Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Κατά μέτωπο επίθεση Πούτιν στον Οικουμενικό Βαρθολομαίο “πήρες λεφτά;” “έρχεται αίμα στο Κίεβο”

http://epanastasilae.blogspot.com/2018/12/blog-post_76.html
Αυτές δεν είναι κατηγορίες , είναι πύραυλοι με πυρηνική γόμωση. Ο ιστορικός των ημερών μας θα γράφει «πριν τον πυρηνικό πόλεμο προηγήθηκε ο πνευματικός» και φυσικά θα λέει την αλήθεια. Όπως αυτά που συμβαίνουν τούτες τις ώρες προειπώθηκαν  από το 1950 -Αγίου Λαυρεντίου του Chernigov (+ 1950)
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
 Δεν πέρασαν λίγα 24ωρα που γράφαμε «Έσκασε νέο  Τσερνομπί ». Η ΠΑΝΑΓΙΑ να μας βοηθήσει. Οι παρακάτω δηλώσεις σήμερα δείχνουν αυτό.
ΠΟΥΤΙΝ ««τα χρήματα αποτέλεσαν κλειδί για την απόφαση του Βαρθολομαίου να στηρίξει την αυτοκεφαλία στην Ουκρανία».

ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΡΟΜΦΑΙΑ
"Αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Ορθοδοξία της Ουκρανίας είναι ακατανόητο" - δήλωσε ο Πρόεδρος της Ρωσίας κ. Βλαντιμίρ Πούτιν, πριν από λίγο στην ετήσια συνέντευξη τύπου που παραχώρησε.

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας ερωτηθείς για την κατάσταση στην Ουκρανία τόνισε: "Εδώ είναι μια άμεση παρέμβαση στην Εκκλησία και την θρησκευτική ζωή. Αυτό δεν συνέβη ποτέ, ούτε στις μέρες της Σοβιετικής Ένωσης. Δυστυχώς, συμβαίνει σήμερα στην Ουκρανία! Η Κωνσταντινούπολη δημιούργησε μια ενωμένη εκκλησιαστική κοινότητα".

«Δεν έχουν καμία σχέση με τη θρησκεία και τη θρησκευτική ελευθερία. Οι λόγοι είναι καθαρά πολιτικοί», πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Ρωσίας.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο Πούτιν, η Ουκρανική Ορθόδοξη Εκκλησία του Πατριαρχείου Μόσχας είναι απολύτως ανεξάρτητη, υπάρχει μόνο πνευματική σχέση μεταξύ των Εκκλησιών Ρωσίας και Ουκρανίας.

Αναφερόμενος στα κίνητρα της παραχώρησης Αυτοκεφαλίας σε μια Ουκρανική Εκκλησία, ο Πρόεδρος της Ρωσίας εκτίμησε πως «τα χρήματα αποτέλεσαν κλειδί για την απόφαση του Βαρθολομαίου να στηρίξει την αυτοκεφαλία στην Ουκρανία».

Επίσης σύμφωνα με τον Ρώσο ηγέτη, σε όλη αυτή την κατάσταση υπάρχει σοβαρή παραβίαση των θρησκευτικών ελευθεριών.¨ https://www.romfea.gr

Ο πρόεδρος Πούτιν δεν μπορεί να αφήνει τέτοιες κατηγορίες να αιωρούνται αν δεν τις τεκμηριώσει με στοιχεία, καθότι η σοβαρότητα τους προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Στις παραπάνω δηλώσεις του ο ΠΟΥΤΙΝ ανησυχεί και  για αιματηρές βιαιότητες το επόμενο διάστημα στη Ουκρανία.

"Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι η ανακατανομή της περιουσίας που έχει ξεκινήσει, η οποία όμως μπορεί να αποβεί αιματηρή. Λυπάμαι για τους ανθρώπους που υπερασπίζονται τα συμφέροντά τους, διότι είναι τελείως ανυπεράσπιστοι " - κατέληξε ο Πρόεδρος Πούτιν.

Να πως περιεγράφηκαν όλα αυτά το 1950 από τον Άγιο  Λαυρέντιο  του Chernigov (φώτο)
«Όταν μια μικρή ελευθερία έρθει και ανοίξουν και αποκαταστήσουν τις εκκλησίες και τα μοναστήρια, τότε θα εμφανiστούν όλα τα είδη των ψευδών διδασκαλιών! Δαίμονες, μυστικιστές και άθεοι (Καθολικοί, Ουνίτες, αυτο-χειροτονημένοι Ουκρανοί, και άλλοι) θα πάρουν τα όπλα και θα πολεμήσουν ενάντια στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρως, ενάντια στην ενότητα και την καθολικότητα της με αγριότητα. Μια άθεη κυβέρνηση θα στηρίξει τους αιρετικούς και έτσι θα αρπάξει εκκλησίες από την Ορθόδοξη και θα σφάξει τους πιστούς. Στη συνέχεια, ένας Μητροπολίτης Κιέβου (ανάξιος του ονόματος), μαζί με τους ομοϊδεάτες τους επισκόπους και ιερείς θα ταρακουνήσει τη Ρωσική Εκκλησία στον πυρήνα της. Η ανομία του θα φοβίσει και θα καταπλήξει τον κόσμο ολόκληρο. Ο ίδιος θα καταλήξει σε αιώνια καταδίκη σαν τον Ιούδα. Ωστόσο, όλες αυτές οι συκοφαντίες του πονηρού και οι ψευδείς διδασκαλίες θα εξαφανιστούν στη Ρωσία και θα υπάρξει μια ενωμένη Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρωσίας.»https://www.ekklisiaonline.gr

Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ σε όλους μας

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου