Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Ιστορική ευκαιρία να ενωθεί η Βόρεια Ήπειρος με την Ελλάδα .Ενεργοποιήστε το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας , προστατέψετε τα αδέλφια μας

https://katohika.gr/ellada/istoriki-efkairia-na-enothei-i-voreia-ipeiros-me-tin-ellada-energopoiiste-to-protokollo-tis-kerkyras-prostatepsete-ta-adelfia-mas/
Κάντε το , πριν η Αλβανία γεμίσει με Τουρκοαλβανούς τη Βόρεια Ήπειρο .

Ιδού λοιπόν πεδίο δόξης λαμπρό για την κυβέρνηση , πολύ σημαντικότερο από τη συμφωνία των Πρεσπών που εξυπηρετεί τα ΕΛΠΕ, τα οποία κατέχουν μερίδιο 75% στην αγορά καυσίμων των ΣΚΟΠΙΩΝ .
Το ποτάμι της Ιστορίας που γράφεται για τις σχέσεις της Αλβανίας με τη Βόρεια Ήπειρο , βάφτηκε κόκκινο με το αίμα του Κωνσταντίνου Κατσίφα .
Το ποτάμι αυτό , δε γυρίζει πίσω … ο νοών νοείτω .
Από την άλλη , η διάλυση των Σκοπίων είναι δρομολογημένη . Όλες οι εξελίξεις (με βάση και τη συνθήκη των Πρεσπών ) περιθωριοποιούν και συμπιέζουν το Αλβανικό στοιχείο .
Οι Αλβανοί θέλουν να διαλύσουν πλέον τα Σκόπια ξεκινώντας ανεπίσημο δημοψήφισμα απόσχισής τους .Η Επίσημη έναρξη του σχεδίου τους θα γίνει 28 Νοεμβρίου, ημέρα που εορτάζεται «η Ημέρα της Αλβανικής Σημαίας». Αυτό λένε οι πληροφορίες μας . Τα δύσκολα για το Ζάεφ ακόμα δεν ξεκίνησαν , τούτα άλλωστε έχουν υπολογίσει στην Ελλάδα και υπέγραψαν εκ του ασφαλούς και αψυχολόγητα , τη συνθήκη των Πρεσπών .
Τι σχέση έχει αυτό με την Βόρεια Ήπειρο ;
Ο Ράμα λειτουργεί ως σημαιοφόρος της «Μεγάλης Αλβανίας» , χρησιμοποιεί τον εθνικισμό-μεγαλοϊδεατισμό για πολιτικούς και εκλογικούς λόγους , ενώ παράλληλα , ενθαρρύνεται από την Τουρκία – που τον εξοπλίζει στρατιωτικά – και που θέλει να εδραιώσει το μουσουλμανικό τόξο στα Βαλκάνια .
Ο Ράμα ψάχνει απεγνωσμένα μια ευκαιρία που να υλοποιεί , την ιδέα της «Μεγάλης Αλβανίας». Το πρώτο και μεγάλο βήμα για τη «Μεγάλη Αλβανία» , η απόσχιση του Κοσσυφοπεδίου από τη Σερβία , πρέπει να έχει ανάλογη συνέχεια
Αυτή θα είναι στα ΣΚΟΠΙΑ , εκεί τώρα έχει στρέψει το βλέμμα του .
Το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας υπογράφτηκε στις 17 Μαΐου 1914, μεταξύ της αλβανικής κυβέρνησης, και της «Αυτόνομης Δημοκρατίας της Βορείου Ηπείρου» . Ενημερωθείτε γιαυτό , αξίζει . Προτού τεθεί σε εφαρμογή όμως( είχαν προηγηθεί η Συνθήκη του Λονδίνου και το Πρωτόκολλο της Φλωρεντίας ) , κηρύχθηκε ο Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος. Παρόλο που δεν αναιρέθηκε ποτέ από κάποια μεταγενέστερη συνθήκη, μετά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, δεν εφαρμόστηκε ποτέ.
Μην ξεχνάμε ότι , στις 14 Οκτωβρίου 1914 οι Μεγάλες Δυνάμεις ( τότε ) ζήτησαν από την Ελλάδα να ανακαταλάβει την Βόρεια Ήπειρο .
Ίδια δυνατότητα δόθηκε και μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου ( αρχές δεκαετίας ΄90 ) πριν οι Αλβανοί εξυπηρετήσουν τα αμερικανικά σχέδια στην περιοχή .
Σήμερα , μετά την υποχώρησή μας στο ΣΚΟΠΙΑΝΟ , μας το χρωστάνε
Ενεργοποιήστε λοιπόν ΤΩΡΑ το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας αν αγαπάτε την Ελλάδα και τον Ελληνισμό κι αν θέλετε πράγματι να διαδραματίσει σημαντικό γεωπολιτικό ρόλο στα Βαλκάνια.
Προστατέψετε τα αδέλφια μας στην Βόρεια Ήπειρο
Δώστε τους την ευκαιρία να αναπνεύσουν . Είναι περισσότερο Έλληνες από πολλούς άλλους
Τοπολογικά η Βόρεια ήπειρος συνιστά ευάλωτη τοποστρατηγική ζώνη για την Ευρωπαϊκή Ένωση που πλέον θα διατεθεί από την ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ για να κλείσει το μουσουλμανικό τόξο στο Βαλκάνια
Ο κίνδυνος είναι μεγάλος και άμεσος .
Μια πρότασή μας είναι , να ψηφίσουν ΟΛΟΙ στις επικείμενες εκλογές στην Ελλάδα
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
(Τομέας γεωπολιτικής στρατηγικής)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου