Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΤΣΙΦΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ! Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ! ΟΡΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ! (ΦΩΤΟ)

http://www.makeleio.gr/%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF/%CE%A4%CE%A1%CE%95%CE%9C%CE%9F%CE%A5%CE%9D-%CE%A4%CE%97%CE%9D-%CE%9A%CE%97%CE%94%CE%95%CE%99%CE%91-%CE%A4%CE%9F%CE%A5-%CE%95%CE%98%CE%9D%CE%9F%CE%9C%CE%91%CE%A1%CE%A4%CE%A5%CE%A1%CE%91-%CE%9A%CE%91/
katsifas_peripoliko1-768x512
Αναβρασμός επικρατεί στον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό, καθώς η δολοφονία Κατσίφα δεν θα μείνει εδώ. Οι ξεχασμένοι Έλληνες από την Αθήνα είναι αποφασισμένοι να δείξουν με κάθε τρόπο στα Τίρανα ότι δεν φοβούνται.

Στόχος του Ε. Ράμα ήταν να εκφοβίσει τους Έλληνες της Αλβανίας. Εξάλλου μετά την δολοφονία Κατσίφα, τα Αλβανικά ΜΜΕ δημιουργούν τις λεγόμενες ψυχολογικές επιχειρήσεις για να τρομοκρατήσουν.
Όμως η επιχείρηση πέφτει στο κενό, καθώς ο αρχικός φόβος γέννησε οργή και θυμό.
Την ίδια στιγμή όπου και να βρεθείς στην Ελλάδα, όλοι με μία φωνή αναρωτιούνται: Που είναι ο Τσίπρας; Γιατί κρύβεται;
Είναι βέβαιο πως οι αρχές στην Αλβανία, φοβούνται ότι η κηδεία του Κώστα Κατσίφα θα συγκεντρώσει πλήθος κόσμου και θα μετατραπεί σε πάνδημη διαμαρτυρία της ελληνικής εθνικής μειονότητας τόσο για τον θάνατο από πυρά της αστυνομίας του ομογενή, αλλά και για τα δικαιώματα της ελληνικής κοινότητας, φέρνοντας στην επιφάνεια συσσωρευμένη ένταση εναντίον των αλβανικών αρχών.
 Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ανακοίνωση του Συλλόγου από τους Βουλιαράτες που ακολουθεί:
Ο Σύλλογος του Αγίου Αθανασίου Βουλιαρατιού έχοντας βαθιά θλίψη για τον άδικο χαμό του συγχωριανού μας θεωρεί χρέος του να παρακινήσει όλους του Βουλιαρατινούς καθώς και τους φίλους να παρευρεθούν στην κηδεία του αγαπημένου μας Κώστα Κατσίφα.
Για το λόγο αυτό ναυλώνει λεωφορεία απο Αθήνα ώστε όσοι επιθυμούν να είναι παρών στη διαδρομή για την τελευταία κατοικία του παιδιού μας..
Το κόστος θα είναι 20€ για εισιτήριο με επιστροφή. Ευχαριστούμε θερμά γι’αυτή την προσφορά την εταιρεία του συγχωριανού μας Euro Interlines Komatas-tours.
1
Παρακαλούμε θερμά όσοι επιθυμούν να έρθουν να δηλώσουν υπεύθυνα τη συμμετοχή τους στα παρακάτω τηλέφωνα:
Παναγιώτης Βλάχος : 697 9566440
Αλέξανδρος Μπούνταλης : 694 2497227
Νίκος Γκάζικας : 698 6924779
Ημερομηνία Αναχώρησης και Επιστροφής θα ανακοινωθεί με νέα δημοσίευση μόλις γίνει γνωστή η ημέρα της κηδείας.
Παρακαλούμε να κοινοποιηθεί από όλους ώστε να δώσουμε βροντερό παρών και να στείλουμε το δικό μας μήνυμα για τον τόπο και τη πατρίδα μας. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να τιμήσουμε τη μνήμη του…
Εκ του Συλλόγου
Ταυτόχρονα, από ώρα σε ώρα, οι γονείς και η αδελφή του, περιμένουν να μάθουν πότε θα επιστραφεί το σώμα του Κώστα Κατσίφα για τον ενταφιασμό του. Η σορός μεταφέρθηκε -άγνωστο γιατί- από το Αργυρόκαστρο στα Τίρανα, χωρίς προηγουμένως να έχει επιτραπεί στον τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας και ιατροδικαστή Θεόδωρο Βουγιουκλάκη να προβεί σε πλήρη εξέταση, παρά μόνον να δει από απόσταση και για 5 λεπτά μακροσκοπικά (παρατήρηση δια γυμνού οφθαλμού) το άψυχο σώμα του Κατσίφα.
Ακολούθησαν καταγγελίες για αλλοίωση (ράμματα, πλύσιμο του σώματος) ιατροδικαστικών στοιχείων που θα μπορούσαν να είναι πολύτιμα για την έρευνα γύρω από τις συνθήκες θανάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου