Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Η Ελλαδική ψευτοηγεσία και οι Φασίστες Ζάεφ, Ράμα, Ερντογάν...



http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/11/blog-post_7206.html
 
Θ. Μαλκίδης 

Η Ελλαδική ψευτοηγεσία και οι Ζάεφ, Ράμα, Ερντογάν....


Εφημερίδα Το Καρφί (Του Λευτέρη Θεοδωρακόπουλου) 

«Προβοκάτορες κηδειών» χαρακτήρισε ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα όσους βρέθηκαν στην κηδεία του 35χρονου ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες, απαντώντας σε σχόλιο χρήστη στο Facebook, ο οποίος τον κάλεσε να «παρέμβει διότι ντροπιαστήκαμε, καθώς έρχονται οι Έλληνες και μας προκαλούν».

O πρωθυπουργός της Αλβανίας ανάμεσα στα άλλα έγραψε ότι «η Αλβανία δεν “ντροπιάζεται” από ορισμένους άξεστους, που ζουν σαν ύαινες και φωνάζουν σαν κοράκια. Άθλιοι που βεβηλώνουν τον νεκρό που δήθεν σέβονται και μειώνουν την αξιοπρέπεια της σημαίας του έθνους τους», και κατέληγε: «Η χώρα τους, όπως κάθε άλλη χώρα, έχει την ατυχία να έχει τους δικούς της χοίρους και γαϊδούρια».

Υπενθυμίζεται ότι ο Εντι Ράμα με tweet του είχε υπερασπιστεί και τη στάση της αλβανικής αστυνομίας: «Αγαπητοί γείτονες! Αντί να χαρακτηρίζουμε απαράδεκτο το περιστατικό της απώλειας ζωής ενός τρελού που πυροβόλησε την αστυνομία μας, η οποία έκανε μόνο τη δουλειά της, ας ευχαριστήσουμε μαζί τον Θεό, που δεν χάθηκε κανείς αθώος από μία εξτρεμιστική τρέλα».

Όλες αυτές οι προσβολές έμειναν αναπάντητες από την ελληνική κυβέρνηση και από τον επικεφαλής του Υπουργείου Εξωτερικών. Ούτε μια ανακοίνωση ούτε μια όχληση εκφράστηκε ποτέ. Στάση περίεργη, καθώς αποδυναμώνει ακόμη περισσότερο την ελληνική μειονότητα στη Βόρεια Ήπειρο. Άλλωστε μία νεκρώσιμη τελετή είναι ιερή και σεβαστή.

Η σπίλωση του νεκρού και η εξύβριση των προσφιλών του προσώπων που πενθούν την απώλειά του δεν είναι απλώς θρασύτητα, είναι όνειδος και εμείς ως χώρα το δεχθήκαμε… με τη στάση που επιδείξαμε.


ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΜΑΛΚΙΔΗΣ
(Διδάκτορας Κοινωνικών Επιστημών)

«Οι “Μοιραίοι κι άβουλοι” της ημιμαθούς, ηγετικής ελίτ»

Από τη δική του οπτική γωνία, ο δρ Κοινωνικών Επιστημών Θεοφάνης Μαλκίδης μιλώντας στο «Καρφί» τονίζει πως η ζωντανή Ελλάδα αντιστέκεται με κάθε τρόπο και διαφωνεί με την ημιμαθή, ηγετική ελίτ. Μιλά για τη στάση των γειτόνων μας αλλά κυρίως για τους «Μοιραίους και Άβουλους» που κυβερνούν:



«Στις εκδηλώσεις, συλλαλητήρια, συζητήσεις, συγκεντρώσεις, συνεντεύξεις, όπου μιλώ εντός και εκτός Ελλάδας για τη Μακεδονία, για τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου, για τη Θράκη, για την αναγνώριση της Γενοκτονίας, για τα ολοκαυτώματα κατά τη διάρκεια της ναζιστικής – φασιστικής Κατοχής, οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, με ρωτούν «και τι μπορεί να γίνει, τι άλλαξε, τι μπορούμε να κάνουμε;».

Ενδεικτικά, για την περίπτωση της Μακεδονίας, η απάντηση είναι πως εάν δεν υπήρχε αυτή η στάση μας, θα βρισκόμασταν ανάμεσα στους Λωποδύτες των Σκοπίων, τους φασίστες της Τουρκίας και της Αλβανίας και τους “Μοιραίους και Άβουλους”, όπως γράφει ο Βάρναλης, των Αθηνών.

Εάν δεν υπήρχαν τα επιχειρήματα, η εντιμότητα, η ανιδιοτέλεια συγκεκριμένων ανθρώπων, ο ελληνικός λαός θα έβλεπε τον Ζάεφ να εμφανίζεται κάθε ημέρα στη δημόσια ελληνική τηλεόραση χωρίς να υπήρχε η αυτονόητη αντίδραση για τον κλέφτη που μπήκε στην οικία μας.

Θα άκουγε αποκλειστικά και μόνο τους πρόθυμους των Αθηνών να προσπαθούν να μας πείσουν πως είναι προς όφελός μας η παράδοση της Μακεδονίας, επομένως του Ελληνισμού! Ο Μενέλαος Λουντέμης το έγραψε με εξαιρετικό τρόπο: “Τα τελευταία χρόνια στον τόπο αυτό ειπώθηκαν τα χειρότερα ψέματα της Ιστορίας. Ειπώθηκαν ψέματα που ντράπηκαν και τα ίδια, μια και δεν ντρέπονταν τα στόματα που τα ‘λεγαν”.

Οι πράξεις υπεράσπισης της Μακεδονίας, επομένως και του Ελληνισμού, είναι μία απόδειξη ότι ο ελληνικός λαός μπορεί αντισταθεί στους λωποδύτες που καπηλεύονται το όνομα της Μακεδονίας και στους πολυποίκιλους της Αθήνας, εντός και εκτός Βουλής, οι οποίοι αφού μετά τα μνημόνια παρέδωσαν την ελληνική οικονομία, τώρα θέλουν να παραδώσουν τη Μακεδονία και αύριο το Αιγαίο, τη Θράκη, την Κύπρο, τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου.

Ο Γιώργος Σεφέρης γράφοντας στο ημερολόγιό του τον Οκτώβριο του 1945 ερμηνεύει τα αίτια της παραπάνω κατάστασης: “Αποκαρδιωμένος όπως πάντα ύστερα από κάτι τέτοια, μολονότι τα είδα τόσες και τόσες φορές, όπου η βλακεία, η εγωπάθεια, η μωρία και η γενική αναπηρία της ηγετικής τάξης στη σημερινή Ελλάδα σε φέρνει στην ανάγκη να ξεράσεις. Γιατί; Γιατί είμαι βέβαιος πως τούτοι οι ελεεινοί δεν αντιπροσωπεύουν τη ζωντανή Ελλάδα…”.
Μία ημιμαθή, ηγετική ελίτ, πολιτικούς με διαδόχους υιούς, ανιψιούς, εγγονούς, συγγενείς και φίλους. Από τη μία πλευρά αυτοί και από την άλλη η ζωντανή Ελλάδα που αντιστέκεται με κάθε τρόπο…

ΥΓ. Μία εξαιρετική μορφή αντίστασης, ένα καθαρό πρόσωπο, ένα πρόσωπο της Ελλάδας που δολοφονείται κυριολεκτικά και μεταφορικά είναι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας. Μία από τις σημαντικές στιγμές του βίου μας, ανθρώπινου και εθνικού, είναι ο σεβασμός των κεκοιμημένων μας, η κηδεία τους, η φροντίδα τους. Αυτό σημαίνει κηδεύω, φροντίζω.


Η ταλαιπωρία του δολοφονημένου συνανθρώπου και Έλληνα Κωνσταντίνου Κατσίφα από τους απογόνους του Αλή πασά, των δοσιλόγων συνεργατών της ναζιστικής και φασιστικής Κατοχής, σημερινών συνέταιρων του Χίτλερ-Ερντογάν και των λωποδυτών των Σκοπίων, αποκάλυψε το ήθος και τη στάση τους. Είναι η συνέχεια της στάσης τους για τους 7.948 πεσόντες Έλληνες στρατιωτικούς το 1940-1941.

Εμείς όμως που έχουμε την παράδοση των Ομηρικών επών και της Ορθοδοξίας όπου ο σεβασμός στον νεκρό ήταν πάνω από όλα, δεν μπορούμε να επιτρέψουμε τη συνέχιση της Ύβρεως. Η Νέμεσις είναι το ζητούμενο για τον Ελληνισμό…»




malkidis

Το διαβάσαμε από το: Η Ελλαδική ψευτοηγεσία και οι Φασίστες Ζάεφ, Ράμα, Ερντογάν... http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/11/blog-post_7206.html#ixzz5XhPF0fq1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου