Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Οι Αλβανοί μας απειλούν με πόλεμο. Ο προμελετημένος φόνος του μάρτυρα Κωνσταντίνου και ο Turkish Stream.

Δεν μας απειλούν μόνο αλλά  είναι και  σίγουροι ότι θα μας νικήσουν. Ένας Κωνσταντίνος Κατσίφας νεομάρτυρας και ομολογητής της ιστορικής αλήθειας της Βορείου Ηπείρου στοίχειωσε τις Ένοπλες δυνάμεις της Αλβανίας. Δολοφόνησαν ένα ήρωα και δεν μπορούν να κοιμηθούν τα βράδια. Μα είναι δυνατόν; Και όμως είναι.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Οι Αλβανοί διάβασαν καλά τις προφητείες και τρέμουν. «Ο Αλβανικός Στρατός απαντά στην Ελλάδα: Είμαστε έτοιμοι για πόλεμο, η νίκη είναι δική μας σε κάθε περίπτωση!»
«Οι ένοπλες δυνάμεις της Αλβανίας είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν πιθανή επίθεση από τον Ελληνικό στρατό. 

Ενώ η Αθήνα έχει προσθέσει  δυνάμεις στα σύνορα με την Αλβανία και ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκος Κοτζιάς, δήλωσε ότι ένα τμήμα του ελληνικού στρατού δεν αναγνωρίζει τα σύνορα με την Αλβανία, ο αλβανικός στρατός είναι ευέλικτος  να ανταποκριθεί σκληρά σε κάθε είδους πρόκληση ή συμβατική επίθεση, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.

Σε έγγραφο του (αλβανικού) υπουργείου Άμυνας παρουσιάζονται όλα τα δυνατά σημεία του στρατού των Σκιπτάρων (ushtrisë shqiptare) σε σχέση με τους στρατούς των χωρών της περιοχής.

Για απάντηση σε οποιαδήποτε απειλή που μπορεί να προέρχεται από την Ελλάδα ή ακόμη και από τη Σερβία, το Υπουργείο Άμυνας λέει ότι ο Στρατός των Σκιπτάρων (αλβανικός στρατός) είναι έτοιμος και με πολύ υψηλό ηθικό.

Σύμφωνα με το έγγραφο, οι ένοπλες δυνάμεις έχουν εξελιχθεί σε μια επαγγελματική δύναμη με στοιχεία μάχης και υποστήριξης μάχης, βάσει των προβλεπομένων σεναρίων.

Οι δυνάμεις έχουν εκσυγχρονισθεί  για να συμμετάσχουν σε ένα ευρύ φάσμα πολέμου και σε καθήκοντα μη πολέμου, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, σε άγνωστες περιοχές και δύσκολες καιρικές συνθήκες και συνθήκες εδάφους, όπως σημειώνεται.

Το έγγραφο αναφέρει ότι ο αλβανικός στρατός είναι εξοπλισμένος με μοντέρνους σχεδιασμούς και καταρτίσεις, σύμφωνα με τα σύγχρονα πρότυπα.

Το δημοσίευμα παρουσιάζει φωτό ορισμένων εγγράφων του υπουργείου Άμυνας με τη σχετική αναφορά.» Pamfleti.net, Korrieri.com. al,  Dardaniasacra.com Νοέμβριος 20, 2018. 18:23 The Hellenic Information Team
www.echedoros-a.gr/2018/11/blog-post_278.html#more

Το ερώτημα που τίθεται προς την πλευρά της Αλβανίας , είναι το εξής:

Οι Έλληνες δεν φταίνε, ο άνανδρος φόνος που διαπράξατε ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ τις προφητείες.

Ξυνόσασταν και τελικά θα φάτε ξύλο;

«Όταν μια γίδα θέλει να φάει ξύλο, πάει και ξύνεται στην γκλίτσα του τσοπάνου. Έτσι κάνουν και οι Αλβανοί τώρα. Ας τους. Μην τους λογαριάζεις. Μη φοβάσαι». Νικολάου Ζουρνατζόγλου, Μαρτυρίες Προσκυνητών, Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, τόμος Α', σελ 259

Να πάμε όμως και στο ισοζύγιο των στρατιωτικών δυνάμεων.

Αυτό το ισοζύγιο το καθόρισε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ως κάτωθι:

«Ο Γέροντας, αφού πρόσφερε και στους τελευταίους επισκέπτες που ήρθαν εκείνη την στιγμή κέρασμα , ξαναρωτά έναν απ΄ αυτούς
-Γέροντας: Θα την πάρουμε την Πόλη ; Τι , λες ;
-Χρήστος: Εγώ θα πάω για την Βόρειο Ήπειρο.
-Γέροντας : Την Πόλη να πάρουμε , την Βόρειο Ήπειρο και επτά άτομα την παίρνουμε! 
-Χρήστος : Επτά και εγώ οκτώ !
-Γέροντας : Πάρτηνα ! Και εγώ θα μεταφέρω τα λείψανα του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, τα οποία είναι και βαριά! Τι να πούμε , βρε παιδιά , όλα τα λένε και τα γράφουν τα βιβλία μας (της Εκκλησίας) , αλλά ποιος τα διαβάζει ; Ο κόσμος χαμπάρι δεν παίρνει . Κοιμάται με τα τσαρούχια !»
Ιερομόναχου Χριστόδουλου, «Σκεύος Εκλογής», Σελ :219

Δεν θέλουμε να επεκταθούμε με τις άλλες προφητείες που κάνουν μνεία για παλαβούς γιατί θα έχουν φοβερές αυπνίες οι δήθεν βόρειοι  φίλοι μας.
Όμως την πάτησαν οι Αλβανοί.

Η δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα ανήμερα της Εθνικής Επετείου του ΟΧΙ ήταν καλά προμελετημένο σχέδιο, εκπονημένο από πολύ υψηλά επίπεδα, απλώς οι Αλβανοί ήταν εντολοδόχοι της βίας, ως είθισται ιστορικά.

Το σινιάλο δόθηκε εδώ και πολύ καιρό, πρέπει να αλλάξουν τα σύνορα της Βαλκανικής ή τουλάχιστον να διευθετηθούν εν όψει της διέλευσης των ενεργειακών αγωγών βλ. Turkish Stream, EastMed pipeline.

Πριν λίγες ώρες τι λέει η Gazprom;
«Turkey is one of the largest consumers of Russian gas. At present, Russia supplies gas to Turkey via the Blue Stream and Trans-Balkan gas pipelines.» http://www.gazprom.com/projects/turk-stream

sputniknews πριν λίγες ώρες
«Το γραφείο του Τούρκου Προέδρου εξέφρασε την άποψη ότι ο υπό κατασκευή αγωγός φυσικού αερίου θα ενισχύσει την ενεργειακή ασφάλεια της Ευρωπαϊκής ηπείρου.»
https://sputniknews.gr/kosmos/201811141392692-agwgos-fysiko-aerio-tourkikos/

Για να αλλάξουν τα σύνορα πρέπει να οξυνθούν τα πάθη.

Και αυτό το έκαναν εργολαβία οι Αλβανοί με υπεργολάβο τον Τούρκο.

Η συνέχεια θα είναι ενδιαφέρουσα.  Τώρα όμως ένας αδιόρατος φόβος πλανάτε πάνω από την Αλβανία. Μήπως οι ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ επαληθευτούν; Αλλά τελικά θα επαληθευτούν.

ΑΙΩΝΙΑ σου η ΜΝΗΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ

ΣΤΩΜΕΝ καλώς


Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου