Καμπά Γραμματική, Συνταξιούχος Συμβολαιογράφος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
304
Καμπάς Γεώργιος, Δικηγόρος, ΜΔΕ Δημ. Δικαίου ΑΠΘ, ΜΔΕ Ιδιωτι. Δικαίου ΔΠΘ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
305
Καμπάς Δημήτριος, Συνταξιούχος δικηγόρος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
306
Καμπάς Κωνσταντίνος, Δικηγόρος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
307
Καμπόσος Δημήτριος, Δήμαρχος Άργους, ΕΛΛΑΣ
308
Καμπούρη-Βαμβούκου Μ, Καθηγήτρια Αρχιτεκτονικής Σχολής ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
309
Καμπούρης Ιωάννης, Οικονομολόγος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
310
Καμπούρης Χρήστος, Εκπαιδευτικός, Θεσσαλονικη, ΕΛΛΑΣ
311
Καμπούρογλου Δημήτριος, Καρδιολόγος, Διευθυντής ΕΣΥ, Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, Θεσσαλονίκη , ΕΛΛΑΣ
312
Καμτσίκι Σταυρούλα, Ιατρός-Ακτινοδιαγνώστης, Δράμα, ΕΛΛΑΣ
313
Κανδαράκης Αρτέμιος, Οφθαλμίατρος τ. Διευθυντής Οφθαλμιατρείου Αθηνών, ΕΛΛΑΣ
314
Καπετανάκης Εμμανουήλ, Εκπαιδευτικός, Ηράκλειο Κρήτης, ΕΛΛΑΣ
315
ΚαπετανάκηςΛεωνίδας, President CEO – ΗΠΑ, Houston,Texas, ΗΠΑ
316
Καπετάνος Δημήτριος, Υποστράτηγος ε.α., Ν. Πέραμος Αττικής, ΕΛΛΑΣ
317
Καρά Μαίρη, συγγραφέας, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
318
Καραβαζάκης Νικόλαος, Αρθρογράφος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
319
Καραγιάννη Δέσποινα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Μάρκετινγκ, Πανεπιστήμιο Πατρών, ΕΛΛΑΣ
320
Καραγιάννη Δέσποινα, Παθολόγος-Διαβητολόγος, πρώην Διευθύντρια ΕΣΥ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
321
Καραγιάννης Αλέξανδρος, Ταξίαρχος ε.α., Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης ,ΕΛΛΑΣ
322
Καραγιάννης Βασίλειος, Ομ. Καθηγητής ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
323
Καραγιαννόπουλος Θαλής, δικηγόρος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
324
Καραδημητρόπουλος Ιωάννης, Σχης ε.α., Μηχανολόγος/Ελεκτρολόγος ΕΜΠ, MASTER in computer Science, ex Head of Schengen Management Unit, ΕΛΛΑΣ
325
Καραθάνος Ιωάννης, Σμήναρχος ε.α., Θερμαϊκός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
326
Καραΐσκος Δημήτριος, Υποστράτηγος ΕΑ, Άγιος Αντώνιος, Βασιλικά, Θεσσαλονίκης, ΕΛΛΑΣ
327
Καραΐσκος Κώστας, εκπαιδευτικός, Παράταξη Πολιτών ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, Κομοτηνή, ΕΛΛΑΣ
328
Καραϊσκου Βαβουλιώτη Μαρία., Ταξίαρχος Ν. Άγιος Αντώνιος, Βασιλικά Θεσσαλονίκης, ΕΛΛΑΣ
329
Καρακατσάνης Θεόκλητος Σ., Επίκουρος Καθηγητής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Τμήμα Μηχανικών, Παραγωγής & Διοίκησης, ΕΛΛΑΣ
330
Καρακούσογλου Μαρία, Χειρουργός Οδοντίατρος, Μεταπτυχιακή φοιτήτρια Οδοντιατρικής, San Antonio, Texas, ΗΠΑ
331
Καρακούσογλου Ουρανία- Ελένη, Μουσικός, phd Cellist, University of Austin – Texas, ΗΠΑ
332
Καρακούσογλου Στεφανια, Xειρουργός Oδοντίατρος, Νέο Ψυχικό – ΕΛΛΑΣ
333
Καρακωστάνογλου Βενιαμίν, Διεθνολόγος, Λέκτωρ Νομικής ΑΠΘ,πρώην αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης, ΕΛΛΑΣ
334
Καρακώστας Αθανάσιος, Αντιστράτηγος ε.α. Παπάγου, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
335
Καραλέξης Σωτήριος, member Monroe order of AHEPA chapter 75. Veteran US army. New Jersey military veterans, retired manufacturing plant manager. New Jersey ΗΠΑ
336
Καραλή Νεκταρία, Νοσηλεύτρια Π.Ε., Προϊσταμένη Χειρουργείου, Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας, ΕΛΛΑΣ
337
Καραμάτσκος Θεόδωρος, μέλοςτου Orthodox Cristian Mission Center, Chicago, ΗΠΑ
338
Καραμήτσος Δημήτριος, Ομ. Καθηγητής Ιατρικού Τμήματος ΑΠΘ, συγγραφέας, ΕΛΛΑΣ
339
Καραμήτσος Θεόδωρος, Καρδιολόγος, Επίκουρος Καθηγητής Ιατρικού Τμήματος ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
340
Καραμήτσου Δέσποινα, Εκπαιδευτικός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
341
Καραμολέγκος Ιωάννης, οικονομολόγος,επειχηρηματίας, Μέγαρα, ΕΛΛΑΣ
342
Καραμπελιάς Γεώργιος, Πολιτικός Αναλυτής, Συγγραφέας, Εκδότης, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
343
Καρανάσιος Γεωργιος, Συνταξιούχος ΤΣΜΕΔΕ, Χαλανδρι Αττικής, ΕΛΛΑΣ
344
Καρανάσιου Δώρα, Ελεύθερος Επαγγελματίας, Ραφήνα, Πικέρμι, ΕΛΛΑΣ
345
Καραπαναγιώτης Κωνσταντίνος, Χειρουργός μαστού, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
346
Καράσης Μαριάνος, Ακαδημαϊκός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
347
Καρατζάς Νικόλαος, Ομ. Καθηγητής Ιατρικού Τμήματος ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
348
Καρατζίκος Αθανάσιος, Αντιστράτηγος ε.α., Επίτιμος Α’ υπαρχηγός ΓΕΣ, πτυχιούχος Νομικής, ΕΛΛΑΣ
349
Καράτζιος Χρήστος, Παμμακεδονικής Ένωσης Καναδά. CANADA
350
Καραφωτιάς, Παναγιώτης, τ. Διευθύνων Σύμβουλος του Γραφείου του ΟΗΕ για Ελλάδα , Κύπρο και Ισραήλ, Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων. ΕΛΛΑΣ
351
Καραχάλιος Διονύσιος Δικηγόρος , Αγία Παρασκευή, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
352
Καρβανά Ευμορφία, Μαία, Βέροια, ΕΛΛΑΣ
353
Καρβανά Θεολογία, Εκπαιδευτικός, Βέροια, ΕΛΛΑΣ
354
Καρμπόνης Ιωάννης, Χειρουργός ΩΡΛ, διδάκτωρ ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
355
Καρπούζης Νικόλαος, Γραφίστας, κάτοικος Αθηνών, ΕΛΛΑΣ
356
Καρτέρης Μιχάλης, Ομότιμος Καθηγητής ΑΠΘ , Ελλάς
357
Κασσαβέτης Γεώργιος, Επισμηναγός ε.α., κυβερνήτης Ολυμπιακής Αεροπορίας, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
358
Καταβίλης Σταύρος, τέως ανώτερος υπάλληλος ΟΤΕ, Ξάνθη, ΕΛΛΑΣ
359
Κατέχης Κωνσταντίνος, Επιβλέπων Μηχανικός Δημοσίων Έργων, Jacobs Engineering, New York, ΗΠΑ
360
Κατούδης Ευάγγελος, Πράκτορας ΟΠΑΠ, Λάρισα, ΕΛΛΑΣ
361
Κατράνας Δημήτριος, Συνταξιούχος Τραπεζικός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
362
Κάτρης Ηλίας, Αντιπτέραρχος ε.α., ΕΛΛΑΣ
363
Κατσαφάδου Αθηνά, Δικηγόρος, τέως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, Πειραιάς, ΕΛΛΑΣ
364
Κατσίνης Παναγιώτης πρώην Δήμ. υπάλληλος Αδελαίδα, AUSTRALIA
365
Κατσιφαράκης Κ.Λ., Καθηγητής Α.Π.Θ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
366
Καυκάλας Κωνσταντίνος, Michigan, ΗΠΑ
367
Καφρίτσας Ιωάννης Αθ, Χημικός, τέως πανεπιστημιακός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
368
ΚαφφέςΝικόλαος, Educator, Houston, TX, ΗΠΑ
369
Καχριμανίδης Κωνσταντίνος, Συνταξιούχος Οφθαλμίατρος, Βέροια, ΕΛΛΑΣ
370
Καχριμανίδου Μελίνα, Επίκουρη καθηγήτρια Μικροβιολογίας ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
371
Καχριμανίδου Όλγα, τέως Λογίστρια, Βέροια, ΕΛΛΑΣ
372
Καψάλας Δημήτριος, Οικονομολόγος, Δημοσιογράφος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
373
Καψάλης Τρύφων, Συνταξιούχος, Houston, Texas, ΗΠΑ.
374
Καψή-Γάκη Καίτη, Πρόεδρος Συνδέσμου Γυναικών Θεσσαλονίκης-Μακεδονίας στην Αθήνα, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
375
Καψωμένος Αντώνιος, Συνταξιούχος Επίκουρος Καθηγητής ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
376
Κελεσίδης Βασίλειος,Καθηγητής & Πρόεδρος τμ. ΜηχανικήςΠετρελαίου, Khalifa University of Science and Technology, ΗΑΕΜΙΡΑΤΑ
377
Κέλλης Νικόλαος, Κτηματίας, Βασιλικό Κορινθίας, ΕΛΛΑΣ
378
Κεμπφ-Δημητριάδου Σοφία, Aρχαιολόγος, Tübingen, GERMANY
379
Κεραμιδά Πηνελόπη, Συνταξιούχος Βιοπαθολόγος, πρώην Επίκουρη Καθηγήτρια Εργαστηρίου Υγιεινής Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
380
Κεραμίδας Γεώργιος, πρώην διευθ. Παθολογοανατομικού εργ. Θεαγενείου Νοσοκομείου, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
381
Κεραμιδάς Γεώργιος, Συνταξ. Δημοδιδάσκαλος, ιστοριοδίφης, Σάπες, ΕΛΛΑΣ
382
Κεφαλά Αγλαΐα, Τεχνικός χειροποίητου κοσμήματος- Ποιήτρια, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
383
Κεφαλά Φανούλα, έμπορος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
384
Κεχαγιόγλου Άρης, Ομ. Καθηγητής ΑΠΘ, χημικός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
385
Κίτου Θέκλα, Σκηνοθέτης, Κύπρος- ΕΛΛΑΣ
386
Κλαδά Ανδρομάχη, Συνταξιούχος, Θεσσαλονίκη. Ελλάδα
387
Κλάδη Μαριάνθη, πρώην Επίκουρος καθηγήτρια, Πάντειο Πανεπιστήμιο, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
388
Κλαϊτζάκη Ζαφειρία, Ιδιωτικός Υπάλληλος, Dublin, Ireland, ΕΛΛΑΣ
389
Κλήρος Γεώργιος, Αναπληρωτής Καθηγητής Σχολής Ικάρων, Δεκέλεια Αττικής, ΕΛΛΑΣ.
390
Κλητοράκης Δημήτριος Συνταξιούχος Τραπεζικός, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
391
Κοζυράκης Εὐμένιος, Συνταξιούχος Πολιτικός Μηχανικός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
392
Κολλάτος Γεώργιος, Υποστράτηγος ε.α., Θεσσαλονίκη ΕΛΛΑΣ
393
Κομβούτης Μιλτιάδης, Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ – Λιμενολόγος, Μυτιλήνη, ΕΛΛΑΣ
394
Κομπορόζος Μ. Βασίλειος, Καθηγητής Αγγλικών- Μεταφραστής, Αγρίνιο, ΕΛΛΑΣ
395
Κονοφάου Ελένη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
396
Κονταρίνης Πέτρος, συνταξιούχος τραπεζικός, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
397
Κοντέλης Ευριπίδης, Στατιστικός-Οικονομολόγος, Βριλήσσια-Αττική, ΕΛΛΑΣ
398
Κόντη Σοφία του Γεωργίου Συνταξιούχος Δασκάλα, ΕΛΛΑΣ
399
Κόντης Δημήτριος του Ιωάννου Αντιναύαρχος Λ.Σ. εα Επίτιμος Β Υπαρχηγός Λιμενικού Σώματος, ΕΛΛΑΣ
400
Κόντης Ιωάννης, Υποστράτηγος ε.α., Πτυχ. Οικονομ. ΑΠΘ, Πτυχ. Ιστορίας-Εθνολογίας ΔΠΘ, Πτυχ. Αν.Ακαδημία ΓΕΕΔ Ρωσίας, ΕΛΛΑΣ
401
Κοντογιαννίδης Νικόλαος,PhD, PE Electrical Engineer, Jacksonville, Florida, ΗΠΑ
402
Κοντογούρης Πέτρος, Επιχειρηματίας, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
403
Κόντος Ιωάννης, Ομ. Καθηγητής Τεχνητής Νοημοσύνης, Πανεπιστημίου Αθηνών, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
404
Κόπελας Γεώργιος Οικονομολόγος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, ΕΛΛΑΣ
405
Κοραντής Ιωάννης, Πρέσβης της Ελλάδος ε.τ., ΕΛΛΑΣ
406
Κορδομενίδης Ευθύμιος, Επιχειρηματίας, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
407
Κορδομενίδης Κωνσταντίνος, Πρώην Βιομήχανος, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
408
Κόρκας Κωνσταντίνος, Αντιστράτηγος ε.α., Επίτιμος Διοικητής Στρατιάς
409
Κόρος Άγγελος, Συνταξιούχος, Τορόντο, ΚΑΝΑΔΑ,
410
Κορωναίος Ιωάννης Αρχιμηχανικός Ε.Ν. Βούλα, Αττική, ΕΛΛΑΣ
411
Κορωναίος Ιωάννης, Αρχιμηχανικός Ε.Ν., Βούλα Αττικής, ΕΛΛΑΣ
412
Κούγιας Παναγιώτης, Συνταξιούχος, τέως Διευθυντής ΕΣΥ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
413
Κουγιουμτζόγλου Δημήτριος, εκπαιδευτικός – φιλόλογος, Καβάλα, ΕΛΛΑΣ
414
Κουζόνης Anthony, Past Supreme President of A.H.E.P.A., Houston, Texas, ΗΠΑ
415
Κουιμτζής Θεμιστοκλής, Ομ. Καθηγητής ΑΠΘ, πρώην Διευθυντής Εργαστηρίου Μελέτης μολύνσεως του Περιβάλλοντος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
416
ΚουκάτσικαΑθανασία, Contract Manager RESCAM Co., Houston, Texas, ΗΠΑ
417
Κούκης Σπυρίδων, Αντιστράτηγος ε.α., Επίτιμος Διοικητής Γ’ΣΣΜ, ΕΛΛΑΣ
418
Κούκουρα Ευγενία, Ξεναγός, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
419
Κουμάκης Λεωνίδας, Νομικός, Συγγραφέας, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
420
Κουνναμάς Γρηγόριος, Ναυπηγός Μηχανολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π., Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
421
Κουννάς Γεώργιος Μαθηματικός / Logistics Director/ Συν/νος Αθήνα-ΕΛΛΑΣ
422
Κουπίδης Γεώργιος, Οφθαλμίατρος, Βέροια, ΕΛΛΑΣ
423
Κουπίδης Δημήτριος, Καρδιολόγος, Βέροια, ΕΛΛΑΣ
424
Κουπίδου Τριανταφυλλιά, Αναισθησιολόγος, Βέροια, ΕΛΛΑΣ
425
Κουρκούτας Γεώργιος, Φιλόλογος, ΕΛΛΑΣ
426
Κουρούμαλης Ηλίας, Ομ. Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Παν.επιστημίου Κρήτης, ΕΛΛΑΣ
427
Κούρτογλου Γεώργιος, Δρ. ΑΠΘ, Παθολόγος-Διαβητολόγος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
428
Κουτίτας Χριστόφορος, Ομ. Καθηγητής ΑΠΘ, πρώην κοσμήτωρ Πολιτεχνικής Σχολής ΑΠΘ,Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
429
Κουτρής Θεόδωρος, Ελεύθερος Επαγγελματίας, Ραφήνα, Πικέρμι,, ΕΛΛΑΣ
430
Κουτρής Νικόλαος, Ιδιωτικός Υπάλληλος, Dublin, Ireland, ΕΛΛΑΣ
431
Κουτρής Σταύρος, Αντιστράτηγος ε.α., Ραφήνα, Πικέρμι,, ΕΛΛΑΣ
432
Κουτρή-Τελιανίδου Παρασκευή, Ταξίαρχος ε.α., Ραφήνα, Πικέρμι, ΕΛΛΑΣ
433
Κουτρουτσόπουλος Γεώργιος, Συνταξιούχος Οικονομολόγος, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
434
Κουτσοπούλου Διονυσίας, μητέρα 2 παιδιών, άνεργη, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
435
Κουτσούκος Χρίστος, Σμχος ΠΑ ε.α. Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
436
Κράββας Νικόλαος, τέως Δήμαρχος Χαλάστρας, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
437
Κρανιδιώτης Αριστείδης, Υποστράτηγος ε.α., Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ, ΕΛΛΑΣ
438
Κρασανάκης Εμμανουήλ, Αντιστράτηγος ε.α., Πολιτικός Μηχανικός, Msc Management Science, ΕΛΛΑΣ
439
Κρέσπης Κωνσταντίνος, Μηχανολόγος ΕΜΠ, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
440
Κρήτας Σπύρος, Καθηγητής ΑΠΘ, ΕΛΛΑΣ
441
Κυπριώτης Διονύσιος, Δάσκαλος – Μαθηματικός, Τραγανό Ηλείας, ΕΛΛΑΣ
442
Κυριαζής Νικόλαος, Ταξίαρχος ε.α., Συγγραφέας-Γεωμέτρης-Ερευνητής, Θεσσαλονίκη ΕΛΛΑΣ.
443
Κυριακίδης Πλάτων, πρέσβυς ε.τ., Λευκωσία, ΚΥΠΡΟΣ
444
Κυριακού Γεώργιος, Καθηγητής Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ΕΛΛΑΣ
445
Κυρίζογλου Λάζαρος, Δήμαρχος Αμπελοκήπων- Μαινεμένης, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
446
Κωνσταντινίδης Ανέστης τ.Δικηγόρος-Πανεπιστημιακός, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
447
Κωνσταντινίδης Κων., πρ.Διοικ.ΥΠΑ Msc. Natural Disaster HCAA representative to JARUS at HCA ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΣ
448
Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος, Ηλεκτρ. Μηχανικός, π. Δκτής ΥΠΑ, Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
449
Κωνσταντινίδης Σταύρος, Επιχειρηματίας, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
450
Κωνσταντινίδης Χρήστος ελ.επαγγελματιας, Χαλανδρι , Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
451
Κωνσταντινίδου Α. Ελένη -΄Ισις, Ομ. Καθηγήτρια Γεωπονίας ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
452
Κωνσταντινίδου Αναστασία, Προϊσταμένη Τμήματος Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, ΕΛΛΑΣ
453
Κωνσταντίνου Κωνσταντίνα,Τραγουδίστρια, Μουσικός, ΕΛΛΑΣ
454
Κωστόπουλος Δημήτριος, Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου