Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Ξεσηκωμός μαθητών για την Μακεδονία: Στη γραμμή ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ!


Φωτο: eleftherostypos.gr
Κι εκεί που λέγαμε ότι η ΝΔ έμαθε από τα λάθη της κι άλλαξε στάση για το Μακεδονικό, έχυσε πάλι την καρδάρα με το γάλα.

Αφορμή αυτή τη φορά, η θέση της για τον μαθητικό ξεσηκωμό για την Μακεδονία, όπου τόσο ο πρόεδρός της όσο κι ο αντιπρόεδρος κινούνται στη γραμμή που χάραξε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Με δημόσιες τοποθετήσεις τους και οι δύο επί της ουσίας λένε τα ίδια με τους εθνομηδενιστές που ξεπούλησαν την Μακεδονία με αντάλλαγμα την επίπλαστη έξοδο από τα μνημόνια. Καταδικάζουν δηλαδή το μαθητικό – πατριωτικό κίνημα αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρόκειται για εθνικιστές που υποκινούνται από χρυσαυγίτες.
Έλεος κύριοι της ΝΔ!!! Τα αμούστακα 15χρονα φασίστες; Μόνο τις φωτογραφίες να βλέπατε από τις κινητοποιήσεις είμαστε σίγουροι ότι θα αναθεωρούσατε και θα στηρίζατε αυτή την άδολη αγάπη για την πατρίδα από την νεολαία της, την οποία οι εθνικοί μειοδότες επιχειρούν να καταστείλουν επειδή προσπάθησαν να την εκμεταλλευτούν κάποια χρυσαύγουλα.
Προφανώς δεν έχετε αντιληφθεί ότι με την ακατανόητη κίνησή σας όχι μόνο δίνετε πάτημα στους απάτριδες να συνεχίσουν απτόητοι τα βρώμικα σχέδιά τους για σμίκρυνση της Ελλάδας, αλλά φτύνετε κατάμουτρα όλο τον πατριωτικό κόσμο που έχει εναποθέσει τις ελπίδες του για την σωτηρία της εθνικής ακεραιότητας στη ΝΔ.
Πολύ φοβούμαστε ότι αν δεν αλλάξετε άρδην στάση, ενδεχομένως η δυσαρέσκεια των πατριωτικών δυνάμεων να εκφραστεί στην κάλπη. Κι όπως έχουμε γράψει πολλάκις, μόνο με την ψήφο τους θα μπορέσετε να εξασφαλίσετε την αναγκαία αυτοδυναμία ώστε να απαλλαγεί ο τόπος από την υποτιθέμενη αριστερά που εξαθλίωσε τη χώρα και τον λαό της με μοναδικό γνώμονα την διατήρηση της εξουσίας.
Συνεπώς, το αγκάλιασμα του μαθητικού – πατριωτικού κινήματος είναι μονόδρομος για να σας αγκαλιάσουν και οι υπόλοιποι πατριώτες μπας και καταφέρουμε στο τέλος όλοι μαζί να σώσουμε την λαβωμένη πατρίδα.
Σταματήστε πια τις πολιτικές κορεκτίλες. Έχουμε πόλεμο και οσονούπω θα δοθεί η μητέρα των μαχών. Και δεν διαθέτουμε την πολυτέλεια να την χάσουμε.

Ξυπνήστε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου