Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Άταφοι νεκροί, σάπιοι πολιτικοί, χώρα-φάντασμα (του Παναγιώτη Λιάκου)

https://www.dimokratianews.gr/content/92350/atafoi-nekroi-sapioi-politikoi-hora-fantasma
Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας παραμένει άταφος και η Ελλάδα γίνεται αντικείμενο χλεύης από κράτος-μαφία σαν την… Αλβανία!
Μας φτύνουν κατάμουτρα και δεν αντιδρούμε.
Στρέφουμε το κεφάλι αλλού. Ενα παλικάρι από τα λίγα, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας, με θάρρος στην καρδιά, τον Χριστό και την πατρίδα στην ψυχή του, δολοφονήθηκε άγρια από τα όργανα ενός ανυπόληπτου κράτους και η εδώ σάπια και όζουσα πολιτική νομενκλατούρα αφήνει τους τιποτένιους βέβηλους να κρατάνε «όμηρο» το άψυχο σώμα του και ετοιμάζονται κιόλας να τον… δικάσουν για το έγκλημά του να υπερασπίζεται την ελληνικότητα της Βορείου Ηπείρου.
Ο ελληνικός λαός παρακολουθεί, από τη μια, την πρωτοφανή ιεροσυλία των Αλβανών κι, από την άλλη, ένα σωρό ελληνόφωνους Εφιάλτες να απαγγέλλουν κατηγορίες σε βάρος του Κατσίφα και να επιχαίρουν για την εξέλιξη της υπόθεσης. Επίσης, οι Ελληνες διαπιστώνουν το μέγεθος και της αχρηστίας αλλά και της ατιμίας του πολιτικού κόσμου, που περιορίζεται σε ψελλίσματα, όταν θα έπρεπε σύσσωμος να έχει ξεσηκωθεί για να αποδοθεί το πτώμα του Κατσίφα στους οικείους του, προκειμένου να γίνει η ταφή του.

Φυσικά, μέχρι τώρα έχουν ήδη καταπιεί αμάσητες όλες τις παραβιάσεις των ανθρώπινων δικαιωμάτων και της ελληνικής μειονότητας στη Βόρειο Ηπειρο, και τα εγκλήματα σε βάρος του Κατσίφα και της οικογένειάς του. Ούτε μία πράξη με αληθινό και απτό κόστος για την Αλβανία δεν έχει αποφασιστεί έως τώρα από τους χρυσοπληρωμένους ανωφελείς εξουσιαστές.
Τι άλλο μπορεί να περιμένει κάποιος από πρόσωπα που ανέχονταν να μένουν επί δεκαετίες άταφοι οι νεκροί του Eλληνοϊταλικού Πολέμου και θάβουν μερικούς στη… ζούλα, χωρίς την παρουσία συγγενών τους, ώστε να αποφευχθεί τυχόν πρόκληση ενόχλησης (!!!) στην Αλβανία.

Οσοι ασχολούνται με την ελληνική αρχαιότητα σε αυτές τις περιπτώσεις θυμούνται και τη σοφόκλεια τραγωδία «Αντιγόνη», όπου η πρωταγωνίστρια αυτοθυσιάστηκε για να θάψει τον αδελφό της, αλλά και τη Ναυμαχία των Αργινουσών (406 π.Χ.). Σε αυτή η Αθήνα νίκησε τη Σπάρτη, αλλά οι Αθηναίοι στρατηγοί καταδικάστηκαν σε θάνατο, επειδή δεν περισυνέλεξαν τα σώματα των νεκρών συμπολεμιστών τους και δεν κατόρθωσαν να σώσουν τους ναυαγούς.

Πάντα χρήσιμο να ανατρέχεις στην Ιστορία…
Παναγιώτης Λιάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου