Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Bομβιστική επίθεση στον ΣΚΑΪ: Υπάρχει παρακράτος στην Ελλάδα;


Του Factor X Jr.
(Ανανεωμένο)Τόνους μελάνι έχουμε χύσει για το ιδιαίτερο θέμα της τρομοκρατίας.
Κι αυτό που αποδείχθηκε ήταν ότι πίσω από τον υποτιθέμενο λαϊκό αγώνα των υποτιθέμενων τρομοκρατών που υποτίθεται ότι μάχονταν για τα συμφέροντα του λαουτζίκου κρύβονταν συμφέροντα μυστικών υπηρεσιών.

Μπορεί φέρ' ειπείν τόσο η 17Ν όσο κι ο ΕΛΑ στα σπάργανά τους να ήταν «γνήσιες λαϊκές» οργανώσεις «αντίστασης», ωστόσο στη συνέχεια διαβρώθηκαν από μυστικές υπηρεσίες (διεθνείς και εγχώριες) εξυπηρετώντας εκούσια ή ακούσια τα συμφέροντά τους.
Αυτή είναι η πραγματικότητα και θα την υποστηρίζουμε μέχρι να παγώσει η κόλαση.
Τα υπόλοιπα είναι για λούμπεν ονειροπόλους που βλέπουν μια άδολη επαναστατικότητα πίσω από τις συγκεκριμένες οργανώσεις θεωρώντας ότι οι σημερινές συνεχίζουν τον «αγώνα» και υποδυόμενοι τον Τσε προσπαθούν να ρίξουν καμιά γκόμενα.
Δεν ξέρουμε αν υπάρχουν ακόμη γκόμενες που να συγκινούνται με τέτοιες... επαναστατικές αρλούμπες, ωστόσο είμαστε σίγουροι ότι το παρακράτος με την ευγενική χορηγία των μυστικών υπηρεσιών συνεχίζει το θεάρεστο έργο του όπως άλλοτε.
Μπορεί οι σημερινοί τρομοκράτες να μην έχουν την «αίγλη», την «οργάνωση» και την «αποτελεσματικότητα» των προγενέστερων όμως την «δουλειά» τους την κάνουν άψογα.
Όπως και τότε έτσι και σήμερα επιλέγουν συγκεκριμένους στόχους για να πετύχουν συγκεκριμένα αποτελέσματα.
Αν εξετάσει κάποιος λεπτομερώς την επιλογή σχεδόν όλων των στόχων των «Ελλήνων τρομοκρατών» θα διαπιστώσει ότι από πίσω κρύβονταν σκοπιμότητες.
Για παράδειγμα γιατί η 17 Νοέμβρη επέλεξε να δολοφονήσει τους εκδότες και τους επιχειρηματίες της Δεξιάς κι όχι της Αριστεράς;
Ποιον συνέφερε να μείνει ορφανή η Δεξιά στην Ελλάδα;
Η επιφανειακή προσέγγιση είναι να πεις ότι από πίσω βρίσκονταν η κακή Αριστερά ή το ΠΑΣΟΚ που ήθελαν να τσακίσουν την επάρατο Δεξιά.
Αν κάποιος όμως ρίξει μια δεύτερη ματιά και συνδυάσει τα «χτυπήματα» με τις τότε «ορέξεις» των διεθνών πατρώνων της Ελλάδας εύκολα θα ανακαλύψει την αλήθεια.
Έτσι και σήμερα με αφορμή την βομβιστική επίθεση στον ΣΚΑΪ είναι εύλογο να αναρωτηθούμε γιατί επιλέχτηκε για στόχο αυτός ο σταθμός κι όχι ο Alpha για παράδειγμα.
Θα είχε άραγε μια έκρηξη βόμβας στον Alpha τον ίδιο αντίκτυπο με αυτή στον ΣΚΑΪ; Φυσικά και όχι.
Διότι ο σταθμός που έχει «στοχοποιηθεί» από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ΣΚΑΪ κι όχι ο ALPHA.
Άρα τι θα επικρατήσει αμέσως στον κόσμο; Ότι συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ έβαλαν την βόμβα.
Και ποιος θα ενισχυθεί αυτομάτως. Ο αντίπαλος του ΣΥΡΙΖΑ βεβαίως.
Όμως ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ηλίθιος να βάλει βόμβα στον ΣΚΑΙ για ευνόητους λόγους, ούτε η ΝΔ άθλια να εκμεταλλευτεί το γεγονός.
Οι μονοί που επωφελούνται από τέτοιου είδους «χτυπήματα» είναι οι διεθνείς πάτρωνές μας και το παρακράτος που συντηρούν εδώ και δεκαετίες.
Ίσως το διεθνές κονκλάβιο και οι συνδαιτυμόνες του να αποφάσισαν ότι ο Τσίπρας δεν εξυπηρετεί πλέον τους στόχους τους και ήρθε η στιγμή για... αλλαγή σελίδας.
Ενδεχομένως να θεωρούν ότι το κάρο του ΣΥΡΙΖΑ δεν τους είναι πια χρήσιμο για να ολοκληρώσουν τις γεωπολιτικές τους ονειρώξεις και αρχίζουν να σπρώχνουν αυτό της ΝΔ.
Ίσως δε να στοχεύουν να βάλουν έναν αμαξά να σέρνει και τα δυο κάρα μαζί.
Ποιος ξέρει; Το μέλλον θα δείξει.
Σε κάθε περίπτωση, θα τους συνιστούσαμε να είναι πιο προσεκτικοί στον τρόπο που στήνουν τις προβοκάτσιες τους γιατί καρφώνονται και σε λίγο δεν θα βρίσκουν «πρόθυμους επαναστάτες» να τους υπηρετούν.
Κοίτα να δεις που η κρίση χτύπησε και το παρακράτος...

Θα επανέλθουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου