Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Ολοταχώς για... «Μακεδονία του Αιγαίου»

http://www.antinews.gr/action.read/politiki/olotaxos-gia-makedonia-tou-aigaiou/2.128590
(Ανανεωμένο)Υποτίθεται ότι με την συμφωνία των Πρεσπών απαλείφεται ο αλυτρωτισμός των Σκοπιανών και η Ελλάδα βγαίνει κερδισμένη καθώς επιβάλει στη γείτονα να λέγεται «Βόρεια Μακεδονία» κι όχι σκέτο «Μακεδονία». Αυτό τουλάχιστον προτάσσουν ως διπλωματική επιτυχία ο Τσίπρας και η παρέα του.
Με μια κίνηση όμως ο Ζάεφ συνέτριψε την προπαγάνδα τους κρατώντας ολοζώντανο τον αλυτρωτισμό της χώρας του.
Συγκεκριμένα στις συνταγματικές αλλαγές που προωθεί μέσω του άρθρου 36 ο αλυτρωτισμός ζει και βασιλεύει καθώς γίνεται λόγος ξεκάθαρα για «Μακεδονικό κράτος» και «Μακεδονικό λαό».
Βέβαια για να δικαιολογηθούν οι Σκοπιανοί ανέφεραν ότι σε όλα τα υπόλοιπα άρθρα το «Μακεδονία» αντικαταστάθηκε με το «Βόρεια Μακεδονία», και παρέμεινε μόνο στο 36 για ιστορικούς λόγους.
Μπούρδες λέμε εμείς, διότι όταν αναφέρει ότι «η Δημοκρατία εγγυάται ιδιαίτερα δικαιώματα κοινωνικής ασφάλισης σε βετεράνους του αντιφασιστικού πολέμου και όλων των Μακεδονικών απελευθερωτικών πολέμων, σε ανάπηρους πολέμου, σε όσους έχουν απελαθεί και φυλακιστεί για τις ιδέες της ξεχωριστής ταυτότητας του Μακεδονικού Λαού και του Μακεδονικού κράτους», καθώς κι ότι «η Δημοκρατία προστατεύει και εγγυάται την ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά του Μακεδονικού Λαού και φροντίζει τα μέλη του Μακεδονικού λαού που ζει στο εξωτερικό» τι σημάνει αγαπητοί αναγνώστες;
Ότι ανά πάσα στιγμή οι Σκοπιανοί μπορούν να επικαλεστούν την μεγάλη «Μακεδονία του Αιγαίου» καλώντας τον «Μακεδονικό λαό» που ζει στο εξωτερικό, δηλαδή στην Ελλάδα, να την υπερασπιστούν.
Πρόκειται για την απόλυτη πανωλεθρία για τον Τσίπρα και την παρέα του.
Πλέον ό, τι κι αν κάνουν, ό, τι κι αν πουν για να μας πείσουν ότι η επαίσχυντη συμφωνία είναι συμφέρουσα για την Ελλάδα θα τους γυρίζει μπούμερανγκ μέσω του αλυτρωτισμού των Σκοπιανών που ο Ζάεφ φρόντισε να κρατήσει πύρινο.
Άραγε ο... σύντροφος Πάνος εκτός από τους κούφιους βερμπαλισμούς και τις... πατριωτικές βόλτες με τα ελικόπτερα του στρατού τι έχει να πει επί της ουσίας για το άρθρο 36;
Ως ποτέ θα υποδύεται τον ψεύτικο μακεδονομάχο μπας και διασώσει το παραπαίον κόμμα του;
Διότι αν πραγματικά ήθελε να σώσει την Μακεδονία θα είχε ήδη ρίξει τον συνεταίρο και θα την έσωνε.
Όμως η καρέκλα είναι τόσο γλυκιά που επιτρέπει ακόμη και την θυσία της Μακεδονίας.
Αυτή είναι η αλήθεια κι όσο κι αν σκούζει για να υφαρπάξει καμιά ψεκασμένη δεξιά ψήφο η πραγματικότητα είναι αμείλικτη και σύντομα τόσο ο ίδιος όσο κι ο συνεταίρος θα το διαπιστώσουν στην κάλπη.
Το ίδιο ισχύει και για τον σεβαστό Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος όπως διαβάζουμε είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με την όλη εξέλιξη. Η ενόχληση αυτή, που ήδη διαψεύστηκε από το Μαξίμου, θα εκφραστεί εντονότερα ή θα καταλαγιάσει; Καλό είναι ο «ανεύθυνος άρχοντας» να ξεκαθαρίσει την στάση του, εκτός κι αν ο πατριωτισμός του εξαντλείται σε μια απλή διαμαρτυρία και μάλιστα μέσω διαρροής.
Όμως όπως επανειλημμένα έχουμε πει, ποσώς ενδιαφερόμαστε για το μέλλον των ολετήρων της πατρίδας.
Η ουσία είναι τι θα απογίνει ο έρμος τούτος τόπος.
Κατά τα φαινόμενα ο Ζάεφ μέσω των αποστατών θα καταφέρει τελικά να περάσει το έκτρωμα από την Βουλή του.
Σε περίπτωση δε που περάσει κι από τη δική μας με την ευγενική χορηγία των δικών μας μηδισάντων, τότε αποχαιρετά την την Ελλάδα που χάνεται.
Η «Μακεδονία του Αιγαίου» ανά πάσα στιγμή θα μπορεί να πάρει σάρκα κι οστά, όποτε το θελήσει ο Μπαρμπα Σαμ, κι αν κρίνουμε από τα σχέδιά του για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με τους Τούρκους που ενδέχεται να ξεκινήσουν μετά από το ξεπούλημα και του Κυπριακού, αυτή η στιγμή δεν θα αργήσει.
Πλέον δεν μιλάμε για σενάρια συνωμοσίας αλλά για απτό σχέδιο σμίκρυνσης της Ελλάδας.
Μόνη λύση σωτηρίας η ΝΔ η οποία πρέπει να κάνει ό, τι πέρνα από το χέρι της ώστε να μην ψηφιστεί η επονείδιστη συμφωνία από την ελληνική Βουλή.
Ίσως μια εκστρατεία που να καταδεικνύει ως προδότη όποιον τολμήσει να στηρίξει με την ψήφο του... την Συμφωνία των Προδοτών να σώσει την Ελλάδα στο παρά πέντε.

Διαφορετικά, σπεύστε να απολαύσετε τις ομορφιές της πατρίδας όσο είναι ακόμη ελεύθερη, διότι σε λίγο θα χρειάζεστε διαβατήριο για να το πράξετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου