Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Παραλήρημα από τον ψυχοπαθή Ε.Ράμα: «Η Αλβανία δεν θα βρωμίσει από κάποιους βουνίσιους» Ελληνες

http://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%AE%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%88%CF%85%CF%87%CE%BF%CF%80%CE%B1%CE%B8%CE%AE-%CE%95-%CE%A1%CE%AC%CE%BC%CE%B1-%CE%97-%CE%91/
rama_2
«Λάδι στην φωτιά» από τον ψυχοπαθή και με τη «βούλα» Έντι Ράμα (δείτε σχετικά εδώ την ιατρική γνωμάτευση)  που απαντώντας σε σχόλιο  χρήστη του Facebook προχώρησε σε νέα επίθεση εναντίον όσων ύψωσαν σήμερα ελληνικές σημαίες και συνόδεψαν σε κλίμα θλίψης και έντασης  τον Κωνσταντίνο Κατσίφα στην τελευταία του κατοικία.

Αντί λοιπόν η Αλβανική κυβέρνηση και ο ίδιος ο Ράμα να ζητήσουν συγγνώμη για τα όσα διαδραματίσθηκαν από την Κυριακή της 28ης Οκτωβρίου  επιχειρεί να βγει στην αντεπίθεση με σχόλια που απλώς ερεθίζουν το εθνικιστικό φρόνημα και στις δυο πλευρές των συνόρων ,ενώ προσβάλει τους απλούς πολίτες που πένθησαν ειρηνικά τον θάνατο του Κατσίφα.
Την είδηση μεταδίδει αλβανικό ΜΜΕ.
Στο σχόλιο του στο Facebook ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ραμα αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«Η Αλβανία δεν θα βρωμίσει από κάποιους βουνίσιους που ζουν σαν ύαινες και τραγουδούν σαν κοράκια .. Είναι  άθλια όντα που βεβηλώνουν τους νεκρούς που υποτίθεται σέβονται..
Η αξία μας είναι  αυτή ,που σε κάποιους φαίνεται  ως αδυναμία. Το κράτος μας δεν κάνει πόλεμο με προβοκάτορες κηδειών.
Όποιος ήρθε για προβοκάτσιες μπήκε, ντρόπιασε τον εαυτό του και την σημαία του και έφυγε.
Ο πατριωτισμός δεν είναι  να μειώσεις τον άλλο και την γλώσσα του αλλά να αγαπάς την χώρα σου και την γλώσσα σου» έγραψε ο Aλβανός πρωθυπουργός.
Eπειτα ο Ε.Ράμα προχώρησε και σε νέες δηλώσεις σε ΜΜΕ της χώρας του λέγοντας:
«Oπως κάθε έθνος, έτσι και η Ελλάδα έχει γουρούνια και μαϊμούδες. Δεν χρειάζονται υπερβολικά σχόλια. Είναι ένα γεγονός σε ένα χωριό από κάποιους γελοίους ανθρώπους»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου