Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

AΘΛΙΟΙ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ> Κάνουν εμετό πάνω μας το ιδεοληπτικό τους ΜΙΣΟΣ

https://kourdistoportocali.com/news-desk/kanoun-emeto-pano-mas-ideoliptiko-tous-misos/
Οταν ο Μαρινάκης τους δει με άσπρα μαλλιά και μπαστούνια θα τους φυτέψει την εκδίκηση

Πληρώνουμε το ιδεοληπτικό, εμφυλιοπολεμικό μίσος των πλουσιόπαιδων της Αριστεράς.
Την απέραντη υποκρισία τους απέναντι στην ίδια ζωή…Τον εμπαιγμό τους…Την διάθεση για εκδίκηση…Ο Τσίπρας δεσμεύθηκε στη ΔΕΘ ότι θα μειώσει τους φορολογικούς συντελεστές στο 26%. Στη συνέχεια το κατάπιε. Οπως πολλά άλλα.
Από τον Βασίλη Μπόνιο
Ο Χουλιαράκης δήλωσε πως φορολόγησαν χυδαία και με μίσος γιατί η χώρα θα χρεοκοπούσε. Και τι έκαναν στη συνέχεια; Με την λεία της υπεροφορολόγησης άρχισαν να προσλαμβάνουν χιλιάδες κατσιαπλιάδες αχαμνοξύστες στο Δημόσιο. Τους δικούς τους…Αυτοί οι τύποι έχουν ιδεοληπτικό ΜΙΣΟΣ. Μας λένε ότι έπαιρνε μίζες ο Σημίτης, ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ο Γεωργιάδης, κλπ.Και τι κάνουν; Αντί να ορθώσουν το κύρος της Δικαιοσύνης και να την αφήσουν να κάνει τη δουλειά της έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας για το αίσθημα δικαίου, την μετέτρεψαν σε δικαιοσύνη της καθαρίστριας. Της φύτεψαν Ρασπούτιν και φροντίζουν οι δίκες να διεξάγονται μέσα από τα φιλικά τους ΜΜΕ. Οι Εισαγγελείς αντικαταστάθηκαν από τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ. Οτι έκαναν και οι προηγούμενες πόρνες της εξουσίας.
Οτι θα κάνουν και οι επόμενες. Και ποιος την πληρώνει στο τέλος της μέρας; Ο αδύναμος ελεύθερος επαγγελματίας, ο επιχειρηματίας που έχει μια μικρομεσαία επιχείρηση και πασχίζει να τα βγάλει πέρα με τους φορολογικοούς και ασφαλιστικούς συντελεστές που προέκυψαν από το ιδεοληπτικό μίσος των πρώην ταγαριών Αχτσιόγλου, Κατρούγκαλου, Πετρόπουλου, Τσακαλώτου. Τα μπουλούκια του Σύριζα δεν κυβερνάνε. Κάνουν εμετό πάνω μας το ιδεοληπτικό τους μίσος για την κοινωνία. Οτι θα κάνουν και τα πελατειακά μπουλούκια της δεξιάς όταν θα πάρουν στα χέρια τους την κυβέρνηση.
Το Κουρδιστό Πορτοκάλι είναι κομμένο από τους κατσιαπλιάδες του Σύριζα.
Ούτε τα δελτία τύπου δεν μας στέλνει στο σατυρογραφείο τους. Το ίδιο κάνουν και οι τραχανοπλαγιάδες της ΝΔ. Ούτε καν τα δελτία τύπου δεν μας στέλνουν και οι δεξιοί κατσιαπλιάδες. Ποιους μηντιάρχες αγκάλιασε ο Σύριζα;
Ειδικά στο διαδίκτυο όλους εκείνους που στήριζαν τις προηγούμενες κυβερνήσεις-κάτι δηλωμένοι δεξιοί που σήμερα γλείφουν το Σύριζα για να πάρουν κρατική διαφήμιση και γύρευε τι άλλο μαύρο χρήμα. Κολομβία των Βαλκανίων. Το κράτος των ξεφτιλισμένων. Από τον καταληψία του Μαξίμου ως την τελευταία λινάτσα δημόσιο υπάλληλο που τον διόρισε ο Πάκης με πλαστό πτυχίο.
Τα έβαλαν δήθεν με τον Μαρινάκη; Και τι έγινε; Στο τέλος του έκλασαν τ΄αρχίδια…Ο Μαρινάκης προτίμησε να παρα-δωθεί στους Αμερικανούς και θα περιμένει ώσπου να δει τους Συριζαίους με μπαστούνια και άσπρα μαλλιά και τότε θα τους φυτέψει την εκδίκηση. Τη ρεβάνς. Δεν ξεχνιούνται αυτά.
Ειλικρινά απορώ με τον Καμμένο. Γόνος μιας μεσοαστικής οικογένειας κάθεται και στηρίζει τα μπουλούκια των υποκριτών κατσιαπλιάδων που τα έχουν βρει με όλους σχεδόν τους ολιγάρχες της Κολομβίας των Βαλκανίων και εξακολουθούν να βγάζουν αριστερές κορώνες. Ο Καμμένος πρέπει να τα βροντήξει σήμερα. Κι ας τον αδειάσουν. Ας φύγουν και οι τελευταίοι των ΑΝΕΛ για τον Σύριζα…Ετσι κι αλλιώς οι πουλημένοι στην ελληνική πολιτική ζωή είναι ο κανόνας στη χώρα των Ριχάρδων, των θαλασσοδανεισμένων καναλαρχών με τις αρσενικές και θηλυκές οδαλίσκες αυλικούς. Με τα αγορίτσια υπεύθυνους ψυχαγωγικού για να καυλαντίζει ο βιτσιόζος καναλάρχης και ο βλαμμένος τηλεθεατής να τρώει στη μάπα το τηλεπροιόν του βίτσιου ενός εκάστου…Ο χοντρός γλίτωσε τη φυλακή, τον άλλο τον κατουράνε οι βίζιτες και ο άλλος λαδώνει τα τσουτσέκια για να καθαρίσει τις ανοιχτές υποθέσεις του με την Δικαιοσύνη. Και τα θαλασσοδάνεια…
Στο γκουβέρνο βαθύπλουτοι Παπαδημούληδες, Τσακαλώτοι, Παπαδημητρίου και πάει λέγοντας…Η γυναίκα του Παπαδημούλη ήταν υποψήφια βλαχοδήμαρχος Ψυχικού-Φιλοθέης…Οι Παπαδημούληδες βλέπεις ήθελαν να προσφέρουν στην Ελλάδα οικογενειακώς…
Ντρέπομαι γι΄αυτή την ξεφτιλισμένη Κολομβία των Βαλκανίων.
Οι αντίπαλοι μαφιόζοι θα περίμεναν να βγάλετε άσπρα μαλλιά και στα γεράματα θα σας φύτευαν από μια σφαίρα στο κεφάλι.
Ακόμη κι αν πέθαιναν θα το άφηναν παραγγελία στη διαθήκη τους.
Ετσι πρέπει να τιμωρούνται όλοι οι άθλιοι επιβήτορες της εξουσίας…Αριστεροί και Δεξιοί…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου