Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

TO ΣΚΟΤΕΙΝΟ DEAL> Eνώ καταρρέουν οι τράπεζες η Μέρκελ χαρίζει τις συντάξεις και ο Τσίπρας κατοχικό δάνειο και αποζημιώσεις

https://kourdistoportocali.com/news-desk/eno-katarreoun-trapezes-merkel-charizi-tis-syntaxis-ke-o-tsipras-katochiko-danio-ke-apozimiosis/
Moιάζει με τρολάρισμα του εαυτού της. Μιλάμε για την καιροσκόπο Μέρκελ η οποία προφανώς αντάλλαξε την διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων που είχαν σηκώσει επικοινωνιακά ο Τσίπρας με τον Παυλόπουλο με την μη περικοπή των συντάξεων κι αυτό με φόντο την ελληνική οικονομία που καταρρέει: Oι τράπεζες λυγίζουν από τα κόκκινα δάνεια και οι πολίτες από την ιδεοληπτική υπερφορολόγηση των κυβερνώντων.

Από τον Βασίλη Μπόνιο
Η Μέρκελ λοιπόν που βρίσκεται στη δύση της καριέρας της δεν έχει τίποτε να χάσει μια και θα αφήσει να διαρρεύσει την γερμανική κοινή γνώμη ότι κατάφερε να απαλλάξει την Γερμανία από τον γραφειοκρατικό μπελά και τα έξοδα στα διεθνή διακαστήρια που θα την έβαζε η διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων και η επιστορφή του κατοχικού δανείου.
Αυτή λοιπόν η καιροσκόπος Μέρκελ που υπερασπίζεται το γερμανικό πελατειακό κράτος δεν δίνει δεκάρα για την μεταρρύθμιση του ελληνικού αντίστοιχου και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να κάνουν μπίζνες στην χώρα μας οι αχυράνθρωποι των γερμανικών εταιριών και να πληρώνουμε τα τοκοχρεωλύσια.
Ούτε μεταρρυθμίσεις-ούτε διαχρονική αντιμετώπιση του χρέους. Ενα απαξιωμένο κολομβιάνικο κωλοχανείο με μόνο ρόλο στον παγκόσμιο χάρτη να φιλοξενεί τουρίστες και συνταξιούχους από ολόκληρο τον πλανήτη που έρχονται εδώ για να λιαστούν και να χέσουν. Αυτή είναι η μεταμνημονιακή Ελλάδα των ιδεοληπτικών κυβερνώντων που λεηλατούν τις αναπνοές μας με τους χυδαίους ασφαλιστικούς και φορολογικούς συντελεστές και καυλαντίζουν τις κρατικές λιμουζίνες. Η παραδοχή του ρεσιτάλ της δημαγωγίας που τελικά βρήκε την συγκάλυψη στο πρόσωπο της εξυβρισθείσας μαντάμ Μέρκελ ήρθε από τον ίδιο τον Τσίπρα. Πρόκειται για το μεγαλύτερο και πιο πειστικό ντοκουμέντο της απάτης, του λαικισμού, της δημαγωγίας και του ψεύδους που επέτρεψαν ανάμεσα στ΄άλλα και το ρεσάλτο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Η παραδοχή του Τσίπρα στο SPD είναι η ίδια η αποκαθήλωσή του.
Ο άνθρωπος που δεν δίστασε για τον ίδιο ακριβώς λόγο να στήσει κρεμάλες στο Σύνταγμα για τους πολιτικούς του αντιπάλους παραδέχεται ευθαρσώς την κωλοτούμπα του. Μια κωλοτούμπα για την οποία είχε εξευτελίσει (ο ίδιος και οι οπαδοί του) τον Γιώργο Παπανδρέου.
Ο Τσίπρας βοηθούμενος από την εγχώρια ελίτ, η οποία χρόνια τώρα έχει τις απολήξεις της στην διεθνή ελίτ τύπου Σόρος και λοιπά διαπλεκόμενα κέντρα λήψης αποφάσεων, καβάλησε την εξουσία ως επαναστάτης αδιάφθορος και κατέληξε υπηρέτης τους. Οπως ακριβώς και οι προκάτοχοί του.
Μόνο που αυτά τα κέντρα που είναι πιθανό ως τώρα να είχαν καταλυτική παρέμβαση στη παγκόσμια διακυβέρνηση πλησιάζει η στιγμή που θα χάσουν την αίγλη τους και την επιρροή τους εξαιτίας της έκρηξης της τεχνολογίας.
Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι ο πολύς Σόρος απεχθάνεται τη δύναμη του διαδικτύου μια και δεν το ελέγχει.
Κυρίως λοιπόν οι εγχώριοι παράγοντες καυλωμένοι μετόπισθεν από την γενετήσια ορμή του Τσίπρα και τρέμοντας (εξαιτίας των σκανδάλων και των θαλασσοδανείων που κουβαλούσαν οι εταιρίες τους) μην τους χώσει φυλακή ο Τσίπρας υποκλίθηκαν στην δημαγωγία του και άρχισαν να τον συστήνουν στους διεθνείς οίκους σαν το παληκάρι που έρχεται με φόρα στην εξουσία.
Κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει το γεγονός ότι η Γιάννα τον είχε πάρει από το χεράκι και τον πήγαινε στους Κλίντον οι οποίοι στο μεταξύ είχαν γίνει ρόμπα σαν οικογένεια εξαιτίας της Μόνικα Λουίνσκι. Το ίδιο έκαναν και οι υπόλοιποι εγχώριοι κοτζαμπάσηδες στην ιδέα ότι ο αριστερός Τσίπρας θα εφαρμόσει απλά τους νόμους. Ετσι όταν ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΒ Δασκαλόπουλος τον πλάσσαρε σαν μελλοντικό πρωθυπουργό δεν έμεινε κανείς εγχώριος διαλεκόμενος (πάντα με το γκουβέρνο) που να μην ζητήσει συνάντηση με τον Τσίπρα, την Περιστέρα, τον Σκουρλέτη, τον Μπαγιαντέρα και τον Υβ Τριαντάφυλλο.
Ολη η εγχώρια διαπλοκή προσκύνησε σαν τις ευλύγιστες καλαμιές τον νεαρό ηγέτη που καυλάντιζε την εξουσία.
Οι εγχώριοι κοτζαμπάσηδες άλλωστε είχαν μετατρέψει σε γιουσουφάκια τους όλους τους προκατόχους του, από τον Ανδρέα-Γκουανταλαχάρα Παπανδρέου-τον Σημίτη, τον Καραμανλή, τον Γιωργάκη, τον Σαμαρά και λοιπούς πεπετζήδες δημαγωγούς πρωθυπουργούς. Δεν άργησαν λοιπόν να κάνουν το ίδιο και με τον Αλέξη που αναζητούσε εργοστάσιο να τυπώσει δραχμές στη Ρωσία, τη Βενεζουέλα και τα Σκόπια.
Οπως γράφει και ο Παπαχελάς οι δανειστές πολύ νωρίς διαπίστωσαν ότι η Κολομβία των Βαλκανίων είναι ένα αμεταρρύθμιστο μπουρδέλο, χωρίς κανόνες, στο οποίο διαχρονικά κάνουν κουμάντο οι κοτζαμπάσηδες.
Ετσι πολύ νωρίς το μόνο που τους ένοιαζε είναι να εισπράττουν τα τοκοχρεωλύσια και οι εταιρίες τους να παίρνουν δουλειές και έργα στην Ελλάδα. Μπροστά σ΄αυτό δεν αντέδρασαν στην ξεφτίλα που τους έκαναν οι δικοί μας παρακολουθώντας τα τηλέφωνα του Τόμσεν και της Βελκουλέσκου.
Με το που κατάπιαν αυτή τη ξεφτίλα αποκαλύφθηκε πόσο ολίγιστοι κατσιαπλιάδες και καιροσκόποι ήταν και οι δανειστές μας με εξαίρεση τον Σόιμπλε ο οποίος παθιάστηκε να αλλάξει πράγματι το κολομβιάνικο κράτος ή να μας πετάξει από το ευρώ.
Η Μέρκελ αποδείχθηκε, πολύ νωρίς, μια ανίκανη καιροσκόπος προστάτιδα του γερμανικού πελατειακού κράτους όπως ο Τσίπρας. Η μεγαλύτερη ξεφτίλα των δανειστών ήταν ότι ανέχθηκαν από τους πρώην κατσιαπλιάδες Αγανακτισμένους της πλατείας Συντάγματος να βάζουν αυτούς τους βίαιους και χυδαίους ασφαλιστικούς και φορολογικούς συντελεστές με ένα πρωτόγνωρο ιδεοληπτικό μίσος σε ότι δεν ήταν Δημόσιο. Οταν λοιπόν λεηλάτησαν τον ιδιωτικό τομέα το μόνο που τους απασχόλησε ήταν πως να κάνουν νέες προσλήψεις στο Δημόσιο για να αυξηθεί ο κομματικός στρατός των κατσιαπλιάδων ψηφοφόρων τους. Ετσι απευθύνθηκαν στον Ιερώνυμο που μπάζει από παντού, αφ΄ενός μεν γιατί έχει γελοιοποιηθεί με τον Ρουβά και αφετέρου γιατί η Εκκλησία είναι ο μεγαλύτερος καταπατητής της δημόσιας περιουσίας και ανερυθρίαστος μια και έχει το θράσος να κουνάει τα τούρκικα χοτζέτια.
Γράφαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας:
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει λεηλατήσει τη μεσαία τάξη, έχει εξαπατήσει, έχει κάνει ότι τερατούργημα του επέτρεψαν οι κατσιαπλιάδες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που κυβενούσαν τη χώρα, παρέα με τους κολλητούς τους μηντιάρχες, καναλάρχες, πεπετζήδες κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες.
Το ΚΕΕΛΠΝΟ, δεν είναι δημιούργημα του ΣΥΡΙΖΑ, οι κρατικοί εργολάβοι δεν είναι δημιούργημα του Σύριζα, οι παράγκες στο πρωτάθλημα δεν είναι δημιούργημα του Σύριζα, τα θαλασσοδάνεια δεν είναι δημιούργημα του Σύριζα, τα ΕΣΠΑ στους κολλητούς δεν είναι δημιούργημα του Σύριζα, οι μίζες στα εξοπλιστικά δεν είναι δημιούργημα του Σύριζα, οι χυδαίοι και φαύλοι δημόσιοι οργανισμοί δεν είναι δημιούργημα του Σύριζα.
Ομως πάνω σε κάθε φαυλότητα της μεταπολίτευσης ήρθαν και πάτησαν οι κατσιαπλιάδες Συριζαίοι όχι για να αλλάξουν το κράτος και την διαπλοκή αλλά για να οικειοποιηθούν τα εργαλεία που θα τους διατηρήσουν όσο γίνεται περισσότερο στην εξουσία. Μόνο που ανέβηκαν ψηλά και φαίνεται ο κώλος της μαιμούς-οι νοσηρές προθέσεις τους.
Ο Τσίπρας έχει μία και μόνη ελπίδα να διασωθεί πολιτικά: Eάν κάνει τις εθνικές εκλογές μαζί με τις ευρωεκλογές. Σε περίπτωση που θελήσει να εξαντλήσει την τετραετία (και 20 μέρες ακόμη) δεν θα βρίσκει το Μέγαρο Μαξίμου –ως κτήριο στο οποίο θα μπορούσε να ρίξει ανεμόσκαλα το ελικόπτερο της φυγής με προορισμό την Βενεζουέλα.
To video του Γιώργου Παπανδρέου από την Βουλή είναι η μεγαλύτερη δικαίωση για τον ίδιο και η πιο ηχηρή αποκαθήλωση του δημαγωγού Τσίπρα και όσων τον στηρίζουν>
Το video αυτό σε συνδυασμό με την παραδοχή του Τσίπρα στο SPD οφείλει να το έχει στο μυαλό του ο κάθε ένας ηλίθιος Εληνας ψηφοφόρος όταν προσέλθει στη κάλπη των εθνικών εκλογών.
Για την ιστορία πρέπει να γνωρίζετε ότι το Κουρδιστό Πορτοκάλι είναι κομμένο τόσο από τους κατσιαπλιάδες της ΝΔ όσο και από τους κατσιαπλιάδες του ΣΥΡΙΖΑ-οπότε δεν μπορεί καμμιά κουφάλα να μας χρεώσει στους μεν ή στους δε.
Απλά σαν πολίτες οφείλουμε να μην επιτρέπουμε σε δημαγωγούς πολιτικούς να οδηγούν στην κατάθλιψη έναν ολόκληρο λαό.
-Ξυπνήστε μαλάκες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου